Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 3 Gab. Automātiskā Centrs Perforators Instruments, 5 Collu Pavasara Ielādes Drupināšanas Rokas Instrumentu Ar Polsterētu Vāku Un Regulējamu Ietekme – Zelta, Melna, Skatīt lielāku

3 Gab. Automātiskā Centrs Perforators Instruments, 5 Collu Pavasara Ielādes Drupināšanas Rokas Instrumentu Ar Polsterētu Vāku Un Regulējamu Ietekme – Zelta, Melna,

€6.54

-22 %

€8.39

Jauns produkts

Produkta Izmēri 128mm/5 collu
Modeļa Numurs centrs perforators
Barošanas Avots Citi
Sertifikācija NAV
CNC vai Ne Normāls
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
stāvoklis Jauns

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; krāsa: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produkts-desc { width: 100%; augstums: 209px; } #apraksts { width: 100%; augstums: 50%; } #detaļas { width: 100%; augstums: 50%; } .ui-box-sadaļa { augstums: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; teksts-enkurs: mantot; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-ķermeņa { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; robežu apakšā: 1px solid black; } #tbspecifics tr { augstums: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

IZTURĪGS MATERIĀLS: centrs perforators padoms ir izgatavoti no ātrgriezējtērauda, ka tur pat pie spēcīgas ietekmes, nodiluma izturīgas un rūsas pierādījums akumulatora perforators dzīvi, ātrgaitas tērauds cietība: HRC58° ~ 60°.

Daudzfunkcionāls: Automātiskā centra caurumu perforators ir piemērots dažādiem uzdevumiem, piemēram, atzīme par materiāliem, automašīnu avārijas rīki, alternatīvo avārijas āmurs, un Dzelzs plāksnes novietojums, koka novietojums, sienas izvietojumu, utt.

DIZAINS: automātiskais kabatas centrs perforators iestāde ir dziļi rievoto iedobes, lai panāktu vieglu vadāmību un labāku kontroli; ne-šķipsnu ērti klp padara labu spilvenu jūsu plaukstu pret pavasara ietekmi.

IETEKMES STIPRUMA REGULĒŠANA: Ietekmes stipruma regulēšana, atsperes spriegojumu regulē vieglo vai smago insultu, marķējums, caurumošanas un staking.

KĀ LIETOT: Izmantojiet smago galvu, lai tos saskaņotu ar pozicionēšanas punkts.Stingri nospiediet rokturi un nospiediet taustiņu virzienā perforators.Pēc tam, kad sitiens ir nospiesta atpakaļ stienis īsa, spēcīga pavasarī būs enerģiski izgrūst perforators.

Specifikācijas

Materiāls: ātrgriezējtērauda

Krāsa: zelta, sudraba, melna

Produkta Izmēri: 128mm/5 collu

Daudzums: 3 gabali

Izturīgs un praktisks.

Ideāli piemērots Koka dēļiem, Fiberboard, Skaidu plātnes, Saplāksnis, Plastmasas, Alumiumn Valde, utt.

Pakete ietver:

1*centrs perforators (zelts)

1*centrs perforators (melna)

1*centrs perforators (sudraba)

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Dropshipping

1) Mēs pieņemam dropshipping, mums ir liela pieredze dropshiping un nav likt jebkuru reklāmas un materiāli uz pasūtījuma.

2) Mēs pieņemam CSV failu (Excel Fails), lai risinātu lai beztaras pasūtījumiem.Jums vienkārši nepieciešams, lai maksā par vienu, lai par www.e-jump.lv.Mēs ar jūsu pasūtījumu accoring uz excel failu.jūs varat nosūtīt mums CSV failu, kas visus kontaktus customerrsquos informāciju (Vārdu, e-Pasta, Pilna adrese etchellip) un pasūtījuma informāciju( krāsa, daudzums).Es jums piedāvāt kopējo cenu.Jums tikai nepieciešams ievietot vienu rīkojumu par www.e-jump.lv, kad jūs maksājat par to.Mums būs slodze jūsu failu, mūsu sistēmā un apstrādes jūsu pasūtījumus accoding jūsu failu.

Pēc tam, kad mēs kuģis no pasūtījuma, es jums nosūtīsim atpakaļ uz CSV failu ar izsekošanas kodiem.

Tagi: chrome greifers bar, automātiskā centrs perforators instruments, perforators tērauda, caurumu perforators, pneimatiskie, centrs perforators, caurumu puncher, 5mm caurumu perforators, lee valley optisko centru perforators, automāti centrs perforators, nospiediet.

Uzrakstīt recenziju

3 Gab. Automātiskā Centrs Perforators Instruments, 5 Collu Pavasara Ielādes Drupināšanas Rokas Instrumentu Ar Polsterētu Vāku Un Regulējamu Ietekme – Zelta, Melna,

3 Gab. Automātiskā Centrs Perforators Instruments, 5 Collu Pavasara Ielādes Drupināšanas Rokas Instrumentu Ar Polsterētu Vāku Un Regulējamu Ietekme – Zelta, Melna,

Saistītie Produkti