Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Aqara G2H Smart kameras 1080P kamera IP atbalsts Apple HomeKit xiaomi mi Mājās App Hub AI atklāšanas Hub funkcija IS nakts redzamības Skatīt lielāku

Aqara G2H Smart kameras 1080P kamera IP atbalsts Apple HomeKit xiaomi mi Mājās App Hub AI atklāšanas Hub funkcija IS nakts redzamības

€52.02

-40 %

€86.71

Jauns produkts

Funkcijas 3 Balss zvani
Sensora Tehnoloģija CMOS
Atmiņas Kartes Tips MicroSD / TF
Funkcijas 2 INFRASARKANO staru Nakts Redzamības
Augstas Izšķirtspējas Atbalsts 1080P (Full-HD)
Iepakojums
Preces nosaukums Aqara G2H Smart Fotokamera
Bezvadu Savienojums Wifi
2 APP Xiaomi Mājas
APP 1 Apple HomeKit
APP 3 Mi Mājās
Vārti funkciju Atbalsts
Zīmola Nosaukums aqara
Iebūvētās Atmiņas Izmērs Nav
Modeļa Numurs aqara g2h
Veids Mini
Iezīmes 1 AI Atklāšana
Sub-ierīces savienojumu Zigbee 3.0

Aqara G2H Smart IP kameras 1080P webcam

Atbalsta Apple HomeKit & Xiaomi mi Mājās App Veidot Hub Funkcijas, Saites un vadīt citu ZigBee ierīcēm Mēs ieliekam atbilstošu strāvas adapteris saskaņā ar jūsu valstī, Lūdzu, varat būt drošs pirkums

Funkcijas:

1.Apple HomeKit drošības 2.Al atklāšana 3.Hub funkcija 4.INFRASARKANO staru nakts redzamības 5.Domofons un video ziņu 6.1080 P ultra augstas izšķirtspējas un 140° platleņķa objektīvs

Iepakojuma saraksts:

1. Aqara G2H Smart IP kameras x 1 2. Strāvas adapteris (ASV) x 1 (Mēs sakrīt ar atbilstošu adapteri, saskaņā ar jūsu valstī) 3. Instrukcija x 1 4. USB strāvas vads x 1 5. 3M abpusējā līmlente x 1 6. Sienas uzlīmes x 1 7. Reset pin x 1

HomeKit drošības video Var stingri aizsargāt jūsu konfidencialitāti un drošību

Šis produkts ir izturējis stingri Apple HomeKit drošības sertifikāciju un pieņem gala-to-end) šifrēšanu tehnoloģiju.Ieraksta video tiks šifrēti un aizsargāti, pirms tā tiek augšupielādēta mākonī.Jūs varat kontrolēt savu kameru, lai veiktu video straumēšanas raidītāju un reģistrēšana.Turklāt, tas var palīdzēt novērst urķu no okupē datu privātumu, un stingri aizsargātu jūsu mājās.

1080P ultra high definition & ultra platleņķa objektīvu Sniedz jums ar skaidru vīziju par katru sīkumu

1080P ultra augstas izšķirtspējas un 140° ultra platleņķa objektīvu, varat uzņemt katru detaļu.Šķiet, ka katrs attēls ir redzējis ar savām acīm.Ar jaunu attēla sensoru, jutīgums ir palielinājies par 42%, un nav sarkano ekspozīcijas naktī redze, tā, ka jums šķiet, ka, lai redzētu visas lietas ar jūsu acīm, dienā vai naktī.

AI atklāšana Var dzēst neefektīva paziņojumus

Pieņemot AI attēlu atpazīšanas tehnoloģiju, tas var analizēt un atpazīt cilvēku un dzīvnieku attēlu, lai nosūtītu paziņojumus, kad kāds ir atklāta, un filtrs neefektīva paziņojumiem, ko izraisa aizkari un odi.

