Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 12Inch Metāla Vēja Ripu Āra Dārza Dekorēšana,Tauriņš Ķērējs Vējdzirnavas uz Terases un Zālienu Dekoratīvi Mākslas Skatīt lielāku

12Inch Metāla Vēja Ripu Āra Dārza Dekorēšana,Tauriņš Ķērējs Vējdzirnavas uz Terases un Zālienu Dekoratīvi Mākslas

€15.70

-42 %

€27.53

Jauns produkts

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

12Inch Metāla Vēja Ripu Āra Dārza Dekorēšana,Tauriņš Ķērējs Vējdzirnavas uz Terases un Zālienu Dekoratīvi Mākslas Vēja Zirneklis: Pievienot skaistas kustības, lai jūsu mājās un dārzā ar šo 360 vērpšanai, kas liek uz krāsains šovs katru reizi, kad vējš pūš, pateicoties tās acu nozvejojot kinētisko dizainu.

Mesmerizing Pagalmā Dekori: Skatīties, kā tas kinētisko 3D vēja ķērājs twirls, whirls, un griežas šķietami nekad nebeidzas transcen hipnotisks kustības ar katru brāzma, brīze, un čuksti no vēja.

Iekštelpu un Āra Lietošanai: Ideāls āra terasi, nojumes, parki, dārzi un siltumnīcas, šo vēja rotājumu arī rada brīnišķīgu fokusa punktu robežās, virtuves, guļamistabas, dzīvojamās istabas, un vairāk.

Materiāli: mūsu metāla vēja spinners ir izstrādāts no izturīga nerūsējošā tērauda, kas ir laika apstākļiem izturīgi, lai nodrošinātu savu dekoratīvo formu.

Ātri, Viegli Uzstādīt: ar metāla S āķa, lai jūs varat āķis un pakārt paplašināts spinners sekundēs.

Krāsa: zila

Materiāls: nerūsējošais tērauds

Izmērs: diametrs 30 cm

Iepakojuma Saturs:

1 * Vēja Ripu

Piezīme: saņemtajām precēm ir plakana un ir nepieciešams, lai manuāli pielāgot, lai no ķermeņa formas.Galvenā institūcija var atvērt pretējā virzienā par 45 grādiem.

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: spirālveida vēja, metāla ripa vējš, vērpējs vējš, windspinner, vēja piebalsot, tetovējums sapņu ķērājs, tetovējums sapņu ķērājs, Sapņu Ķērājs, 10 sapņu ķērājs, pandora sapņu ķērājs.

Uzrakstīt recenziju

12Inch Metāla Vēja Ripu Āra Dārza Dekorēšana,Tauriņš Ķērējs Vējdzirnavas uz Terases un Zālienu Dekoratīvi Mākslas

12Inch Metāla Vēja Ripu Āra Dārza Dekorēšana,Tauriņš Ķērējs Vējdzirnavas uz Terases un Zālienu Dekoratīvi Mākslas

Saistītie Produkti