Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 003 Q50 Smart Kid GPS Skatīties Tālrunis rokas Pulkstenis Google Karte Atrašanās vietu Meklētājs SOS Tracker Anti Zaudēja Uzraudzīt Bērnu Dāvanu Smartwatch Skatīt lielāku

003 Q50 Smart Kid GPS Skatīties Tālrunis rokas Pulkstenis Google Karte Atrašanās vietu Meklētājs SOS Tracker Anti Zaudēja Uzraudzīt Bērnu Dāvanu Smartwatch

€14.43

-27 %

€19.77

Jauns produkts

Atpakaļskata Kamera NAV
Ekrāna Forma Kvadrātveida
Displeja Izmērs 0.96 collas
Sistēma NAV
Saderība Visi Saderīgie
Zīmola Nosaukums Escytegr
APP Lejupielāde Pieejama
Funkcijas Tālvadības Pults
CPU Modeli MTK 6261
Akumulatora kapacitāte 300-450mAh
PROCESORU Ražotājs Mediatek
GPS
Noņemams Akumulators
ROM <128 MB
Stils Gudrs
Pārvietošanās Veids Elektroniskā
Band Materiāls Silikagēls
Valodas angļu
Gadījumā, Ja Materiāls Plastmasas
Ūdensizturīgs Pakāpe Dzīve Ūdensizturīgs
Mehānisms No
Vairāki Zvani No
Tīkla Režīms 2G
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Rezolūcija 128x64
Veids Uz Rokas
Operatīvā ATMIŅA <128 MB
Grupa Noņemams No
Pieteikumu Vecuma Grupā Bērnu
SIM Karte Pieejama

003 Q50 Smart Kid GPS Skatīties Tālrunis rokas Pulkstenis Google Karte Atrašanās vietu Meklētājs SOS Tracker Anti Zaudēja Uzraudzīt Bērnu Dāvanu Smartwatch

Ļoti svarīgi:

1. App(SeTracker) sistēma, kas atbalsta Android 3.0 vai augstāku IOS6.0 vai virs

2. Arī skatīties darbu tikai ar 2G GSM sim karti, lūdzu, apstiprināt, ja jūsu sim karte atbalsta 2G GSM un GPRS tīklu, vai nav.Dažas valstis ir nepieciešams izveidot access point name-APN pirms piekļūt, GPRS tīklu, lūdzu, sazinieties ar sim kartes pakalpojumu sniedzēja point name-APN), lai informāciju, lūdzu apstipriniet šo informāciju, pirms pērk šo skatīties.

3. Lūdzu, izvēlieties zonu, atkarībā no pilsētas atrašanās vietu, kad jūs pieteikties uz to

4. Ietaupot telefona numuru SeTracker App uzstādījums ir tālrunis, bērni var atbildēt un to var saņemt zvanot, ja saglabāšana tālruņa numuru kontaktu katalogā, bērni var saņemt zvanot, nevar veikt callling.

5. Ja ir skatīties offline App, lūdzu, sazinieties ar mani, cik drīz vien iespējams, es vēlos mēģināt manu iespējamo, lai atrisinātu jūsu problēmu.

Lieliskas priekšrocības:

1) GPS +LBS (pozicionēšanas Bāzes staciju) duālais režīms pozicionēšanas

2) SOS funkcija, divvirzienu komunikācijas

3) ĢEO-žogu

4) Anti-kritums signalizācija

5) Zema akumulatora signalizācija

6) Reālā laika uzskaiti

7) Drošs signāls

Ja watchband ir unbuckled pēc tam, kad pulkstenis ir bijis uz rokas vairāk kā trīs minūtes, APP klients, tiks parādīts brīdinājuma ziņojums, kas apliecina, ka skatīties ir pacēlies.Jūs varat atslēgt šo funkciju, kad produkts ir atlikti.

8) Uzraudzības zvanu

Ievadiet savu tālruņa numuru dialoglodziņā, noklikšķiniet uz LABI, un skatīties sastādīs jūsu tālruņa numuru, uzreiz pēc tam, kad komanda atgriežas.Ja sarunā, runātājs pulksteņa ir apturēta, un nav nekādas skaņas.

Apraksts :

1.SOS Pogu palīdzēt:avārijas situācijās,bērnu var sūtīt palīdzēt ziņu, lai Aizbildnis, ko prasa.

2.Dual pozicionēšana:GPS un Satelītu bāzes stacija divu monitoru pozicionēšanas realizēt visu real-time pozīcijas izsekošanas visu dienu.

3.Inteliģentās enerģijas taupīšanas:GPS režīmā, lai taupītu enerģiju.

4.Tālvadības uzraudzību:Veidot augstas jutības mikrofonu,Aizbildnis var klausīties skaņas ap jūsu bērnu, ko veic darbības, uz App, tālrunī.

