Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! KBJW Jaunas Ielidošanas 2019. Gadam Sākotnējā Vītni Vadu Dabas Akmens Džemperis Ķēdes Sieviešu Kaklarota Cowries Shell Ilgi, Kaklarota, Kulons Skatīt lielāku

KBJW Jaunas Ielidošanas 2019. Gadam Sākotnējā Vītni Vadu Dabas Akmens Džemperis Ķēdes Sieviešu Kaklarota Cowries Shell Ilgi, Kaklarota, Kulons

€3.98

Jauns produkts

Vienuma Tips Kaklarotas
Kaklarota Tips Ķēdes, Kaklarotas
Ķēdes Tips Šarnīrķēdes
Materiāls Metāla
Sastāvdaļas vadu
Veikals KBJW
e-pasts Kubiejewelry pie outlook.com
Modeļa Numurs KWX713
Kulons Izmērs NAV
Saderība NAV
Sods vai Modes Modes
Atrašanās vieta Yiwu,Zhejiang, Ķīnas
Formas\raksts ĢEOMETRISKAS
Garums Total 80cm
Zīmola Nosaukums KBJW
Metālu Tips Vara Sakausējuma
Dzimums SIEVIETES
Funkcijas Kaklarota
Lai pielāgotu Pieņemams
Stils Moderns
krāsa Sudraba/Zelta

Cienījamie potenciālie klienti: Mums ir rūpnīcas balstīts uzņēmums, ja jums ir kāda ideja par pielāgošana vai saņemt vairumtirdzniecības cenas, lūdzu, sazinieties ar mums vairāk informācijas.Mēs piedāvājam dažādas maksājumu metodes par ārējās tirdzniecības apritē, un mums ir īpaša pārdošanas persona par jūsu biznesu.Ceru, ka mēs varētu būt iespēja ar jums sadarboties turpmāk.Atcerieties, ka grāmatas no mūsu veikala par savu veikalu sarakstu, lai jūs varētu uzzināt, mums uzreiz, un jūs varat pārbaudīt tālruņa ātri izraisīt mums ir jaunu produktu everyweek.

Dizainers atsauce

Lūdzu, izvēlieties krāsu, priekšroka pie kases.

Es esmu vairāk nekā laimīgs, lai pielāgotu jebkuru pasūtījumu.Lūdzu, jūtieties brīvi jautāt, kādi jautājumi un/vai neskaidrības par gabalu.Es gribu, lai gabals jūsu sapņus un strādāt AR jums, lai to paveiktu :)

Produkta Attēli

Vispārīgi Atgādinot

1, Ievedmuitas nodokļi, nodevas un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.

2, Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts Muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.

3, Saskaņā ar mūsu pieredzi, Pasūtījuma pārbaudiet zemes gabali nejauši, apmēram 0,5-1% zemes gabaliem tiks pārbaudīta un var iekasēt noteiktu tarifu.

Par Kuģošanas

1, Visas preces tiks nosūtītas no laikā 1-5 darba dienu laikā, pēc maksājuma saņemšanas.

2, izsekošanas skaits tiks atjaunota fonā, kad sūtījums ir izsniegts.

3, Iepakojums: Visas preces ir profesionāli, kas pildīta ar lielu rūpību, lai nodrošinātu drošu piegādi.

4, Piegādes laiks ir balstīta uz dažādās valstīs vai reģionos visā pasaulē.No 7 dienām līdz 50days.

Atgriešanas Un Apmaiņas

1, Mēs garantējam, ka preces, kas ir pakļautas stingrai kvalitātes pārbaudes, lai nodrošinātu, ka preces jūs saņemat ar labu kvalitāti.Ja ir sliktas kvalitātes, vai to daļas, nepilnīga tik ilgi, kamēr jums ir iespēja, lai iesniegtu attiecīgos paskaidrojuma materiālu, mēs nodrošināsim jūs ar atgriešanas vai kompensācijas pakalpojumu pēc sazināties ar mums.

2,Ja mēs nosūtīt nepareiza stila vai nepareizu krāsu, mēs varētu atmaksāt naudu vai reship.

Atsauksmes un Fllow mums

1, Mēs dziļi ceram, ka jūs esat apmierināts ar savu pirkumu no mums.Kad darījums ir pabeigts, un jums ir apmierināti ar to, lūdzu, lūdzu, atstāt pozitīvu atsauksmju, un mēs darīsim tāpat.

2, Mums jāstrādā ļoti smagi, lai jūsu 100% pozitīvas atsauksmes.Ja jūs neesat apmierināts, lūdzu, jūtieties brīvi ļaut mums zināt, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu.

Mēs vēlamies, lai jūs baudīt jūsu iepirkšanās!

Atgriezties veikalā sākumlapa

Tagi: vīrieši shell kaklarota, zircon shell kaklarota, necklac sievietēm, dabas tiger laikā shell, liels dabas laikā shell, slānis necklac, ķēdes ilgi, komieši shell kaklarota, sudraba rotaslietas, sistēmu naruto.

Uzrakstīt recenziju

KBJW Jaunas Ielidošanas 2019. Gadam Sākotnējā Vītni Vadu Dabas Akmens Džemperis Ķēdes Sieviešu Kaklarota Cowries Shell Ilgi, Kaklarota, Kulons

KBJW Jaunas Ielidošanas 2019. Gadam Sākotnējā Vītni Vadu Dabas Akmens Džemperis Ķēdes Sieviešu Kaklarota Cowries Shell Ilgi, Kaklarota, Kulons

Saistītie Produkti