Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Aurora Star Galaxy Zvaigžņotām Debesīm LED Projektoru Lampas Rotējošo Nakts Gaisma Krāsains Miglāja Mākoņu Lampas Atmospher Guļamistabā Blakus Lampas Skatīt lielāku

Aurora Star Galaxy Zvaigžņotām Debesīm LED Projektoru Lampas Rotējošo Nakts Gaisma Krāsains Miglāja Mākoņu Lampas Atmospher Guļamistabā Blakus Lampas

€14.55

-30 %

€20.79

Jauns produkts

Gaismas Avots LED Spuldzes
Baterijas Tips LITIJA JONU
Jauda 0-5W
Barošanas Avots AC
Izmantošana Brīvdiena
Elektroenerģijas Ražošana Vienmēr Par
Sertifikācija ce
Nav Baterijas Nepieciešams,
Forma KĀRTA
Ir Spuldzes Iekļauts No
Korpusa Materiāls ABS
Zīmola Nosaukums alloet
Ir Baterijas Iekļautas No
Spriegums 3.7V
Modeļa Numurs Nakts
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids projektors
Vienuma Tips nakts gaismas

[relateproductdetail/]

6 Krāsu Zvaigžņotās Debess Projektoru Lampas Bērnu Guļamistaba Zvaigžņu LED Nakts Gaisma USB Uzlādes Projekcijas Smart Lampas Bērniem

Apraksts:

1. Mēness, zvaigžņotas debesis un mākoņi var kontrolēt brīvi;

2. Aprīkots ar Bluetooth funkciju;

3. Aprīkots ar MUMS vai ES lādētājs.

Motīvs:

1. Nakts gaismas ar zvaigznēm var projekts reāli debesis ar zvaigznēm uz sienām un griestiem, radot labu gulēšanas vidi bērniem, kas ir par neaizmirstamu nakti savu ģimeni vai draugiem.Ideāls astrologu, romantiķis, bērniem, kuriem patīk nakts gaismas ir atšķirīgs, vai ikviens, kas vēlas, lai starlight savās mājās.

2. Krāšņs vienu / jauktas gaismas displeju, trīs nomierinošas krāsas izvēli (zila / Zaļa / sarkana) veido deviņi dažādi gaismas efekti, radot tūkstošiem, zvaigznes ar vai bez mulča, un bauda lielisku gaismas displeju.Pieskarieties slēdzim, lai ieslēgtu balss komandu režīmā.Kad saņem mūzika, visi indikatori mirgo un mirgo ātrums tiek mainīts saskaņā ar mūzikas ritmu.

3. Brīnišķīgi sky ceļojumu.Pēc veiksmīgas darba dienas, skaisti viļņi un zvaigžņotās debesis uz griestiem un sienām, radīt patīkamu vidi mūzikas, izveidot romantisku vakaru cienītājiem, un dot maigu modeļu mīļotājiem.Pats svarīgākais, tas var dot ērti gulēt, veselību bērniem, gan pieaugušajiem.Ideāli piemērots kāzām, dzimšanas dienas, ballītes, ģimenes istaba, guļamistaba. (ieteicams projicēšanas attālums: 3-5m.)

4. Mainīt savu istabu uzreiz, un projektora spuldzes var būt aprīkoti ar iebūvētu 2000mAh bateriju vai USB kabeli (iepakota).Ir četras pogas priekšā nakts gaismas, jūs varat izvēlēties dažādus apgaismojuma režīmus vai ieslēgtu balss komandu režīmā ieslēgts / izslēgts.Uzcelta 4 stundu automātisko taimeri, nav nepieciešams, lai manuāli izslēgt mašīnu. (* īkšķis ieteicams taustes slēdzis, precizitāti un jutību.)

5. Lāzers ir pagājis CE, ROHS, FCC sertifikācija, jauda ir 1MW (I klase), bez spīduma, tas ir labākais, lai aizsargātu bērnu acis no ievainojuma, parastas lietošanas laikā.Aprīkots ar strāvas adapteris, USB kabelis un iebūvēts akumulators.

Amats:

Manuāli + APP kontrole:

1. Ir divi kontroles režīms līmeņiem (izmantojot pārslēgšanas slēdzi, lai pārslēgtu režīmu)

A. manuālajā režīmā, tas ir, jūs varat noklikšķināt pogu, lai izmantot manuālo režīmu, lai sasniegtu pārslēgšanas funkciju

B. WiFi režīmā; pārslēgšanas funkciju kontrolē mobilo pieteikumu vai gudru runātāju.

2. APP funkcija

A. Krāsu modulis: krāsu, spilgtuma un krāsu piesātinājumu ūdenszīmi var mainīt;

B. Skatuves modulis: jūs varat pielāgot vairākas ainas, izvēlieties savu mīļāko ūdenszīme krāsu, spilgtumu, joprojām krāsu vai multi-krāsu indikators slēdzis, multi-color elpa maiņa.

C. Laika modulis: var pielāgot automātisko izslēgšanas laiku par produktu

3. Inteliģentas kontroles; gudri runātāji var izmantot, piemēram, Amazon Eco, Google Balss palīgs, trīs vienā moonlight palīgs: Slēdzis, krāsu maiņa, spilgtuma regulēšana, utt.

4. Mūzikas ritmu režīmā: saskaņā ar izmaiņām ārējās skaņas vai mūzikas ritmā, indikators sāks mirgot saskaņā ar izmaiņām no ritma.

Specifikācija:

Materiāls: ABS inženierzinātņu plastmasas

Projekcijas gaismas avots: LED

Zaļā lāzera: 505-520nw ( 1 X Zvaigžņotā Debess Projektors-Nakts Gaisma

1 X USB Kabelis

1 X Lietotāja Rokasgrāmata

[relateproductdetail/]

Tagi: projektors-zvaigzne, spilgti sky projektoru, projektors sky, gudrs projektoru, galaxi projektoru, mākonis lampas, dt00841, aurora borealis plakāts, 3d sirds lampas, led projektors.

Uzrakstīt recenziju

Aurora Star Galaxy Zvaigžņotām Debesīm LED Projektoru Lampas Rotējošo Nakts Gaisma Krāsains Miglāja Mākoņu Lampas Atmospher Guļamistabā Blakus Lampas

Aurora Star Galaxy Zvaigžņotām Debesīm LED Projektoru Lampas Rotējošo Nakts Gaisma Krāsains Miglāja Mākoņu Lampas Atmospher Guļamistabā Blakus Lampas

Saistītie Produkti