Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Bezmaksas piegāde jaunu sieviešu šalle šalle pashmina bieza ziemas dabas trušu kažokādas pompom bumbu cape sieviešu muffler ziemassvētku dāvanu Skatīt lielāku

Bezmaksas piegāde jaunu sieviešu šalle šalle pashmina bieza ziemas dabas trušu kažokādas pompom bumbu cape sieviešu muffler ziemassvētku dāvanu

€26.71

-44 %

€48.56

Jauns produkts

Šalles Veida Pashmina
Vienuma Tips Šalles
Vairumtirdzniecība
Modelis Tips Cietie
Modeļa Numurs CW2434
Sezona ziemas/rudens/pavasara
Preces Nr. CW2434
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Zīmola Nosaukums YEBOTISSY
Dzimums Sieviešu/Dāmu/Meiteni
Kuģis Bezmaksas Piegāde
krāsa tīru krāsu/daudz krāsu,
Stils šalle/cape/šalle
Materiāls aitas kažokādu/ truša kažokādas
Izmērs Viens Izmērs
Nosaukums nekustamā aitas kažokādu liela šalle
Šalles Garums >175cm

Mazumtirdzniecība: Pls izvēlēties krāsu un izmēru.Ķīnas ir atšķirīgs, pls pievērst uzmanību krūšu lielumu cm.

Vairumtirdzniecība: Pls sazinieties ar mums vairāk informācijas.

STILS NR.:CW2434

Nosaukums:Bezmaksas piegāde jaunu sieviešu šalle šalle pashmina bieza ziemas dabas trušu kažokādas

pompom bumbu cape sieviešu muffler ziemassvētku dāvanu

materiāls:aitas kažokādu/truša kažokādas

Izmēri: platums:70cm garums: 175cm

Piegāde: 1. China Post Air Parcel (Mazāk kā 2KG, ja vairāk kā 2KG, pls sazinieties ar mums)

(1) Tā aneeds par 15 līdz 45 gadiem darba dienu laikā uz autoceļiem lielākajā valstī.

(2) Par Krieviju, tas ir 30-60days parasti, dažreiz ir nepieciešams vairāk ilgu laiku, pls pacietīgi gaidīt.Un pls nav atcelt, lai, atverot iepakojumu, tas aon piegāde.Pls atstāt pilnu nosaukumu.

(3) Uz Brazīliju ar klientu, pls atstāt nodokļu Nē, vai paketē nevar nosūtīt, paldies. 2. DHL un EMS

(1) Dažas valstī, DHL pakalpojums ir labs, daži EMS ir labāk, pls izvēlēties, ko jums patīk, ja ar DHL, vajag 4-9days, lai sasniegtu jums.

(2) Kādu valsti EMS ir labs, bet par Krievijas klientu, pls izvēlas EMS tikai, ne DHL, FEDEX, TNT) un citi. 3. Ja jums ir nepieciešams, TNT, FEDEX, UPS un citi express, laipni aicināti sazināties ar mums.

Par Nodokļiem:

Mēs neesam atbildīgi par jebkādām problēmām (atgriešanās iepakojuma vai iekasēt nekādu maksu), kas izraisa nepareizu adresi, lai pls atstājiet savu sīkāku informāciju par preču saņemšanas.

Mazāka vērtība vai "parauga" tiks rakstīts uz iepakojuma, lai samazinātu nodokļu, bet mēs neesam atbildīgi par citu nodokļu vai nodevu uzliek klienta valsti.

Ja preces nosūtītas ārā, mēs nevaram kontrolēt piegādes laiku, tikai jāgaida, tā ierodas, pls pacietīgi gaidīt, bet, ja jūs nevarat izsekot internetā, laipni aicināti sazināties ar mums, mēs sekotu jums.

Nosūtīt Preces atpakaļ: Ja ir problēmas ar kvalitāti, mēs pieņemt atpakaļ preces.Mēs varam maksāt kuģniecības maksas, un atgriezties savu visu maksu tiklīdz mēs saņemt atpakaļ preces. (parasti mēs rūpīgi pārbaudīt pirms sūtīšanas preces, mums nav sūtīt bojātās preces), Ja jums nepatīk, labi, jūs varat atgriezties labi, bet jūs maksājat visas kuģniecības maksa. (Ieskaitot arī shipping maksu, lai jūs un nodeva asv), Pls sazinieties ar mums robežās 7days pēc tam, kad jūs saņemsiet pakete detalizēti adrese atgriešanās.Ja vairāk nekā 7 dienām, mēs nevaram pieņemt atpakaļ.Pls nav sagriezti etiķetes, nevalkā, nelietoju, nav mazgāt, vai nav veikt nelielas, traipu uz precēm, ja jūs sagatavot, lai atdod to.Vai mēs nevarēsim pieņemt.

FAQ: izmēram, visi produkti ir sakārtoti novirze 2-3cm.Nekustamā preces ir daži krāsu atšķirība ar attēliem veikalā.Ja neesat pārliecināts, pls sazinieties ar mums, lai sīkāk informāciju par izmēru un krāsu, pirms jūs spēlēt secībā.Ja jūs vēlaties, lai vairumtirdzniecības tā, laipni aicināti atstāt ziņu, jūs varat iegūt labu vairumtirdzniecības cenu, taču galvenais ir tas, ka MOQ.

Atsauksmes:

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, lai mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.Paldies jau iepriekš.

Tagi: kažokādas šalle, garš, vilnas cape, kažokādas šalle sievietēm, pompon šalle, matu zīda šalle, kažokādas šalli trusis, nopirkt vilnas cape, fur real šalle, pompom šalle, kažokādas pashmina.

Uzrakstīt recenziju

Bezmaksas piegāde jaunu sieviešu šalle šalle pashmina bieza ziemas dabas trušu kažokādas pompom bumbu cape sieviešu muffler ziemassvētku dāvanu

Bezmaksas piegāde jaunu sieviešu šalle šalle pashmina bieza ziemas dabas trušu kažokādas pompom bumbu cape sieviešu muffler ziemassvētku dāvanu

Saistītie Produkti