Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Super Spēcīgu Vakuuma Uzsūkšanas Nerūsējoša Tērauda Ziepju Trauks Sūkļa Turētājs Ar Bloķēšanas Iesūkšanas Vannas Istabu Un Virtuves Piederumu (Ziepes Di Skatīt lielāku

Super Spēcīgu Vakuuma Uzsūkšanas Nerūsējoša Tērauda Ziepju Trauks Sūkļa Turētājs Ar Bloķēšanas Iesūkšanas Vannas Istabu Un Virtuves Piederumu (Ziepes Di

€6.59

-28 %

€9.16

Jauns produkts

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sertifikācija NAV
Trauku Materiāla Nerūsējošā Tērauda
Turētājs Virsmas Apdares Nerūsējošā Tērauda

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; krāsa: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produkts-desc { width: 100%; augstums: 209px; } #apraksts { width: 100%; augstums: 50%; } #detaļas { width: 100%; augstums: 50%; } .ui-box-sadaļa { augstums: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; teksts-enkurs: mantot; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-ķermeņa { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; robežu apakšā: 1px solid black; } #tbspecifics tr { augstums: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Atbalsta Dropshipping un Vairumtirdzniecībai.

100% Oriģināls, un Labas Kvalitātes Bez maksas, Pēc-pārdošanas Garantija.

Sūkšanas Kauss ir izgatavots no PVC + ABS + MOS + Silikona; Plaukts ir izgatavots no Augstākās Nerūsējošā Stee;Izturīgs un Stilīgs, Noņemams un Repositionable, ērti lietot.

Atbalstot Jauda: 5KG; Ne vairāk slīdēšanu un krišanu, ja jūs suka pret lieta.

Bez skrūvēm vai kronšteiniem vai silikona vai treniņi; Vienkārši twist lock un vērpjot pretēji pulksteņrādītāju kustības virzienam, lai atbloķētu tīrīšanas aiz muguras, vai gadījumā, ja mainīgais; Jūs varat arī salocīt, renes, nodot to no tā, tīrot podus, tādējādi palielinot izlietnes telpa.

Nerūsējošā tērauda un hroma apšuvuma, kas nodrošina, ka prece jums ne rūsu, koroziju, vai kļūst blāvi.

Sūkšanas vislabāk uz keramikas flīzes, stikls, spogulis, granīta, nerūsējošā tērauda, akrila, lamināta un jebkurš, kas nav poraina virsma ar spīdīgu apdari.

Nē Instrumentus, kas Vajadzīgi, Nekādas Urbšanas, Nekādas Skrūves: Bez Caurumiem Sienās.

Nesošo spēju ar vienkāršu-elegantu dizainu.

Plaukts: 13cm (L) x 9cm (W); piesūceknis: 6cm (Diametrs) x 3cm (Biezums)

Piezīme: Šī iesūkšanas nav pievienot porainām virsmām.Neviena koka, nepabeigtu, marmors, krāsotas sienas, ne visā javas līnijas

Materiāls:PVC + ABS + MOS + Silikona

Krāsa:Sudraba

Iepakojuma Saturs:1 x Ziepju trauks

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar www.e-jump.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs neesam atbildīgi par muitas nodokļiem.Lūdzu muitošanas ar sevi.

4.Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, www.e-jump.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Par Atsauksmes

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma.

2. Ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs jums atrisināt problēmu, lai apmierinātu tevi.

3. Ja nav problēmu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

Savu solījumu, ir mūsu vislielākā motivācija ! ! !

Tagi: koka stikla ziepju trauks, chrome nerūsējošā tērauda ziepju trauks, cilnes turētājs magnēts, neatsavināmas šķīvji, turētājs ziepēm, zobu vakuuma, trauku ziepes, auduma magnēta turētājs, soooi ziepju trauks, gopro ar putekļsūcēja palīdzību turētājs.

Uzrakstīt recenziju

Super Spēcīgu Vakuuma Uzsūkšanas Nerūsējoša Tērauda Ziepju Trauks Sūkļa Turētājs Ar Bloķēšanas Iesūkšanas Vannas Istabu Un Virtuves Piederumu (Ziepes Di

Super Spēcīgu Vakuuma Uzsūkšanas Nerūsējoša Tērauda Ziepju Trauks Sūkļa Turētājs Ar Bloķēšanas Iesūkšanas Vannas Istabu Un Virtuves Piederumu (Ziepes Di

Saistītie Produkti