Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 2gab Viens Pāris H-tipa Šūnas, H-veida Jonu Apmaiņas Membrānas Šūnu, Universāls Šūnu, Aizzīmogotā Šūnu. Skatīt lielāku

2gab Viens Pāris H-tipa Šūnas, H-veida Jonu Apmaiņas Membrānas Šūnu, Universāls Šūnu, Aizzīmogotā Šūnu.

€35.09

-6 %

€37.72

Jauns produkts

Veids Gaisa Kondicionieris Daļas
Sertifikācija CE
Modeļa Numurs H tips elektrolīzes šūnas

modname=ckeditor Standarta 2 dzelzs skavas, (var būt rezerves) Aizzīmogotā modeļiem, kas nāk standarta ar noslēgtā dobi skrūves, aizzīmogotā cietās skrūves, blīvējuma gredzeni, gaisa ieplūdes un izplūdes caurules un citi piederumi Neizmantoto caurumi var tikt saistītas ar noslēgtā cietās skrūves.Veicināt sadarbspēju elektrolīzes šūnu hermētiķi.Modelis: H tips maināmiem membrānu stikla noslēgtā elektrolīzes šūnu Produkta īpašības: jonu membrāna starp divām šūnām, kas var ātri aizstāt Vienu šūnu tilpums 50-250ml (apjoms, kreisajā un labajā pusē var pielāgot) Vāku materiāls: PTFE vāku Bez elektroda Ja references elektrods, counter elektroda darba elektrodu, Lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas atbalsta Lujin kapilāru un sāls tiltiņš.Rēķinus var izdoti saskaħā ar pareizu pievienotās vērtības nodokļa noteikumos, un pielāgot saskaņā ar klienta prasībām; Blīvējumu sistēma attiecas uz: 1) kauss un vāku noslēgtā elektrolīzes šūnas ir vītņotas atveres un aprīkots ar lielu gredzenblīvi. 2) elektrodu caurumu uz vāka ir vītņveida caurumu, un tas ir aprīkots ar atbilstošu blīvējumu. 3) teorētisko blīvējuma apstākļiem eksperimenta var sasniegt. 4) Visas noslēgts elektrolīzes šūnas var vēdināmā ar slāpekli, kamēr caurules uz slāpekļa gāzes sūkni var pieslēgt.Gaisa cauruli var izmantot, noklusējuma 3mm plastmasas caurules.

Tagi: ūdeņraža jonu, electroliz, elektrolīzes membrānas, jonu ūdens, jonu membrāna, ūdeņraža šūnas, mīkstina ūdeni, sveķu filtrs, ro sistēma, nafion.

Uzrakstīt recenziju

2gab Viens Pāris H-tipa Šūnas, H-veida Jonu Apmaiņas Membrānas Šūnu, Universāls Šūnu, Aizzīmogotā Šūnu.

2gab Viens Pāris H-tipa Šūnas, H-veida Jonu Apmaiņas Membrānas Šūnu, Universāls Šūnu, Aizzīmogotā Šūnu.