Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Jaunu Wanwu Radošo Celuloīda Mini Stikla Dip Pen & Fountain Pen Zvaigžņotām Debesīm Violeta Kabatas EF/F/Small Smilga Tintes Pildspalvu & Box Dāvanu Komplekts Skatīt lielāku

Jaunu Wanwu Radošo Celuloīda Mini Stikla Dip Pen & Fountain Pen Zvaigžņotām Debesīm Violeta Kabatas EF/F/Small Smilga Tintes Pildspalvu & Box Dāvanu Komplekts

€19.61

-12 %

€22.54

Jauns produkts

Tintes Pildspalva ir Padoms Materiāls Citi Metāli
Īpašu Pieteikumu Rakstīšana
Nib Tips Standarta Tips
Rakstīšanas Punkts 0.38/0.5/0.58 mm
Iepakojums Dāvanu Kaste
Modeļa Numurs Wannawou
Nib Materiāls Iraurita
Veids tintes pildspalva
Materiāls Akrila

Jaunu Wanwu Radošo Celuloīda Mini Stikla Dip Pen & Fountain Pen Zvaigžņotām Debesīm Violeta Kabatas EF/F/Small Smilga Tintes Pildspalvu & Box Dāvanu Komplekts:

Specificat jonu :

*Ražotājs: Wannawou

*Stils: Maiga

*Materiāls: Akrils / Celuloīda

*Pildspalvas Uzgalis: Skrūves Tipa

*Ierobežota Garums:100mm; Iesūtīts Garums: 138mm; Diametrs:11mm; Svars:15g

*Rakstot nib: Papildu Soda/Soda/Small Smilga Nib(Par 0.38/0.5/0.58 mm)

Rakstāmspalvas ir nomaināms,jūs varat iegādāties vēl matching 2 zīmuļi:

*Tinte: darbojas Tikai ar pudelēs tintes(Kā stikla dip pen ); strādāt Tikai ar standarta kasetni(Kā normālu f ountain pildspalvu,ne converter )

*Pieteikums Aina: Office/Business/Students/Rakstīt/Kaligrāfijas/Dāvanu

*Iepakojumā Iekļauti: Stiklojums Cinkošana Pildspalvu x 1 (nesatur tintes); 1GB Fountain Pen Zib; Dāvanu kastīte x 1.

PS:

1. Sakarā ar īpašo raksturu akrila/sveķi/celuloīda materiāliem, tur ir gandrīz nav pildspalvas no vienāda pinuma.Tekstūru katrā aizgaldā ir nejauši izveidota un nav mākslīgi kontrolēts.Tas ir tā unikalitāte.Lūdzu, saprotiet, paldies.

2.Mazo smilga nib ir izgatavots no EF zib,tāpēc tas ir rakstīts uz "EF" par zib pārāk.Bet, kad jūs stāvat zib uz augšu un apskatīja to no malas,jūs varat redzēt, tas ir mazliet izliekts.EF nib nav izliekts, kad skatāt to no malas.Paldies.

Motīvs:

1.Jaunas ielidošanas! 100% pavisam jaunu!Tikai pildspalvas!Skaistas krāsas modelis konstrukcija padara pildspalvu smalks un gudrs, tāpat kā dārgumu palmu.Tas ir grūti, lai to uz leju.Lai kur jūs dotos, veikt to.

2.Daudzfunkcionāls mini krāsains divi vienā tintes pildspalvu,to var izmantot kā glāzi iemērc pildspalvu vai tintes pildspalvu; mainīt jebkurā laikā, ja jums patīk;

3.Integritāti, kvalitāti un perfektu rakstiski.Nodrošinot skaistu un elegantu līniju,kas dod jums nepārspējamas rakstīšanas pieredzi.

4.Ērti turēt, svaigu krāsu izvēlē var atbilst jūsu vajadzībām, lai nokļūt dažādos skaistu ainavu.

5.Labākais dāvanu,ceļojumu vai ikdienas dzīvē: Pieraksti savas domas vai jūtas, jebkurā vietā, jebkurā laikā.

Par Mums:

1.Mēs vienmēr tiecamies uz izcilību, inovācijas, produkcijas kvalitāti un augstu klientu apkalpošanas standarts.Ja jums ir kādi jautājumi vai vaicājumu, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, mēs aktīvi rīkoties, lai palīdzētu atrisināt problēmu, 24 stundu laikā no pirmdienas līdz svētdienai.Paldies.

2.Mēs kuģis 48 stundu laikā pēc tam, kad esam saņēmuši jūsu maksājumu.Dažreiz gabalu var aizkavēties dēļ Muitas pārbaudēm.Jūsu sapratni un pacietību būs ļoti appreciated.

Tagi: stikla pildspalva, tintes tintes pildspalvu, tintes pildspalvu, deli metāla pildspalvas, ball pen mini, celuloīda pildspalvu, pro tintes pudele, kristāla tintes pildspalvu, dab pen stikla, cinkošana stikla pildspalva.

Uzrakstīt recenziju

Jaunu Wanwu Radošo Celuloīda Mini Stikla Dip Pen & Fountain Pen Zvaigžņotām Debesīm Violeta Kabatas EF/F/Small Smilga Tintes Pildspalvu & Box Dāvanu Komplekts

Jaunu Wanwu Radošo Celuloīda Mini Stikla Dip Pen & Fountain Pen Zvaigžņotām Debesīm Violeta Kabatas EF/F/Small Smilga Tintes Pildspalvu & Box Dāvanu Komplekts

Saistītie Produkti