Reālā laika video domofons Var dot jums ir jautri ar kaķi no attāluma

Video domofons dizains, var ne tikai attālināti apskatīt video attēlus reālā laika režīmā, bet arī var padarīt instant balss zvanus.Ar izkliedētā trokšņu slāpēšanas mikrofons, uztveršanas attālums ir līdz 5 metri, un skaļruņu skaņas var sasniegt 85 decibelus, ko varat veikt balss zvanu, skaidrāku un komunikācijas gludāka.

Vienu klikšķi video īsziņas Var izteikt savu aprūpes laikā

Ilgtermi nospiediet pogu 3 sekundes, lai ierakstītu video ziņu un pushit app.Tas ir viegli, lai veciem cilvēkiem un bērniem, lai izmantotu.Šī funkcija padara komunikāciju un biedriskums vieglāk.

Pielāgot miega laikā Gudrāki, lai aizsargātu privātumu

Caur automātikas iestatījumus, varat kontrolēt kameru, lai tum ieslēgts vai izslēgts.Tā var automātiski pārslēgties gaidīšanas režīmā pēc noteikta laika, lai vēl vairāk aizsargātu jūsu privātumu.

Vietējo un mākonis krātuves Var izsekot vēsturi

Šis produkts atbalsta vietējos Micro SD atmiņas karti atmiņas, kas ir ērti, lai jūs, lai apskatītu video jebkurā laikā un var arī izveidot savienojumu ar Apple Mājas app.Jo tas atbalsta iCloud uzglabāšanu, papildu glabāšanas ierīce nav nepieciešama.Fotokamera nosaka attēla mainīt, un pēc tam automātiski ieraksta video un augšupielādē video uz mākoņa arhitektūras pakalpojumu.Pat tad, ja fotokamera ir bojāts, tas var arī saglabāt pierādījumus.

Vairāk smart home center Nekā smart fotokamera

Integrēta Zigbee 3.0 hub funkcija var saprast mijiedarbību un savienojumu Zigbee smart ierīces, bet to var nodrošināt stabilāku ierīces savienojumu un tīkla savienojumu.Tas ir arī vairāk enerģijas taupīšana.Pārī ar citām ierīcēm, tā spēj sasniegt vairāk bagāts automatizācijai un ainas, lai izveidotu efektīvāku Apple HomeKit smart home security system.

Tur ir anormālas vibrācijas jūsu mājās produkta informēs jūs un ierakstīt push video

Sīkāka informācija, labāku pieredzi

Kopā ar pasaules HomeKit ierīces dzīvot komfortablu dzīves smart

Pēc tam, kad produkts izveido savienojumu ar Apple HomeKit, jūs varat ne tikai izmantot HomeKit funkcijas, piemēram, drošības video un trauksmes push, bet arī var savienot pārī ar citiem HomeKit smart ierīcēm visā pasaulē.Jūs viegli varat baudīt automatizācijas un skatuves kontroli, un ir stabilas un ātras reaģēšanas smart mijiedarbība pieredzi.

Gudrs izskats un kompakts izmērs

Produkts ir mazs un gudrs.Tās līnijas ir apaļas un gludas.To var saskaņot visu veidu mājas stili labi.Lieliska produktu dizaina uzvarēja 2019. gada Red Dot Dizaina Balvu un Zelta Pin Dizaina Balvu.

Bagātīgu krāsu var apmierināt cilvēku vēlmes

Četru veidu krāsas var būt paredzēts, lai jūs, kas padara jūsu mājas krāsains.

Ar vairāku montāžas metodes, Jūs varat to vietu, kur tas ir nepieciešams

Tagi: 1080p webcam, mi xiomi, kamera xiaomi, webcam, mājas apstākļos, homekit slēdzis, aqara, vienas uguns līnijas smart switch, G2H, zigbee.

Uzrakstīt recenziju

Aqara G2H Smart kameras 1080P kamera IP atbalsts Apple HomeKit xiaomi mi Mājās App Hub AI atklāšanas Hub funkcija IS nakts redzamības

Aqara G2H Smart kameras 1080P kamera IP atbalsts Apple HomeKit xiaomi mi Mājās App Hub AI atklāšanas Hub funkcija IS nakts redzamības

Saistītie Produkti