Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Dimanta 20mm 7/8 collu CNC pirkstu biti ar 1/2 gāzi diegu urbšanas un frēzēšanas akmens Skatīt lielāku

Dimanta 20mm 7/8 collu CNC pirkstu biti ar 1/2 gāzi diegu urbšanas un frēzēšanas akmens

€38.84

-19 %

€48.55

Jauns produkts

Materiāls Dimants
Garums 90mm
DIY Piederumi ELEKTRISKĀ
krāsa vakuuma lodēts
Pieteikums Slīpēšanas granīta izlietne
Arbor 1/2 Gāzes
Modeļa Numurs DC-VBFT30
Veids CNC pirkstu mazliet
Darba garums 60mm
Zīmola Nosaukums casaverde
Diametrs 20mm
Izmantošana Mūra Urbšanas

IEVADS Šis ir jaunās premium kvalitātes Vakuuma lodēts dimanta pirkstu mazliet par granīta un marmora.Tā ir izstrādāta, lai samazinātu un slīpēšana ātrāk nekā lielākajā daļā citu dimantu pirkstu biti tirgū.Šo pirkstu biti ir ideāls cieta materiāla.Tās ir augstas veiktspējas veidošanā, kas ražošanas programmas.

PRODUKTU INFORMĀCIJU, kas Paredzēti urbšanas un slīpēšanas akmens.Sauso urbšanas vai slapja ar CNC mašīna.PRODUKTU IEZĪMES 1. Paredzētas apaļā slīpēšana un veidošanā 2 .par granīta un marmora 3. Frēzēšanas darbarīki, ar mitru mums 4.Vārpstas izmērs 1/2" Gāzes.Art. - NR. Diametrs Darba Garums Arbor Pakas Svara DC-VBFT30 1 collas / 20mm

60 mm 1/2 gāzes 1gb/daudz 0.4 kg/daudz Reģistrēts 1998,90% mūsu produkcijas eksportē pa visu pasauli.Tajā pašā laikā, mūsu spilventiņi, zāģa asmeni un core urbi tiek sagaidīti ar mūsu klientu no ASV,Eiro un Atralia.Mūsu galvenie produkti ir dimanta segmenti, zāģu plātnes, stieples zāģi,dimanta abrazīva, elastīgu dimanta pulēšanas spilventiņu, grīdas spilventiņi kausa riteņiem, profilēšana riteņiem, CNC-profilēšanas riteņiem, urbjiem, pirkstu maršrutētāju biti, sukas, abrazīvie bloki un electroplated rīki, ar dažādām specifikācijām.Plaši izmanto griešanas, slīpēšanas vai pulēšanas granīta, marmora, betona, asfalta, ugunsizturīgas, porcelāna un stikla.Visi mūsu produkti ir saskaņā ar stingru kvalitātes kontroli.

Visi mūsu produkti ir saskaņā ar stingru kvalitātes kontroli.

Tagi: apaļā drill bits, urbšanas tupia, mērķis drill bits, plānas drill bits, maršrutētājs kāta, bāzes drill bits, 12 mm, kāta, centrs drill bits, maršrutētājs bitu tenon, burs drill bits.

Uzrakstīt recenziju

Dimanta 20mm 7/8 collu CNC pirkstu biti ar 1/2 gāzi diegu urbšanas un frēzēšanas akmens

Dimanta 20mm 7/8 collu CNC pirkstu biti ar 1/2 gāzi diegu urbšanas un frēzēšanas akmens

Saistītie Produkti