Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! DATU VARDE 4.3/5 collu Double Šūpuļzirgs Rokas Spēļu Konsole Atbalsta TV Izejas X12 Retro Portatīvo Rokas Video Spēļu Konsoles Skatīt lielāku

DATU VARDE 4.3/5 collu Double Šūpuļzirgs Rokas Spēļu Konsole Atbalsta TV Izejas X12 Retro Portatīvo Rokas Video Spēļu Konsoles

€22.29

-53 %

€48.44

Jauns produkts

Funkcija 6 X1 Video spēļu konsole
Iezīme 2 Rokas Spēle Video Atskaņotājs Spēļu Konsoles
Iepakojums
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Funkcija 5 Video Spēļu Konsole
Displeja Izmērs 4.3"
Līdzeklis 1 X12 Rokas Spēle Video Atskaņotājs
Sertifikācija NAV
Touch Screen No
Iezīme X1 Rokas Spēle Video Atskaņotājs
Funkcija 3 rokas Video spēļu konsoles
Zīmola Nosaukums DATU VARDE
Krāsu Displejs
Modeļa Numurs FG1128X1C12
4. funkciju X12 rokas spēļu konsole

Karstā Pārdot Top1 Produkts-Y2S PLUS Video Spēļu Konsole

4K HD retro video spēļu konsole.Plug and Play bez operācijas!Veidot 1700+ Klasiskās Spēles,atbalstu glābšanai un lejupielādēt spēli.Šī ir labākā dāvana, ko jūs varat dot saviem draugiem un ģimenei!

JAUNU PRODUKTU-DATU VARDE Video Spēļu Konsoles Atbalsts GBA/MAME

Atšķirībā no citām spēļu konsoli, kontrolieri, šoreiz mūsu kontrolieris atbalsta sešu pogu bezvadu kursorsviru, kas ļauj nodrošināt dažādu pieredzi spēļu.Piecas emulatora support, custom lejupielādēt spēles.Ja jums nepatīk mūsu iebūvēts spēles, lūdzu, neuztraucieties, jūs varat lejupielādēt jūsu mīļākie spēles uz SD kartes.

4k HDMI Izejas Atbalsta Uz PS1

Atvērt Linux avota kodu sistēma, iebūvēta 3000 + / 10000 + spēles.Atbalsta PS1/ATARI/MAME/SFC/MK/GBA/GB/GBC/MD spēli formātos.Atbalsta spēlētājiem, lai pielāgotu mīļāko spēles, un var spēlēt spēles un lejupielādēt spēles par sevi.

4.3/5 collu Double Šūpuļzirgs Rokas Spēle Spēlētājs

DATU VARDE 4.3/5 collu Double Šūpuļzirgs Rokas Spēle Atskaņotājs Atbalsta TV, Nodot Ar MP3/Filmu Kameru Video Retro videospēļu Konsole

3000 + Spēles Žanru

Atbalsts E-grāmata formāts: TXT Atbalsta AV televīzijas produkcija, Skaņas režīms: dabas, pop, klasiskās, jazz, rock, mīksts, smags bass un citas skaņu modeļus, Citas funkcijas: Kameras, E-grāmatas, Kalkulators, Pulkstenis funkciju, Kalendārs, Balss ierakstītāju, Piemērotas: bērnu un pieaugušo no 6. līdz 50 gadiem.

Funkcijas

100% augstākās kvalitātes.Digitālās Kameras Funkcija (JPG, BMP, GIF formātā) 3000+spēles built-in, jūs varat spēlēt, kad vien un kur vien vēlies.Daudz dažādu atbalsta formātus mūziku, fotoattēlus un videoklipus.Pilna krāsu ātrgaitas svaigs platekrāna.Stereo mūziku, tvaicējot vai vārot ūdenī Iestatījuma Funkcija: Atbalsta nosakot un lasot dažādas funkcijas un īpašības.Apvienot spēļu, filmu skatoties, stereo mūzikas klausīšanās, digitālās fotogrāfijas, parādot, attēla uzņemšanai un videoklipu ierakstīšanai.Uzglabāt digitālos fotoattēlus, mūziku, videoklipus un filmas, un koplietot tos ar saviem draugiem un ģimenei.Iebūvēta 8 gb atmiņa.Atbalsta 8-bitu 16 bitu 32 bitu, 64 bitu 128 bitu spēles

