Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! ZUOYITING,Sieviešu gredzenu, Kāzu Elegants Sudraba Krāsā AAA Kubiskā Cirkonija skaidrs, Akmens gredzens CZ Akmens squar formu līgavas jaunas Skatīt lielāku

ZUOYITING,Sieviešu gredzenu, Kāzu Elegants Sudraba Krāsā AAA Kubiskā Cirkonija skaidrs, Akmens gredzens CZ Akmens squar formu līgavas jaunas

€2.15

-47 %

€4.06

Jauns produkts

Formas\raksts KĀRTA
Funkcijas NAV
Materiāls Kubiskā Cirkonija
Virsmas Platums 7mm
Godu Iesaistīšanās
Vienuma Tips Kāzu Sakausējuma Līgavas gredzens
Cirkonija Krāsa Skaidrs
Tekstūra Luksusa Kāzu Līgavas Kristālu gredzens
Dzimums SIEVIETES
Kolosālas bildes no šī notikuma Puse,Kāzas,Balle,Jubileja
krāsa Nekustamā Rodija Pārklājumu
Gredzeni Tips Kāzu Joslās
Metālu Tips Vara
Sods vai Modes Modes
Saderība NAV
Modeļa Numurs G803068
Iestatīšanas Veids Bezel Iestatījums
izcelsmes vieta ķīna(mainland)
Vides Standarts Svins, Niķelis, Kadmijs bezmaksas
Stils Gudrs/Romantiska

Zīmols:ZUOYITING Nosaukums:Jaunu Zīmolu Sieviešu CZ Kvadrātveida Gredzens Marerial:Vara,AAA Skaidrs CZ Izmērs:ID 1cm(Flīžu mērījums ir pieļaujama, 0.5-1cm kļūdas.) Iepakojums:Opp maisā un ar Burbulis wrap,pārliecinieties, vai jūsu produkts tiks aizsargāti arī transportēšanas laikā.Krāsa:Nekustamā Rodijs klāts ar Skaidru CZ Svars:6,5 g(ieskaitot karti) Priekšrocības:100% Pavisam jaunu augstas kvalitātes un patīkama dizaina,modes,ērti veikt Piezīmes: *, Jo dažādu veidu datori un monitori, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no attēlā. *Manuāla mērīšana var būt 2-3cm starpība.Lūdzu, pārbaudiet un salīdziniet ar izmēru rūpīgi pirms pirkšanas!

Par produktu: kāzu cimdi nav nevienas piederumi(ja ir daži aksesuāri, parādīt attēlus,ja jūs vēlaties piederumi par attēlu,lūdzu, sazinieties ar mums, lai pasūtīt.) Krāsa var atšķirties no differen CRT un LCD ekrāni.Mēs nevaram guarentee, ka krāsa no mūsu precēm, būs tieši tas pats ar fotogrāfijām, jūs redzējāt.

Buy Informācija: Lūdzu, aizpildīt savu VĀRDU, uzvārdu, tostarp vārds,otrais vārds un uzvārds veicot maksājumu, Lūdzu, ievadiet pareizu adresi ieskaitot jūsu dzīvokļa Nr.,iela,pilsēta,reģions un valsts,un pasta indeksu.Pretējā gadījumā jūsu zemes gabala varētu būt atgriezies!Mēs neesam atbildīgi par JUMS KĻŪDA, lai gan strīdu.

Atgriešanās politika:

Mēs garantējam 100% apmierinātību.Ja jums liekas, neesat apmierināts ar preci, kas atšķiras no apraksta.un kvalitāte.Lūdzu, ļaujiet man zināt, un jūs varat justies brīvi sazināties ar mums,pilnu kompensāciju,maiņas vai rezerves tiek piedāvāts.Tikai, ja ir vajadzība,lūdzu atgriezt preci pie mums 3 dienu laikā pēc tam, kad jūs saņemat jūs.

Lūdzu, Ņemiet vērā: mēs nevarēsim atgriezties kuģniecības izmaksas, vai nav izmaksu atpakaļ uz mani, ja vien tas ir mūsu vaina.Ceru, ka jūs varat saprast.

Ja jūs esat apmierināti ar savu preci un pakalpojumu,lūdzu, dariet man par labu, lai atstāt pozitīvu atsauksmi .Jūsu labas atsauksmes ir ļoti appreciated.Ja jums liekas, ka jums nav gatavojas, lai mani atstāt pozitīvu atsauksmi,lūdzu, jūtieties confortable ļaujiet man zināt, pirmkārt,es došu jums labu risinājumu.

Es esmu laimīgs, lai atbildētu uz jebkuru jautājumu, kas jums var būt,tāpēc, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mani.Es centīšos manu vislabāk atbildi jūs ne vēlāk kā 24 stundu laikā,ceram, ka mēs esam pie brīvdienās.

Tagi: hip pīrsings, rotaslietas, pekinas universitāte, 2019 sieviete auss, bell mazo, pirksta gredzenu kājām sieviešu rotaslietas, svelme gredzenu sievietēm, melns kvarca gredzens, āfrikas komplekts, kroņa gredzenu sudraba, līgavas auss gredzens.

Uzrakstīt recenziju

ZUOYITING,Sieviešu gredzenu, Kāzu Elegants Sudraba Krāsā AAA Kubiskā Cirkonija skaidrs, Akmens gredzens CZ Akmens squar formu līgavas jaunas

ZUOYITING,Sieviešu gredzenu, Kāzu Elegants Sudraba Krāsā AAA Kubiskā Cirkonija skaidrs, Akmens gredzens CZ Akmens squar formu līgavas jaunas

Saistītie Produkti