Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Bieza 3CM Coral Fleece Samta paklājs guļamistabā paklāju sabiezējumu Bērnu uzkāpa playmat Japāņu tatami lvingroom paklāju liela izmēra mattess Skatīt lielāku

Bieza 3CM Coral Fleece Samta paklājs guļamistabā paklāju sabiezējumu Bērnu uzkāpa playmat Japāņu tatami lvingroom paklāju liela izmēra mattess

€19.43

-29 %

€27.75

Jauns produkts

Izmantošana Priekšnams
Mazgāt Stils Rokas Mazgāšana
Zīmola Nosaukums FANG & JANE
Paklāja biezums 3cm vai 1,5 cm
Stils Japānas un korejas
Materiāls Augstas kvalitātes koraļļu samts
Modeļa Numurs Super liels paklājs
Technics Mašīna
Dizains RIETUMU
Režīmi pārdošanas gabals
Modelis Tips Cietie
Forma Taisnstūra
krāsa Vairākas krāsas
Apdare Stils Eiropa
Vieta Dzīvojamā Istaba

[Size Apraksts] : izmērs kļūdas ir neizbēgamas, Manuāla mērīšana, tur ir 2-3 mm kļūdas. [Smarža Apraksts] : Paklāju būs iepakota aizzīmogotos plastmasas maisos uzreiz pēc tam, kad iegūts Kā jaunas preces,tas ir vienkārši nepieciešams, nodot vēdināmā vietā, kad jūs recevied to.Tas nav smaržas, ļoti drīz.Un, lūdzu, neuztraucieties ,paklājiņš izgatavots ar vides materiāls. [Laukumā un biezuma] : Šis paklājs ir salocīts un saspiests somas pārvadāšanai.Tātad, ja produkts nonāktu pie sava adrese,tur var būt dažas grumbām,bet tie iespiedumi tiks disapper drīz.Blakus koraļļu samta paklājs ir 1,5 cm bieza Izmērs: visi izmēri, var pasūtīt.Darbības joma: Dzīvojamā istaba, guļamistaba, peldošo logu, dīvāns, gultas, kabinets, veranda, kāpnes, durvis, utt. [Mazgāšanas metode]: ir nedaudz putekļi var kratīt tā, var būt regulārs mašīnu mazgāšanas vai rokas mazgāt, var būt žāvēti, kaltēti pēc sakratīšanas var atjaunot tās sākotnējā stāvoklī.Uzmanību sausa, sausa, izvairītos no iedarbības.Uzmanību: fotografēšanai vai displejs iemeslu dēļ, ja ir nelielas atšķirības krāsu starp priekšmetu un attēlu, lūdzu, skatiet krāsas objektu.Jo paklājs ir iepakota ruļļos, tāpēc, ja jūs tikai iegūt paklāju atvērtu, jums būs justies mazliet netīrs, jūs varat krata paklāju enerģiski, lai padarītu paklāju gluda!Kā kameru gaismas, lūdzu, ļaujiet mazliet krāsu atšķirība, Jo kuģis to locīšanas paketi, tāpēc varbūt tas ir laukumā, pēc lietošanas laiku, par grumbām pazudīs.Mājas paklāju tīrīšanas un apkopes padomus:

Paklāji ir plaši izmanto mūsu dzīvi.Mēs uzskatām, ka daudzas ģimenes, ievietot nelielu segu pie durvīm uz tualeti vai liela sega dzīvojamā istaba.Mazo segu pie durvīm tualetes ir paredzēti, lai absorbētu ūdens no tualetes, neskarot grīdu.Sega dzīvojamā istaba ir tā pati.Lai patērētu maz putekļus no ārpuses, protams, tas neizbēgami noved pie daudz netīrumu paklājs, šī master Bang sadzīves ārsts savākti vairāki mājsaimniecības paklāju tīrīšanas padomus, lai palīdzētu jums atrisināt paklāju tīrīšana nepatikšanas, let ' s to apskatīt to, kā tīrīt paklāju.

1. Attīrīšanas metode: izmantojiet suku, lai pastāvīgi skrubis paklāju, paklāju putekļu birste kopā, tīrīšanas efekts ir daudz labāks, nekā vienkārši vakuuma efektu;

2. Savlaicīgi dekontaminācijas: tikko saņēmu paklāju traipu parasti ir vieglāk noņemt, ja traipu žāvēti vai cauraugusi paklājs, paklājs nav viegli tīrīt.

3. Regulāra tīrīšana un dziļas tīrīšanas: Regulāri izmantot līdzekļus, lai iztīrītu paklāju vidū, un pēc kāda laika, lai veiktu dziļo tīrīšanu, lai izvairītos no pelnu uzkrāšanas grūti iztīrīt.

Paklāju kopšana metodes:

1.Izvairīties no gaismas: mums vajadzētu mēģināt, lai izvairītos no tiešas saules gaismas, lai novērstu paklāju novecošanās.

2. Pretapaugšanas: nedrīkst būt piesārņotas ar eļļu, skābu vielu, krāsainu šķidrumu, utt.veicot izmantot.Ja piesārņojums radies, tas būtu nekavējoties izdzēst, izmantojot augstas kvalitātes paklāju tīrīšanas pastas.

3. Putekļu noņemšanas: paklāju šķiedras virsmas, viegli uzkrājas putekļi, būtu bieži ir lietota kopā ar vilnas virzienā tīrīšana, nelietojiet zobu vai negludas malas, no darba, lai izvairītos no bojājumiem, paklāja virsmas.

4. Novērst ielejot: Ja plauktā parādās lējumiem, noslaukiet to ar tīru iemērcot karstā ūdenī, ķemmēt taisni pielīdzināti un gludināšanas to ar mitru drāniņu par dzelzs klucis, to var atjaunot tās sākotnējā stāvoklī.

5. Nodot centralizētai punkts spiediens: lietošanas, kāju sazinieties ar paklāju ārā, vajadzētu novērst spilvenu vai bieži mainīt mēbeles.Shifu Bong Mājas Ārsts iesaka, ka teritorijās ar ievērojamu nodilumu, aizsargā segumu un nomainīt.

Tagi: guļamistabas paklāju, eiropas paklāji, anotācija jomā paklājs, mat tatami, 160x230 paklāju, jumta tapetes, tatami, paklājs bērniem, krēsls japāņu grīdas, paklāju ģeometrijas modelis.

Uzrakstīt recenziju

Bieza 3CM Coral Fleece Samta paklājs guļamistabā paklāju sabiezējumu Bērnu uzkāpa playmat Japāņu tatami lvingroom paklāju liela izmēra mattess

Bieza 3CM Coral Fleece Samta paklājs guļamistabā paklāju sabiezējumu Bērnu uzkāpa playmat Japāņu tatami lvingroom paklāju liela izmēra mattess

Saistītie Produkti