Piezīme: spēle uz attēla ir paredzēti tikai uzziņai

Specifikācija

Atbalstu dažādi simulatori FC / GBA / NES / NEOGEO / NVE spēles un daudz ko citu.Jūs varat lejupielādēt visas spēles ir bezmaksas, un jums var pārskatīt arī klasiskās spēles, ka jūs nevar spēlēt, jo jūsu mācīties, strādāt un mācīties.Krāsu attēlus un reālistisku spēli skaņas, uzlabot spēļu pieredzi!Piezīme: Sakarā ar daudzām spēlēm, iebūvēto spēle būs daži atkārtotas spēles!

4.3/5 collu HD Ekrāns

Šī spēļu konsole izmanto 5 collu liels ekrāns, un uz lielā ekrāna caurspīdīga TFT LCD ekrāns, kas nodrošina dual aizsardzība, anti-scratch un anti-fall funkcijas, maigāka krāsu un vairāk spēcīgu funkcijas!Ļauj jums baudīt spēli, baudot vizuālos efektus.Vienmēr ir trīs krāsas, kas jums patīk!

Augstas Kvalitātes

Es joprojām atceros, strādājam ar saviem draugiem.Es joprojām atceros, ne ēšanas paciņu kartes uz pāris dienām.Es varu atcerēties nekrietns prom katru nedēļu, lai iet spēle?Šis mazais cīnītājs X1 / X12 portatīvais dators ir liels 4.3 / 5-collu ekrāna, neatkarīgi classic džoistiki, kreisajā un labajā pusē, un šūpuļkrēsls.Es jūtos lieliski.

Atbalsts TV Izejas

Atbalsts TV izejas, ir nepieciešama tikai viena AV kabeli!Izveidotu savienojumu ar TV, lai ieslēgtu uz lielā ekrāna.HD attēla kvalitāti, pārraides, jūs varat savienot spēli ar TV, dalīties laimīgs spēles ar saviem draugiem, atrodi laimīgiem bērnu spēles.

Iestatīšanas funkcija

Atbalsta nosakot un lasot dažādas funkcijas un īpašības.Apvienot spēles, skatīties filmas, klausīties stereo mūzika, parādītu digitālās fotogrāfijas, uzņemt fotoattēlus un ierakstīt videoklipus.Uzglabāt digitālos fotoattēlus, mūziku, videoklipus un filmas, un koplietot tos ar draugiem un ģimeni.

Atbalsts TV Izejas

Atbalsts TV izejas, ir nepieciešama tikai viena AV kabeli!Izveidotu savienojumu ar TV, lai ieslēgtu uz lielā ekrāna.HD attēla kvalitāti, pārraides, jūs varat savienot spēli ar TV, dalīties laimīgs spēles ar saviem draugiem, atrodi laimīgiem bērnu spēles.

Vadu USB Vibrācijas PC Gamepad

Šī roktura mēs izstrādājām vibrācijas motors, ja jūs spēlējat ātrumsacīkšu spēli, bremžu drift rīcība ir vairāk aizraujošu!Iegremdēt sevi laimīgu spēli un nevar pašas atbrīvotos sevi!Laimīgs spēles liek jums aizmirst par savām problēmām!

2.4 G Wireless gamepad PC/Android Smart Tālrunis

Atbalsta Android 4.0 un uz augšu.Nav vibrācijas, nobriedušu 2.4 G bezvadu pārraides tehnoloģijas, tālvadības pults 8m nr. latentuma, ne radiācijas, un sajūtu, cilvēka dizaina.Ultra strong, automātisks savienojums un pieslēgšanas instrukcijas.

Tagi: video konsoles x, atveriet kabatas, kaste retro spēļu konsoli, dekoru retro, vibrat, rg 351p, rg351m, smart tv, NINTENDO SLĒDZIS, spoks stick.

Uzrakstīt recenziju

DATU VARDE 4.3/5 collu Double Šūpuļzirgs Rokas Spēļu Konsole Atbalsta TV Izejas X12 Retro Portatīvo Rokas Video Spēļu Konsoles

DATU VARDE 4.3/5 collu Double Šūpuļzirgs Rokas Spēļu Konsole Atbalsta TV Izejas X12 Retro Portatīvo Rokas Video Spēļu Konsoles