Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Veļas Grozs Ar Vāku, Apaļš Uzglabāšanas Bin Soma Liela Kavē Saliekams, Drēbes, Rotaļlietas Grozu Kausa Organizators Lielu Jaudu Skatīt lielāku

Veļas Grozs Ar Vāku, Apaļš Uzglabāšanas Bin Soma Liela Kavē Saliekams, Drēbes, Rotaļlietas Grozu Kausa Organizators Lielu Jaudu

€24.94

-29 %

€35.13

Jauns produkts

Iezīme Eco-Friendly
Materiāls Citi
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Piliens Iepirkšanās Atbalsts
Izmantošana Apģērbi
Modeļa Numurs Veļas grozs ar vāku

Aizzīmju Punktiem:

1、Videi Aizsardzības Materiāls: Mūsu kokvilnas virves uzglabāšanas grozs ir izgatavoti no ekoloģiski aizsargājošu, bez ķīmiskām kokvilnas.Ļoti piemērots turot bērnu, rotaļlietas, bērnu apģērbi, spilveni, segas.Tas ir ļoti ērts un praktisks veļas grozā.

2、Liela Jauda: kārtu, veļas grozā ir aptuveni 35cm/13.78 augstu un par 39cm/15.35 in/ diametrs.Tas būs labs veļas grozā, segu, grozs, rotaļlieta, uzglabāšanas grozs, ko var likt bērnu istabas, vannas istaba un bērnudārzā.

3、Moderns un Praktisks: siltu krāsu, veļas grozā ir piemērots visa veida apdares.Tas būs pievienot izsmalcinātu apdare, lai jūsu mājā.Papildus apdare, mūsu praktisku glabāšanas grozi var arī palīdzēt organizēt rotaļlietas, segas, gultas veļa un apģērbs.

4、Lieliska Dāvana: kokvilnas glabāšanas kastes ir rūpīgi auduma neitrāla, pievilcīgās krāsās.Tie ir ideāli bērnu dušas, dzimšanas dienas, kāzas, rezidentiem vai augstskolas beigšanas.

5、Īpašs Atgādinājums: auduma grozu var salocīt, lai ietaupītu vietu un ir ļoti piemērots glabāšanas un uzskaites.Lai gan tas bija saplacināts transportēšanas laikā.Ja jums ir aizpildīt to ar daudz lietas, tas būs ātri atjauno formu.Piemēram, dvieļi, apģērbs un segas.

Funkcijas:

1. Izmantot augstas kvalitātes kokvilnas virve.

2. Rokturim ir izstrādāta ar kokvilnas virve, kas ir ātrs un ērts, lai ņemtu.

3. Grozā struktūra ir izturīga, pat, ja jums nav nodot kaut ko, jūs varat stāvēt stāvus un stilīgs.

4. Var salocīt un uzglabāt būs, kad to neizmanto, nav aizņem vietu.

5. Viegli kopt un tīrīt, vai nu jānotīra ar mitru drānu vai arī mazgāt ar ūdeni.

6. Izsmalcinātu meistarība, raitu maršrutu, kas atspoguļo zīmola koncepciju.

7. Piemērojami guļamistaba, desktop, dzīvojamā istaba, vannas istaba, utt.

Specifikācija:

Nosaukums: Veļas Grozā

Materiāls: kokvilnas virve

Izmērs: aptuveni 39cm/15.35 jo diametrā, ap 35cm/13.78 inin augstums

Iepakojuma Saraksts:

1*Veļas Grozu (ar Vāciņu)

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.5. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

Tagi: carson lidded grozu, veļas grozs izgara, grozi uzglabāšana, groza vāks, galaxy j 2, bambusa kavē, grozu stuff, grozs organizators, kavē, zakka veļas soma.

Uzrakstīt recenziju

Veļas Grozs Ar Vāku, Apaļš Uzglabāšanas Bin Soma Liela Kavē Saliekams, Drēbes, Rotaļlietas Grozu Kausa Organizators Lielu Jaudu

Veļas Grozs Ar Vāku, Apaļš Uzglabāšanas Bin Soma Liela Kavē Saliekams, Drēbes, Rotaļlietas Grozu Kausa Organizators Lielu Jaudu