Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Dzīvokļi Rfid Video Domofons Mājas Video Durvju Tālrunis Ūdensizturīgs CCD Kameras Krāsu Monitors 7 Skatīt lielāku

Dzīvokļi Rfid Video Domofons Mājas Video Durvju Tālrunis Ūdensizturīgs CCD Kameras Krāsu Monitors 7" Video Durvju Zvanu Pilns Komplekts Ar Slēdzeni

€140.04

-5 %

€147.42

Jauns produkts

Rezolūcija 720lines
Nakts Redzamības Iekārtas Atbalsta infrasarkano nakts redzamības
Izmērs displejs iekštelpu ekrāns TFT-lcd krāsu 7 collas
Atbildot Režīmā Brīvroku
Savienojuma Metode Ar vadu
Āra kameras Alumīnija sakausējuma panelis sudraba krāsā
Rfid kartes atbloķēšana Atbalstīt
Izmērs 174mm*96mm*63.5mm
Modeļa Numurs SFID-V7OF-L-1V3
Komplekts Konfigurācija 1v1,1v2,1v3,1v4
Elektriskā strike durvju slēdzene Iekļautas gabalu
Attiecas uz Ģimenes/adrese/mājas/dzīvokļi
Iekštelpu bloka krāsa Baltā krāsa
Zīmola Nosaukums SUNFLOWERVDP
Darba Max atbalsta 2V6
Durvju zvans
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Displeja Izmērs 7
Skatīšanās Leņķis (°) 92
Savienojuma Veids Ar vadu
Kamera krāsa
IP Kameras Saskarne No
Materiāls alumīnija sakausējuma panelis
Tehnoloģija Digitālā
Kontaktdakšas Tips UK Plug
piekļuves kontroli, strāvas padeve Iekļautas gabalu
Kameras Sensora tips CCD
Piekļuves Kontrole Induktīvās Karte
Zona Ieejas NAV
Uzstādīšana Sienas Montāža
Samrt Home Saskarne
Sensora Izmērs(Collas) 1/3
Garantijas laiks 5 Gadu kvalitātes/bezmaksas remonts garantijas laiks
Displejs Ekrāna Tips krāsa
Ūdensizturīgs
Jauda 100V-240V
Veids intercom sistēma

Iepirkšanās atlaide: Viens-laiks iegādāties vairāk nekā 2 komplekti jums patiks vēl 5% līdz 8% atlaide, kas pamatojas uz atlaidēm cenas uz līnijas.Un nākamo pasūtījumu, būs baudīt šo atlaidi atkal!Jo vairāk tu iegādājies no mums, vairāk atlaižu, ka jums patiks no mums!lai saņemtu sīkāku informāciju, Laipni lūdzam izmeklēšanas mums!

Laipni lūdzam SUNFLOWERVDP profesionālās video intercom sistēma vienība /Piekļuves kontroles sistēma, rūpnīcas veikals.Visi video durvju tālrunis intercom sistēmas un piekļuves kontroles sistēmas nāk no mūsu rūpnīcas!Mums ir spēcīga tehnika un inženieris, kas atbalsta!

Mums ir video, kas rāda, vai savienojuma vadi par produktu ražotāja un instalē, ja tas ir nepieciešams, lūdzu, atstājiet ziņu mums!Un video www.e-jump.lv tikai savu atsauksmi! Pievienot mūsu www.e-jump.lv veikals jūsu vēlmju sarakstā pirms pasūtījumu uz mums, kļūst par mūsu VIP pircējs, daži īpašas vai jaunu produktu, jūs baudīt lielāku atlaidi automātiski, pamatojoties uz līnijas cenas Garantija: ( sunflowervdp) 5 gadus produkti un aksesuāri garantija! ***Mēs pārbaudīt visus produktus, vairāk nekā trīs reizes, pirms kuģa jums, Visiem iepakojumiem būs ļoti spēcīga! ***Mums būs jāmaksā par remontu maksu un bez maksas daļas samaksu un kuģniecības maksa no ķīnas uz jūsu adresi garantijas! ***Visi mūsu produkti ir ietverti 7 dienas nav iemesls, lai atgrieztos pakalpojumu, preci var apmainīt vai saņemt kompensāciju tikai zem labā stāvoklī, 7 dienu laikā!

Lai Ietaupītu Vairāk, Vācot Kuponi Pirms Pirkšanas!Šeit......

Apraksts

Šī neapmaināmu Video Durvju tālrunis Intercom sistēma atbalsta 1 v1,1v2,1v3,1v4,1v5,1v6, 2v1,2v2,2v3,2v3,2v4,2v5,2v6....3v6

Klienti var izvēlēties dažādas kombinācijas, pamatojoties uz to dažādajām prasībām.