5.Divvirzienu saruna:Lietotāji var sazināties viens otru,Q50, var saistīt četras pieaugušo skaitu.Kad avārijas,Nospiediet SOS,Tas sastādīs standarta numurs riteni,un beigt, ja ir izveidots savienojums.

6.Elektroniskais žogs:Pieaugušais var iestatīt drošu darbību provincē, jūsu bērns,Tiklīdz pie klāstu,Q50 jūs par to informēsim.

7.Vēstures pēdas:Var izsekot vēsturi nostāju nesen 3 mēnešiem.

8.GSM četras frekvences sistēma:850/900/1800/1900Mhz.

8.GSM četras frekvences sistēma:850/900/1800/1900Mhz.

9.Laiks/Datums displejs:Pielāgot sevi ar GPS.

10.Pedometrs:var ierakstīt darbību skaits lietotāju.

11.Sim Kartes: Atbalsta Micro SIM Karti.

Apmaksas Veids:

1>Mēs pieņemam visvairāk galvenokārt maksājumu metodi.Ja klientiem ir problēma, par maksājumu, lūdzu, sazinieties ar mums.

2>Pilns maksājumu ir jāiesniedz 7 dienu laikā pēc izvietošanas kārtību, pretējā gadījumā pasūtījums tiks spēkā neesošu vai anulēta ar sistēmu, Mēs novērtējam jūsu tūlītēju samaksu.Starptautiskās Pircējiem – Lūdzu, Ņemiet vērā: A. Ievedmuitas nodokļi, nodevas un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.B.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms pirkšanas.Piegāde Informāciju: 1>Lūdzu, pārbaudiet, vai jūsu adrese laikā izrakstīšanās.Mēs kuģis ar noklusējuma Darījuma adresi .Mēs neesam atbildīgi par jebkuru nepareizi vai nevar piegādāt adreses. 2>Mēs nevaram kuģis sestdien, svētdien un svētku. 3>Ja klientam izvēlēties bezmaksas piegādi, preces tiks izvesti pa reģistrēto gaisa pasts, piegāde laika intervālu no piecpadsmit darba dienu laikā četrdesmit piecu darba dienu laikā, pamatojoties uz galamērķi un muitošanu.Lūdzu, skatiet šādu diagrammu.Ja klienti izvēlas paātrinātu jūras satiksmē, kuģošanas laika diapazonā no 3 līdz 8 dienām ar DHL/UPS/FEDEX/TNT, no 5 līdz 15 dienu laikā, izmantojot EMS.

Garantijas Politika: 1>Mēs piedāvājam VIENU GADU garantija uz visiem produktiem. 2>Mums nav atbildīgs par fizisko kaitējumu vai citu neveiksmes, ko izraisa pircēja nepareizu izmantošanu. 3>Visas preces būs dubultā pārbaudīts un apstiprināts, tas strādā labi, pirms nosūtīšanas.Ja produktu, kuru jūs esat saņēmis, ir bojāts transportēšanas laikā, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums 7 dienu laikā, Mēs atbildi 48 stundu laikā, lai problēmu atrisinātu. 4>Kompensāciju vai nomaiņa pieprasījuma ir pieejama tikai pieprasījumus, 7 dienu laikā pēc postenī, saņemtās un objektu, kas jāatdod, ar visu oriģinālo ražotāju iepakojumu, tostarp kastes, detaļas un instrukcijas, rokasgrāmatas utt. 5>Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības un apstrādi, apdrošināšanas izmaksas, kas saistītas ar atgriešanos objektu.Citiem Noteikumiem un Nosacījumiem: 1>angļu valoda ir noklusējuma valodu, kad mēs apstrādāt pasūtījumus. 2>Nē pārdošanas nodoklis ir vajadzīgs. 3>ļoti retos gadījumos, kad pircējs ir apmierināts ar savu pirkumu, lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu jebkādas problēmas, pirms atstāj negatīvas atsauksmes. 4>Piecu zvaigžņu pozitīvu atsauksmju, tiks nosūtīts uz pircēja reizi pēc tam, kad esam saņēmuši maksājumu un piecu zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

Tagi: smartwatch, gp tracker, smart skatīties, hs6620d smart skatīties, dt88 skatīties, wotchi smartwatch w21r, Bērniem Smart Skatīties, mazulis smart rokas pulkstenis, gps āra skatīties, google smartwatch.

Uzrakstīt recenziju

003 Q50 Smart Kid GPS Skatīties Tālrunis rokas Pulkstenis Google Karte Atrašanās vietu Meklētājs SOS Tracker Anti Zaudēja Uzraudzīt Bērnu Dāvanu Smartwatch

003 Q50 Smart Kid GPS Skatīties Tālrunis rokas Pulkstenis Google Karte Atrašanās vietu Meklētājs SOS Tracker Anti Zaudēja Uzraudzīt Bērnu Dāvanu Smartwatch

Saistītie Produkti