Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Privātā Pasūtījuma Oglekļa Šķiedras Stūre A1 A4 A5 A6 A7 S5 Skatīt lielāku

Privātā Pasūtījuma Oglekļa Šķiedras Stūre A1 A4 A5 A6 A7 S5

€602.71

Jauns produkts

Citas Detaļas Numurs NAV
Materiāla Tips Oglekļa Šķiedras
Valstī/Reģionā Ražošana CN
Postenis Svars 2.2kg
Objektu Platums 44
Zīmola Nosaukums VLMCAR
Postenis Augstums 25
Mezgls, Detaļas Numurs NAV
Izvietošana Transportlīdzeklī PRIEKŠĀ
Ražotāja Daļas Numurs NAV
Īpašas Pazīmes Skaistums
Objekta Garumu 44
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

1.Par Produktu

-Lūdzu apstipriniet, ka jūsu sākotnējā stūre atbilst mūsu produktiem. -Mūsu produkti ir 100% reāla oglekļa šķiedras -Ja jūs nevarat atrast stilu, kas jums nepieciešams, mūsu mājas lapā, Ir vairāk pielāgošanas iespējas, lūdzu sazinieties ar mums. -Izmantot oriģinālo kodolu, 100% furnitūru. -Lūdzu, instalējiet šo preci ar darbnīcas vai pieredzējis mehāniķis. -Pārbaude pirms pirkšanas,dažādām automašīnām būs dažādas sveces un vadi

2.Par ražošanu

-Pasūtījumi tiks apstrādāti uzreiz pēc apmaksas pārbaudes. -Ja riteņi nav noliktavā,ir nepieciešams veikt aptuveni 20 dienas, lai ražotu. -Ražošanas laiks ir no pirmdienas līdz piektdienai.

3.Par kuģošanas

-Mēs izvēlamies ātrāko express piegādi DHL vai FedEx, kas aizņem tikai 3-4 dienu laikā tiks piegādātas jebkurā vietā pasaulē. -Netiek piegādāti katru sestdienu.Izsekošanas skaits, kas tiks iegūta nākamajā dienā pēc tam, kad kuģis no. -Izmērs vienā iepakojumā ir 41*41*17cm / 2,2 kg

4.Par Maksājumu

-Mēs pieņemam Alipay par www.e-jump.lv. -Jūs varat norēķināties, izmantojot Visa, Mastercard, Western Union, Qiwi un Bankas Pārskaitījumu. - Visu maksājumu ir pieņemti, izmantojot drošības maksājumu procesors DARĪJUMA. -Samaksa jāveic 3 dienu laikā pēc tam, kad vietu secību.

5.Par Rezerves

- Ja neesat apmierināts, kad jūs saņemsiet savu preci, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 30 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jums to atdot. -Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ uz asv garantijas laikā.

6.Par Atsauksmes

-Mēs atstās POZITĪVAS ATSAUKSMES pēc maksājuma saņemšanas. -Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību! -Lūdzu, sazinieties ar mums, ja neesat apmierināts ar preci, pēc tam, kad to saņem .Mēs jums apmierinošu risinājumu, pirms atvaļinājuma Neitrāla vai Negatīva Atgriezeniskā saite.

* Svarīga Piezīme

Cena ir par stūre tikai,jebkādu piederumi, piemēram, pogas vai airi tiek uzstādīts uz stūres rata, lai labāk meklē attēlu,cenu, neiekļauj šo piederumi.Ja jums ir nepieciešama papildu detaļas,pls sazinieties ar mūsu pārdošanas komandu.

Tagi: a7 stūre, audi a6 stūre, ātrās uzlīme, audi q3 stūre, a5 stūre, ātrās stūre, auto grīdas, octavia a5 stūre, a6 suports, audi s7 stūre.

Uzrakstīt recenziju

Privātā Pasūtījuma Oglekļa Šķiedras Stūre A1 A4 A5 A6 A7 S5

Privātā Pasūtījuma Oglekļa Šķiedras Stūre A1 A4 A5 A6 A7 S5