Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! NLO Puses Kontrolētas Infrasarkano Indukcijas Flyball Rotaļlietu Mini Quad Levitation Mini Elektroniskās Rotaļlietas Bērniem Skatīt lielāku

NLO Puses Kontrolētas Infrasarkano Indukcijas Flyball Rotaļlietu Mini Quad Levitation Mini Elektroniskās Rotaļlietas Bērniem

€6.22

-20 %

€7.87

Jauns produkts

Veids, Vairumtirdzniecība No
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Godu Bērnu Diena
Iestatīt Tipu No
Materiāls Plastmasas
raksts Tīrtoņa Krāsu
Skaits, Gab 1pc

NLO Flyball Rotaļlietu Mini Quad Puses Kontrolētas Infrasarkano Indukcijas Levitation Mini Elektroniskās Rotaļlietas

Funkcijas:

1.Droša un Izturīga: Mini quadcopter dūkoņa ir izgatavots no videi draudzīgs, nav toksisks un izturīga materiāla, Ja pastāv sadursmes, tas ir pārspīlējums, nevis laužot un nebūs aizvainot bērniem.

2.Viegli Lidot Kontrole ar Rokām - BEZ Pieskaršanās Nepieciešami: Mētāties mini drones Uzmanīgi, Tas lido un lidināties gaisā nekavējoties.Jums nav jātērē laiks, mācīt bērniem, kā kontrolēt un bērniem iesācējiem, nav nepieciešams, lai praksē.

3.Kontrolēt Ar Žestiem: Sakarā ar progresīvu LED infrasarkano staru sensoru, novietojiet tehnoloģijas.Jūs varat kontrolēt, virzieniem vai augstuma, ko jūsu rokas vai žesti.Kad rokas tuvu šai NLO stila rc dūkoņa, Tas būs lidot pretējā virzienā.

4.Infrasarkano Indukcijas Auto-Izvairīties no Šķēršļiem: Sakarā ar 2 augstas precizitātes sensoru uz kuģa, Lidot mini dūkoņa savlaicīgi konstatētu cietu objektu un auto-pārvaldīt peld nosliecas, Gudri lidot prom šķērslis.

5.LED Indikators: LED lidojoša rotaļlieta var gaismas sevi uz augšu, ja tumši,Viegli zēns meitene bērniem, lai tramdīt, atrast un paķert to.

Specifikācijas:

Izmērs: 11*11*6cm (4.3*4.3*2.4 Collas)

Kastes Izmērs: 14*12*13.cm

Baterija: 3,7 V (300mAh)

Vadības režīms: Infrasarkano staru Sensora Kontrole

Lidojuma laiks: 5-8 minūtes

Uzlādes laiks: 30-50 minūtes

Uzrādi distancen: 10 metri

Krāsa: Zila, Zelta un Sarkanā krāsā (nav obligāts)

Paketē Iekļauts:

NLO kuģa x 1

USB Uzlādes Kabelis x 1

Lietotāja Rokasgrāmata x 1

Piezīmes:

1.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

2.Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Tagi: garu pātagu, sirpis ieroci, pasaulē levitation, levitation zizli rotaļlietas, rog tālrunis tpu, vērša pātagu, 5 minoksidils, lixking seksa rotaļlietu, diy magnēts levitation, magnētiskā levitation plante.

Uzrakstīt recenziju

NLO Puses Kontrolētas Infrasarkano Indukcijas Flyball Rotaļlietu Mini Quad Levitation Mini Elektroniskās Rotaļlietas Bērniem

NLO Puses Kontrolētas Infrasarkano Indukcijas Flyball Rotaļlietu Mini Quad Levitation Mini Elektroniskās Rotaļlietas Bērniem

Saistītie Produkti