Šo video durvju tālrunis intercom sistēma atbalsta visu veidu durvju slēdzenes, Modernizētas mikroshēmas tiek pieņemti ļoti stabilu sniegumu, un tas ir jauks izskats.Tas ir jūsu ideāls izvēli, lai izmantotu villas ar 700 līnijas, CCD kameras, Kas var sasniegt uzraudzības, dual veids, domofons un apgūstot.Jūs arī varat uzraudzīt ārpus attēlu pat bez cilvēkiem, nospiežot Monitora pogas, Iekštelpu vienība.

Šo video durvju tālrunis komplekts ir pilnīgs domofoni sistēmas ar RFID keyfobs, Metāla push atbrīvošanas pogu, Parauga stieples, Instalēt, vadi, Elektrības strike Durvju Bloķēšana, Elektroenerģijas piegāde ir uzsākta.Ar šo sagatavi, Tas būs ērtāk, lai izveidotu pilnu piekļuves kontroles sistēmas, mājas apsardze.Jūs varat atvērto durvju bloķēšanas vai nu no telpās vai ārā, izmantojot vairākas metodes.

Galvenās funkcijas un Priekšrocības: Tas atbalsta RFID induktīvās kartes unlock funkcija, atbalsta 500 lietotāja ID kartes, Tas atbalsta Bezvadu tālvadības pulti atvērt durvis funkcija, Tas atbalsta iekštelpu monitors remote unlock funkcija

Elektroinstalācijas prasības: 30 m: RVV4 (4 pulēšana) x 0.5 mm 50 m: RVV4 (4 pulēšana) x 0,75 mm 100 m-150m: RVV4 (4 pulēšana) x 1,0 mm Sertifikāts: CE(EMS .LVD R. TEE), ROHS,FCC Īss apraksts āra kamera: (Rfid induktīvās kartes atslēgt) āra vienība tiek kontrolēta ar ID karti , tā ir iekšējā intergrated ar vizuālo komunikāciju shēmu, lai izveidotu savienojumu telpās uzrauga, un izmantot to, lai domofons, video,atslēgt durvis Āra bloks ir Alumīnija sakausējuma paneļiem, Āra bloka izmērs: 174mm*96mm*63.5 mm Objektīvs: CCD Kamera 720 līnijas Darbības temperatūra: -30degree līdz +60 grādu Darbību mitrums: 12% līdz 90% Uzstādīšanas metode: virsmas montāžas 4 veidi, kā atbloķēt ( telpās uzrauga atslēgt/ bezvadu tālvadības pulti atslēgt/ rfid kartes atbloķēšana/ push poga atbloķēt) It atbalsta 500 lietotājiem, ID kartes , Nolasīšanas attālums: 20-50mm Veikalā pavelciet kartes datus: līdz 500 sērijas Laiks lasīt karti: Savieno iekštelpu tālrunis domofons , uzraudzīt un unlock funkcija 6 Infrasarkano LED nakts redzamības iekārtas, infrasarkano staru nakts redzamības attālums: 3-5MetersAtbalsta max: 3 āra kameras un 6 iekštelpu monitori (3V6)

Uzstādīšana: uzstādīšanas ir vienkāršs un viegli, izmanto 4-core vadi vai 5-core vadi, atbalsta max 150 metri, 200 metru attālumā

Kā pievienot lietotāja kartes vai dzēst lietotāja kartes?

A: Pievienot "lietotāja kartes"

Darba stāvoklī: Pārvelciet uz " Pievienot karte ", dzirdēt skaņu, "Di...", Novelciet" lietotāja kartes", ko vēlaties pievienot, un pēc tam pārvelciet uz" Pievienot karte" atkal iestatīšana ir pabeigta.

B: Dzēst "lietotāja kartes"

Darba stāvoklī: Pārvelciet uz " Dzēst karte ", dzirdēt skaņu, "Di...", Novelciet" lietotāja kartes", ko vēlaties dzēst, un pēc tam pārvelciet uz" Dzēst karte" atkal iestatīšana ir pabeigta.

Tagi: durvju bumbu kamera, domofons video wifi, mājas, tunya video durvju zvans, rfid tagu, mazs video durvju zvanu, endoskopu, lai viedtālrunis, durvju tālruni, Intercom, oem ip intercom.

Uzrakstīt recenziju

Dzīvokļi Rfid Video Domofons Mājas Video Durvju Tālrunis Ūdensizturīgs CCD Kameras Krāsu Monitors 7

Dzīvokļi Rfid Video Domofons Mājas Video Durvju Tālrunis Ūdensizturīgs CCD Kameras Krāsu Monitors 7" Video Durvju Zvanu Pilns Komplekts Ar Slēdzeni

Saistītie Produkti