Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 200PCS PE Plastmasas Transprent Vienreizlietojami Pēdu Somas, Rokas Somas Parafīna Vasks, Spa Maska Rokām Kāju Maska 200pcs Uzlīmes Vīrieši Sievietes Skatīt lielāku

200PCS PE Plastmasas Transprent Vienreizlietojami Pēdu Somas, Rokas Somas Parafīna Vasks, Spa Maska Rokām Kāju Maska 200pcs Uzlīmes Vīrieši Sievietes

€4.48

-26 %

€6.06

Jauns produkts

Izmērs 200Pcs/Pack
Materiāls /
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums Gecorid
Modeļa Numurs Vienreizējās Lietošanas Plastmasas Kāju Pārsegi
Barošanas Avots Neviens Elektriskā
Veids pēdu patch

Funkcijas:

1. Materiāls: Izgatavots no POLIETILĒNA molekulu elpojošs membrānas materiāls, ūdensizturīgs un šķidrumu necaurlaidīgs, mīksts un ērts, lai pieskarties, nav toksisks, ir droši lietot.Piemērots parafīna vannas un jebkura cita ādas kopšanas procedūras, jo īpaši, ja jūs dalīties ar vaska vannas ar citiem, higiēna ir ļoti svarīga.Jūs varat arī izmantot to, lai tīrīšanas un pārtikas sagatavošanas.

2. Iepakojums ietver: katrs pasūtījums nāk ar 100 vienreizējās lietošanas higiēnas cimdi, 100 vienreizējās lietošanas higiēnas kāju pārsegi un 200 uzlīmes, pietiekamā daudzumā var kalpot jums uz ilgu laiku.

3. Plašs pielietojums: Parafīna odere var būt pārklāta ar siltu parafīnu, lai novērstu netīrumu un bloķēšanas papildus mitrums.Tas ir ļoti piemērots parafīna vanna, parafīna procedūra, karsto vasku apstrādes, vaska vannas ārstēšana, hidroterapija, lai atvieglotu sāpes, artrīts.Jūs varat arī izmantot tos, roku, pārsegs, kāju pārsegs, testa apavu izolācija, ēd garneles vai pīles kaklu un citos gadījumos.

4. Higiēnas un ērtības: parafīns odere ir tieši tas, kas jums ir nepieciešams, lai novērstu vasks no sapuvis!Šīs vienreizējās lietošanas plastmasas uzlikas ir praktisks siksnas un piestiprinātas uzlīmes, lai jūs varat zīmogs tās cieši un bloķēšanas vairāk mitruma, lai jūsu rokas un kājas, lai izvairītos no netīrumu jūsu rokas un kājas.

5. Svarīga piezīme: Ieliet karstu vasku tieši uzliku var pārsniegt kušanas oderi.Lūdzu, dip, vai jūsu rokas vai pēdas vasks, pirmkārt, un pēc tam nodot tos uzliku, lai novērstu odere no pārkaršanas.

Specifikācija :

Nosaukums: 200pcs Parafīna Roku Un Kāju Uzvalks

Svars: apmēram 150g

Izmērs: aptuveni 20*15*5cm/7.87*5.91*1.97 jo

Iepakojuma Saraksts:

Roku Vāciņu.*100gab

Līmplēves*100gab

Uzlīmes*200Pcs

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR atbilstoši jūsu Kuģniecības address4. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.5. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 60 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!6. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Tagi: parafīna vasks, 2020 soma sievietēm, pēdu maskas, ķermeņa korsetes vīriešiem, mazas kāju maiss, vannas kāju, paraffine slikti, parafīna, roku wach, skaidrs, sejas maska.

Uzrakstīt recenziju

200PCS PE Plastmasas Transprent Vienreizlietojami Pēdu Somas, Rokas Somas Parafīna Vasks, Spa Maska Rokām Kāju Maska 200pcs Uzlīmes Vīrieši Sievietes

200PCS PE Plastmasas Transprent Vienreizlietojami Pēdu Somas, Rokas Somas Parafīna Vasks, Spa Maska Rokām Kāju Maska 200pcs Uzlīmes Vīrieši Sievietes

Saistītie Produkti