Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Max31865 Pta Termopāris Temperatūras Sensors Pastiprinātāja Moduli Arduino Skatīt lielāku

Max31865 Pta Termopāris Temperatūras Sensors Pastiprinātāja Moduli Arduino

€2.98

-31 %

€4.33

Jauns produkts

Zīmola Nosaukums CACAZI
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Piederumu Tips Valdes Paplašināšana
Savietojams ar pt100 pta
krāsa Armijas Zaļš

Funkcijas:

Precīza temperatūras sensoru, nekas beats Platīna PTA.Pretestības temperatūras detektori (RTDs) ir temperatūras sensori, kas satur pretestība, kas maina pretestību vērtības, kā tās temperatūras izmaiņas, būtībā veida thermistor.Šajā sensors, pretestība ir faktiski nelielu sloksnes Platīna pretestība 100 omi pie 0°C, tādējādi nosaukumu PT100. Salīdzinot ar lielāko daļu NTC/PTC thermistors, PT tipa PTA ir daudz stabilāks un precīzi (bet arī dārgāka) PT100 ir izmantota daudzus gadus, lai mērītu temperatūru laboratorijas un rūpniecības procesos, un ir izstrādāta reputācija precizitāti (labāk nekā termopāriem), atkārtojamība un stabilitāti.

Tomēr, lai iegūtu, ka precizitāte un pareizība no jūsu PT100 PTA jums ir izmantot pastiprinātāju, kas ir izstrādāta, lai lasītu zema izturība.Vēl labāk, ir pastiprinātājs, kas var automātiski pielāgot un kompensētu pretestību, kas savieno vadus.Ja jūs meklējat lieliska PTA sensors, šodien ir jūsu laimīgo dienu, jo mums ir jauki Mūsējiem PTA Sensors Pastiprinātājs ar MAX31865 starplaikos lietošanai ar jebkuru 2, 3 vai 4 stieples PT100 PTA!

Mēs esam veiktas dažādas MAKSIMS termopāri, pastiprinātāji un viņi lieliski - bet termopāriem, nav labākais pareizību vai precizitāti, kad rādījumiem jābūt tik laba, cik var būt.Ar MAX31865 rokturi visas jūsu PĒTNIECĪBAS vajadzībām, un var pat kompensētu 3 vai 4 stieples RTDs par labāku precizitāti.Ar to izveidotu savienojumu ar jebkuru mikrokontrolleru vairāk nekā SPI un nolasīt pretestības koeficients no iekšējā ADC.Mēs 430Ω 0.1% rezistors kā atsauces rezistors uz breakout.Mums ir daži piemērs kodu, kas tiks aprēķina temperatūra, kas balstīta uz izturību, lai jūs.

Mēs pat veikti starplaikos 5V atbilst, ar 3.3 V regulatora un līmenī novirzot, tāpēc jūs varat to izmantot ar jebkuru Arduino vai mikrokontrolleru.

Specifikācijas:

izmērs: 25*35mm

krāsa: violeta

Komplektā ietilpst :

1 x Pastiprinātāja Modulis

Piezīme:

Lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana un pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms pasūtīšanas.

Krāsa faktisko objektus var nedaudz atšķirties no iepriekš attēlus, pateicoties dažādu datora ekrāna, paldies par jūsu sapratni.

Tagi: pt1000 pta, max31865, pt100, pt1000 sensors, max31865 pt100, max31865 pt1000, pastiprinātājs termopāri, arduino nano, pt1000, sensors honda civic.

Uzrakstīt recenziju

Max31865 Pta Termopāris Temperatūras Sensors Pastiprinātāja Moduli Arduino

Max31865 Pta Termopāris Temperatūras Sensors Pastiprinātāja Moduli Arduino

Saistītie Produkti