Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 1 Pāris Slidas Aizsarga Slidu Asmens Pārsegs Regulējams Elastīga daiļslidošanas Piederumi Hokeja Kurpes 6 krāsas Skatīt lielāku

1 Pāris Slidas Aizsarga Slidu Asmens Pārsegs Regulējams Elastīga daiļslidošanas Piederumi Hokeja Kurpes 6 krāsas

€8.21

Jauns produkts

Zole Materiāls
Slēgšanas Tips
Zīmola Nosaukums mojee
Vienība Tips
Motīvs

Laipni lūgti mūsu veikalā!!!!!

Skate Kurpes Segtu Ledus Naža Asmens Aizsardzības Garums Regulējams Skate Aizsargs Ātruma/Attēls Skate Kurpes Aizsargs

Uzmanību: garums produkts ir 30 cm,un tas ir piemērots, lai skrituļslidas 7 metri un vairāk, Amerikas savienotajās Valstīs.Jūs varat pārvietot pavasara stāvoklī, lai palielinātu garums produktu, lai atbilstu jūsu slidas.Ja jūsu apavu izmērs ir mazāks nekā ASV izmērs 6, jums ir nepieciešams, lai novērstu produkta skrūves un atsperes, tad pārtrauca dažas no plastmasas, lai ietilptu garums skate, pēc tam instalējiet skrūves un atsperes.Motīvs: 1. Izturīga materiāla izturība un aizsardzība, lai aizsargātu asmeņi slidas, 2. Ir metāla pavasara vidū, kas ļauj viņiem, lai stiept, lai ietilptu jūsu asmens precīzi. 3. Ļauj, lai staigāt apkārt, nesabojājot asmens, lai novērstu asmens no rūsēšanu un piegāde.Specifikācija: Svars: apmēram 100 g / set Slēgts slēgšanas tips: elastīgs pavasarī Pacakge ietver: 1 pāris * skrituļslidas Uzmanību: 1.Lūdzu atļaut 1-3 cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana (1 inch = 2.54 cm); 2.Postenis krāsu parādīts fotogrāfijas var būt rāda nedaudz atšķirties no datora monitora, jo monitoriem.Paldies par jūsu sapratni.

Atgādinājums

1.Krievijas klientiem, lūdzu, norādiet savu vārdu un uzvārdu (trīs vārdiem) angļu valodā.

2.Klientiem, kas no Saūda Arābijas, Dubai, Libāna, Kuveita, Omāna, Gana un citiem, lūdzu, sniedziet P. O. BOX savu adresi.

Garantija Garantija

Visi mūsu piedāvājumi ir nodrošināti ar 100% apmierinātības garantija.Ja ir kvalitātes problēmas attiecībā uz precēm, pēc tam, kad esat saņēmis, lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, un, lūdzu, uzņemiet fotoattēlu, lai mums, pēc mums apstiprināja, mēs piedāvājam pilnu kompensāciju vai maiņas vai nosūtīt.

Pakalpojums

J: Ja man nav saņēmis preces, ko es varu darīt?

A: ja par normālu, ja jums vēl nav saņēmis preces pēc saprātīga laika, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs piedāvājam pilnu kompensāciju, lai jūs, un lūdzu neatstāj sliktas atsauksmes, amats ir ārpus mūsu kontroles.

Q: Kādas maksājumu metodes, ko jūs varat darīt?

A: Alipay ir mūsu vēlams maksājumu metode, kas ir drošība jums.Bez tam, visas galvenās Kredītkartes, T/T utt, ir pieņemams.

J: Ja es novietots liels, lai ir kāda atlaide?

A: Jā, liels pasūtījums būs lielas atlaides.Ja vēlaties veikt lielu pasūtījumu, jūs varat nosūtīt ziņu mums, mēs piedāvājam mūsu labāko cenu.

Q: Vai jūsu cena ietver ievedmuitas nodokli?

A: Nē, mūsu cena nav ietverts ievedmuitas nodokļiem un muitas nodokļiem.Mēs padarīsim preces kā dāvanu ar zemu vērtību, jums ir atbildīgas par ievedmuitas nodoklis, ja jūsu valstī ir nepieciešama.

Atsauksmes

Jūsu apmierinātību un atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Mēs ceram, ka jums var atstāt pozitīvu atsauksmi un 5 zvaigznes.Ja jums ir apmierināti ar preču vai mūsu pakalpojumus, ja tādi neapmierinātību, lūdzu, dod mums iespēju tikt galā ar problēmu pirms atstāj negatīvu atgriezenisko saiti, mēs pilnīgi saprotu jūsu noskaņojumu, kad saņēma slikti gabalu, jo īpaši gaida tik ilgu laiku, mēs centīsimies mūsu labāko, lai nodrošinātu vislabāko pakalpojumu, lai jūs.

Tagi: hokejs, seba ledus asmeņi, plastmasas slidu asmens pārsegs, asmens aizsargs, ledus slidu bagāžas nodalījuma pārsegs, hokeja ripa, hokeja nūjas, ledus slidu, hokeja jersey, hokeja skate.

Uzrakstīt recenziju

1 Pāris Slidas Aizsarga Slidu Asmens Pārsegs Regulējams Elastīga daiļslidošanas Piederumi Hokeja Kurpes 6 krāsas

1 Pāris Slidas Aizsarga Slidu Asmens Pārsegs Regulējams Elastīga daiļslidošanas Piederumi Hokeja Kurpes 6 krāsas

Saistītie Produkti