Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! PULUZ Trīsstūris Stila SLR Kameras Soma Linga Ūdensdroša Mugursoma Vienu Plecu Messenger Somas(Melns) Skatīt lielāku

PULUZ Trīsstūris Stila SLR Kameras Soma Linga Ūdensdroša Mugursoma Vienu Plecu Messenger Somas(Melns)

€24.33

-34 %

€37.42

Jauns produkts

Svars 788g
Materiāls Neilona
Modeļa Numurs PU5013B
Zīmola Nosaukums haweel
Saderīgs Action Camera Brand Sony
Veids Mīksta Soma

1. Liela jauda, izmērs: Der 1 kamera, 1 objektīvs, 1 statīvs + citi aksesuāri.

2. Izgatavoti no augsta blīvuma neilona auduma, izturīgs un izturīgs.

3. Divpusējās zādzību sprādzes dizainu, perfektu aizsargātu savu kameru.

4. Muguras, kas ir izgatavoti no elpojoša triecienizturīgs mat, kas arī var izmantot kā pārnēsājamu noslēpt kabatā.

5. Ērti, triecienizturīgs un samazina spiedienu, pleca siksna, var regulēt ar savu lielumu.

6. Divas kabatas ārpusē, gan ātru piekļuvi, ievietojiet pudeli, objektīva vāciņš, sunglass ect; 4 nelielas kabatas iekšpusē, gan ātru piekļuvi, kas tiek izmantota baterija, SD atmiņas karti, kredītkarti un citi.

OEM ir Laipni aicināts!mēs varam drukāt individuāla mākslas un logo Vispārējā Materiāls Neilons Svars 788g

Informāciju par Piegādes Laiku muitas Nodokli & PVN 3-7 Darba Dienu laikā Jā 15-50 Clader Dienas Varbūtības 15-60 Darba Dienu laikā Varbūtības 15-60 Darba Dienu laikā Varbūtības 20-60 Darba Dienu laikā Varbūtības 1. Ķīnas ziņu Parasto Mazo Pakešu Plus, bezmaksas piegāde var būt tikai izsekot Ķīnā, bet nav detalizēti sekošanas informāciju jūsu valstī. 2. Ja piegādes diena būs galā un jūs joprojām nevar saņemt savu sūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs pagarināt piegādes laiku 10-25 dienas.Ja jūs joprojām nevar saņemt savu sūtījumu 10 dienu laikā, pls sazinieties ar mums. 3. Ja jūs vēlaties reģistrēts nosūtīšanas metodi, lūdzu, izvēlieties China Post Air Mail, kas izmaksas $2.

1. Lūdzu, norādiet videoklipu vai attēlu, ja mūsu produktiem ir kvalitātes problēmas pēc tam, kad saņemts zemes gabala 7 dienu laikā.Jūs varat dalīties tiešsaistē saites. 2. Produkts var nedarboties pareizi ar kvalitātes problēmas pēc tam, kad saņemts ar 7 dienu laikā.Mēs varētu piedāvāt nomaiņa vai atlīdzība, ja tas ir jauns produktiem.Mums būs jāsedz maksa par atgriešanās.Un maksa par sūtīšanu atpakaļ uz asv, būs pircēji. 3. Mēs piedāvājam bezmaksas tehniskās apkopes visu produktu [Izņemot aksesuāru, dāvanu un mākslīgo bojāta (piemēram, salauztu ekrānu, atjaunināšana uz jauno sistēmas versiju .utt)].Atgriešanās un atpakaļ kuģniecības maksa tiks maksāta pircēji.Paziņojums: lūdzu, nav saplēst kvalitātes garantija etiķetes.Vai mēs nepiedāvā nekādas garantijas, serviss.

1. Katrs pircējs, kas dod mums pilnīgu 5 zvaigznēm atsauksmes saņemsiet $5 kuponu (atstāt masāža nākamajā pasūtījumā.Neattiecas uz reklāmas produktus) 2. Ja jūs neesat apmierināts ar savu pirkumu jebkurā veidā, lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu visas problēmas.mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu.Mēs ceram, ka ilgtermiņa sadarbību ar jums.Piezīme: Ja jūs veicat pasūtījumu, nozīmē, ka jūs piekrītat šiem iepriekš Paziņojumi.Paldies.

Tagi: žāvētu augu ziedi, berserk anime sievietēm, izžūst brilles audums, žāvēti mini rozes pumpurs, mierinātājs 150 satīns, žāvēti mango bioloģiskās, vāks camara 4. piezīme, drift 4k lcd ekrāns, skaidrs, mīļāko maska uk.

Uzrakstīt recenziju

PULUZ Trīsstūris Stila SLR Kameras Soma Linga Ūdensdroša Mugursoma Vienu Plecu Messenger Somas(Melns)

PULUZ Trīsstūris Stila SLR Kameras Soma Linga Ūdensdroša Mugursoma Vienu Plecu Messenger Somas(Melns)

Saistītie Produkti