Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 8000r/min Terapija, Masāža Pistoli 20 Rīku Muskuļu Masieris Sāpes, Sporta Masāža Mašīna Atpūsties Ķermeni Slaidinoša Atvieglojumus Ar 8 Galvām Skatīt lielāku

8000r/min Terapija, Masāža Pistoli 20 Rīku Muskuļu Masieris Sāpes, Sporta Masāža Mašīna Atpūsties Ķermeni Slaidinoša Atvieglojumus Ar 8 Galvām

€24.83

-19 %

€30.66

Jauns produkts

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Izmērs Large
Zīmola Nosaukums SPZ
Materiāls Kompozīta Materiālu
Vienuma Tips Masāža & Atpūta
Pieteikums Iestāde
Modeļa Numurs masāža pistoli

Paketē Iekļauts:

1 x Masāža Pistoli

8 x Masāžas Galviņas

1 x Lādētājs

1 x Iepakojuma Kaste

1 x angļu Lietotāja Rokasgrāmata

Specifikācijas:

LED displejs

Krāsa: Melna, Sudraba, Sarkana,Zila

Jauda Lādētāja Ieeja:100-240V,50/60Hz

Akumulatora Nominālais Spriegums: 7.4 V DC

Akumulatora Nominālā Jauda: 24W

Bateriju Tips: Li-ion

Akumulatora Kapacitāte: 4200mAh

Apgriezieni bez slodzes: 8000r/min

Izmērs: Apm.250x170x50mm/9.8x6.7x2inch

Funkcijas:

- Ar jauno versiju LED ekrāns, intuitīvs rīku displejs, pa kreisi un pa labi taustiņus, lai pielāgotu intensitāti.

- Ergonomisks rokturis, var minimizēt ārējo spēku.

Vibrāciju princips, kalšanai stils, spēcīgas enerģijas masēt muskuļus.

- Neatkarīgiem enerģijas pārvaldības sistēma, uzlādēšana un izlādēšana vairāk inteliģentas, akumulatora ekspluatācijas ilguma pagarināšana.

- Augstas frekvences vibrācijas, izkliedes noguruma, dziļa masāža, relaksējoša muskuļus, mazināt sāpes.

- 20-pārnesumu, ātruma regulēšanu, lai apmierinātu dažādas masāžas vajadzībām.Ļaujot jums koncentrēties uz dziļo audu darbu, palielināt apgrozībā, vai mobilitāti.

- Pielāgot ergonomisks galvas masāža var sniegt ērti masāža pieredze, vienlaikus samazinot kaitējumu kauliem un nodrošinājumus.

- 8 veidu masāžas galviņa , atbilstoši atrašanās vieta masāža izvēlēties masāžas galvas, lai iegūtu visaptverošu masāža pieredzi.

- Ierīce, kas ļauj lietotājam, lai tieši mērķa zonās sāpes un mazinātu sāpes, vienlaikus samazinot atjaunošanās laiku,, padarot to būtisks produkts jebkuram sportistam.

- Regulēt frekvences, atbilstoši mērķim, par iesildīšanos, sāpes atvieglojums, ievainoti muskuļus, muskuļu sāpes un aktivizēšanas, hermētiskuma atvieglojumus; palielināt augstākās ātrumu lielāku un spēcīgāku muskuļu grupas.

- Zems trokšņa, Tas ir kluss.Klusa, salīdzinot ar citām masāža Gunss.Tā vienkārši atpūsties un baudīt klusumu masāžas!Kompakts un viegls, ar massager ir izstrādāta, lai būtu vienotas, mazās, un viegli pārvadāt arround.Muskuļu masieris izmanto pulsējošo vibrāciju, lai sniegtu labumu veselībai.Nes noguris ķermeni, Atjaunot vitalitāti.

Piezīmes:

1.Manuālā mērīšana, lūdzu, ļauj 1 ~ 2 cm kļūdu,paldies.

2.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Lūdzu, saprotiet, paldies!

/ Par / pakalpojumu Uz Laiku Piegādi Pilnu kompensāciju, ja produkts nav saņēmis garantēto piegādes laiku Ilgāk Aizsardzības 15 dienu vairāk aizsardzību pēc pasūtījuma pabeigšanas Atdevi, Papildu ienākumus jebkuru produktu,tikai tiem, ideālā stāvoklī Garantēta Kvalitāte Garantēta Kvalitāte vai Pilnu kompensāciju

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Tagi: masāža muskuļu pistoli, mašīna de masāža, lielgabals orbeez, pastiprinātājs e masāža pistoli, muguras sāpes, Joga, masāžas pistoli, lielgabals masāža, profesionālā, universālā fascial pistoli, rotaļu pistoli.

Uzrakstīt recenziju

8000r/min Terapija, Masāža Pistoli 20 Rīku Muskuļu Masieris Sāpes, Sporta Masāža Mašīna Atpūsties Ķermeni Slaidinoša Atvieglojumus Ar 8 Galvām

8000r/min Terapija, Masāža Pistoli 20 Rīku Muskuļu Masieris Sāpes, Sporta Masāža Mašīna Atpūsties Ķermeni Slaidinoša Atvieglojumus Ar 8 Galvām

Saistītie Produkti