Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Maximumcatch SkyTouch 6-9wt Slēdzis un Spey Lidot Stienis IM10 30T+40T Oglekļa Šķiedras Ātru Darbību, Lidot Zvejas Stienis Ar Cordura Stienis Caurule Skatīt lielāku

Maximumcatch SkyTouch 6-9wt Slēdzis un Spey Lidot Stienis IM10 30T+40T Oglekļa Šķiedras Ātru Darbību, Lidot Zvejas Stienis Ar Cordura Stienis Caurule

€91.06

-41 %

€154.34

Jauns produkts

Sadaļa 4
līnijas svars 6/7/8/9WT
Materiāls oglekļa
Stieņa Materiāls IM10 30T+40T Oglekļa Šķiedras
Iepakojums cordura stienis caurule
ruļļa sēdekļa Grūti Anodēta Alumīnija Spole Sēdeklis
Modeļa Numurs Skytouch Slēdzis Un Spey Lidot Stienis
Rokasgrāmata Uzlabotais Keramikas Gredzena Noņemšana Ceļvedis
Rokturis AAA Korķa Rokturi
Zīmola Nosaukums MAXIMUMCATCH
Top Diametrs 2.2 mm
Cietība GRŪTI
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Stieņa Garums 11/13/14FT
Pozīcija straume
Kategorijas Lidot Ar Makšķeri

Maximumcatch Slēdzis un Spey Lidot Stienis IM10 30T+40T Oglekļa Šķiedras Ātru Darbību Ar Cordura Stienis Caurule

VAIRĀK RITENTIŅŠ-DRAUDZĪGI DIVU ROKU STIENIS ar SPĒKU un CASTABLITITY ZVEJAS LIELĀKU UPI - Tas ir ļoti jautri, lai neizraisītu lielu lido bez piepūles ar šo stieni, Daudz mazāk sloksņošanas un viltus liešana.Un arī darbs liels, lai roll iemācās ar lietām, kas jums aiz muguras.

EKSKLUZĪVU MAXCOMMAND TUKŠU TEHNOLOĢIJA - Tīra 30T sajauc 40T oglekļa šķiedras.Ar jaukto 7 slāņi oglekļa, ieskaitot Pastiprinātas Muskuļu oglekļa slāni, lai vismaz 25% pieaudzis liešanas sniegumu. 11ft slēdzis stienis ir ideāls mazās foreles un smallmouth bass.Un Spey stienis ir liels coho/forele/forele un steelhead.

ILGI ATTĀLUMS un PRECIZITĀTE –Tas stienis ir mērenāka ātras darbības stienis ar slīpumu vidū.ļoti viegli rīkoties.Stienis slodzes dziļi ar augstākās flex un justies ar stingru mugurkaulu.Vada smago ielaušanās lidot uz punktu ar gludumu.Labi lietie attālums un pārsteidzošu pretestību.

AUGSTAS kvalitātes SĀLSŪDENS GIDI - MaxSelect Pacbay Nosacījumi ielikt Noņemšanas Rokasgrāmatas un Sālsūdens izturīgs Grūti Hromētas čūska rokasgrāmatas un Vairāk, izmēra padoms cilpa par vienkāršāko ilgāk liešana.

TĪRA KORĶA ROKTURIS un SPOLES SĒDEKLIS - Tīra AAA+ Korķa Rokturis ērtai satveršanai un arī noderīga liešana.Augsts Anodēta ruļļa sēdekļa par uzticamu saldūdens un sālsūdens, izmantojot.

DIVU GADU GARANTIJA un Kalpošanas Remonts, Garantijas - mēs kā 15 gadus lidot stienis rūpnīcas, piedāvā "Nekādu Problēmu" garantija uz visiem mūsu stieņi vismaz vienu gadu.Ja jūs neesat 100% apmierināts ar mūsu stienis, jūs varat atgriezties to jebkurā laikā.Un mēs arī piedāvājam mūža remonts attiecībā uz visiem Maxcatch stieņi.

Tagi: zvejas knaibles pesca, prakses lidot stienis, gamakatsu stienis, zivju stienis, charg, aizbēgt ktm, , natal makšķeri, oglekļa caurules, lidot stienis maxcatch, nadal.

Uzrakstīt recenziju

Maximumcatch SkyTouch 6-9wt Slēdzis un Spey Lidot Stienis IM10 30T+40T Oglekļa Šķiedras Ātru Darbību, Lidot Zvejas Stienis Ar Cordura Stienis Caurule

Maximumcatch SkyTouch 6-9wt Slēdzis un Spey Lidot Stienis IM10 30T+40T Oglekļa Šķiedras Ātru Darbību, Lidot Zvejas Stienis Ar Cordura Stienis Caurule

Saistītie Produkti