Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! ZIGBEE ZLL Smart RGBW Kontrolieris, DC12/24V,APP kontroles Dual baltās un krāsu,Krāsu un Spilgtuma Regulēšana,LED Strip Skatīt lielāku

ZIGBEE ZLL Smart RGBW Kontrolieris, DC12/24V,APP kontroles Dual baltās un krāsu,Krāsu un Spilgtuma Regulēšana,LED Strip

€22.55

Jauns produkts

Garantijas laiks 2 Gadi
Funkcijas RGBW
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Barošanas Avots DC
Maks. Slodzes Jauda 288W
Controled Metode Balss vadība/ Viedtālruņa APLIKĀCIJU kontrole
Jauda 360W
Materiāls ABS
Modeļa Numurs AXM-C-007
Vienuma Tips RGB Controler
Spriegums 12-24V
Izmērs 89*48*23.5mm
Gadījumā Gaismas led lentes
Savienojuma Režīms ZIGBEE ZLL
Svārstību biežums 50-60HZ
Sertifikācija EMS
Tālvadības Attālums 10-15m

1.zigbee kontrolieris strādā ar zigbee zll vārti piemēram, Amazon ECHO Plus, H*U*E, O*sr*esmu, SmartThings, utt. (Ir dažas saderības problēmas ar IK*E*A pašlaik)

2.zigbee pārzinis darba ar H*ome K*-tas : https://www.reddit.com/r/Gledopto/comments/amp3v9/i_wrote_a_little_guide_on_getting_the_gledopto/

3.Sinhronizācija ar savu gaismu filmas ,mūziku un spēles, Baudīt apgaismojuma efektu, kas sinhronizē ar zemes gabala attēlu uzreiz,un pieredze vairāk delikāts atmosfēru apgaismojuma efektu.

Kā sinhronizēt?lūdzu, sekojiet thiswebsite: http://www.screenbloom.com/

Sinhronizācijas rezultāti Liecina,: https://youtu.be/zZjtJMy_774

● Plaša Saderība. ● RGB KMT Bezvadu savienojumu ar apgaismojuma regulēšanu.

● 16 Miljoniem krāsu izvēlēties.

● Balss vadība, Viedtālruņa APLIKĀCIJU kontrole.

Piesardzības pasākumi:Lūdzu, apstipriniet savu ierīce atbalsta Zigbee Gaismas Saiti, vai zigbee 3.0

RGBW/RGB+PKT Kontrolieris :1ID, parādīs 1ID PROGRAMMU; Viegli pārvaldīt gaismu.Var kontrolēt Krāsu gaismas (RGB) vai balta gaisma atsevišķi.RGBW/RGB+PKT Kontrolieris :2IDs,parādīs 2IDs Programmu, strādā kā 2 lukturi(RGB+Balta gaisma).Krāsu gaismas (RGB) var strādāt ar baltu gaismu, kopā vai atsevišķi. 2IDs Kontrolieris darbojas tikai ar H*u*e.

J&A vai vairāk, lūdzu, apmeklējiet: https://www.reddit.com/r/Gledopto/ Produkta Nosaukums:ZIGBEE RGBW Slokšņu Kontrolieris Modeļa Nr.: AXM-C-007 Spriegums: DC12V-24 V, Izejas jauda: Maks. 6A/Kanāls, Kopējā jauda Maks.15.A

Izmērs: 89*48*23.5 mm

Darbības Temperatūra:-20-60°

1gb* ZIGBEE LED Kontrolieris (Mums ir 1ID un 2ID jūsu izvēles)

1gb* Lietotāja Rokasgrāmata

1gb* 3cm Stricker

Paldies par iegādāties mūsu produktus.Šajā rokasgrāmatā mēs izskaidrot, pieslēgšanas vadi un savienojums ar ZigBee Gaismas Saiti, Vārti.Šīs ierīces darbojas ar daudziem ZigBee Gaismas Saiti, Vārti, Vadu Savienojumu: 1. Lūdzu, sagatavojiet kabeli, piemēram, attēlu P1 un lentes, izolācijas, lai 9-10 mm.Kabeļa šķērsgriezums ir no 0,33 un 2,08 mm⊃2;(AWG22-14). 2. Tagad lejup gala ar skrūvgriezi un ielieciet kabeļa, skatīt attēlu P2. 3. Ņem skrūvgriezi prom, un kabelis ir savienots ar termināla.Par attēlu P3-P7 jūs varat redzēt piemēru, savienojuma dažādu LED kontrolieri: - P3 RGBW/RGBWW produkti - P4 par RGB produktu, izmantot RGBW pārzinis un nav savienojumu vadu W - P5 par vienu krāsu LED produktu, izmantot RGBW pārzinis un nav savienojumu vadu R, G, B - P6 par RGB+PKT(warmwhite+coldwhite) izstrādājumi - P7 par kopīgo muitas tarifu(warmwhite+coldwhite) produktus, kas saistīti ar Gateway: 1. Pievienojiet LED produktu apstrādi, skatiet sadaļā "vada savienojums". 2. Sākt ierīce, kas meklē ZigBee Gaismas Saiti, Vārti, tas var aizņemt zināmu laiku.Ja Vārti nav atrast ierīci, pievienojiet power off/on (ieslēgts) vai veikt reset. 3. Vārti atrast jūsu ierīci, un jūs varat piešķirt to dažādās telpās/zonas/grupas. 4. Tagad jūs varat izmantot šo ierīci.Atiestatīt: 1. Ieslēdziet ierīci. 2. Tagad izslēdziet un 2 sekunžu laikā. 3. Atkārtojiet off/on četras reizes. 4. Reset ir jādara, ja ierīce ir ieslēgta, piekto reizi un paliek ieslēgts apgaismojums pēc tam, kad mirgo 4 reizes. *Par RGBW/RGBWW ierīces, jūs atradīsiet divas SSIDs.Viens balts/warmwhite, otra RGB.

Tagi: mjjc led kontrolieris, led zigbee, xdl, pusdienas jaudas regulators, tuya rgbww kontrolieris, gledopto zigbee, led kontrolieris, rgbww kontrolieris, aqara, gledopto rgb kmt.

Uzrakstīt recenziju

ZIGBEE ZLL Smart RGBW Kontrolieris, DC12/24V,APP kontroles Dual baltās un krāsu,Krāsu un Spilgtuma Regulēšana,LED Strip

ZIGBEE ZLL Smart RGBW Kontrolieris, DC12/24V,APP kontroles Dual baltās un krāsu,Krāsu un Spilgtuma Regulēšana,LED Strip

Saistītie Produkti