Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! AR Austiņu, AR Smart 3D Brilles Video Paplašinātās Realitātes VR Austiņas, Brilles, iPhone & Android 3D Video un Spēles Skatīt lielāku

AR Austiņu, AR Smart 3D Brilles Video Paplašinātās Realitātes VR Austiņas, Brilles, iPhone & Android 3D Video un Spēles

€28.82

-29 %

€41.17

Jauns produkts

All-in-one Virtuālās Realitātes Brilles No
FOV 90
Iepakojums
Lēcu Materiāls optiskā veltīta PC
Materiāls ABS
Saderīgu Ierīci Desktop/Laptop Datoriem
Skatīšanās Pieredzi Interaktīvās
Sensora Tips -
Modeļa Numurs AR BRILLĒM
Veids Biocular
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
3D Brilles Tips Virtuālā Realitāte
Displeja Skaits NAV
Kontrolieri No
Kamera No
Sertifikācija NAV
Zīmola Nosaukums VRPARK
Objektīvs Brīvformas atstarojošs optisko objektīvu

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; krāsa: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produkts-desc { width: 100%; augstums: 209px; } #apraksts { width: 100%; augstums: 50%; } #detaļas { width: 100%; augstums: 50%; } .ui-box-sadaļa { augstums: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; teksts-enkurs: mantot; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-ķermeņa { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; robežu apakšā: 1px solid black; } #tbspecifics tr { augstums: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

AR Austiņu, AR Smart 3D Brilles Video Paplašinātās Realitātes VR Austiņas, Brilles, iPhone & Android 3D Video un Spēles

Optisko objektīvu un dizains: Sarežģītu vienādojumu atrisināt, nosakot vairākus virsmas vērtības, kas sniedz jums lielāku skaidrību un reālistisku krāsu atveidojumu.Atlikumi iegremdēšanas, un skaidrība skatā.Ļauj jums mijiedarboties ar ar spēles un objektus.

Viegli darboties: Savietojams visiem 4.5 collu-5.5 collu smart tālruni, Vai jūsu tālruņa sistēmas Android sistēmu vai citu sistēmu, jūs varat skatīties 3D filmas, Video Atskaņotājs un atskaņotu šķirņu VR spēles.

Plašs redzes lauks: 90 grādu lielu skata lauku liek jums justies kā faktisko vietu, unikālu optiskā struktūra dot virtuālo pasauli tuvu patiesā viedokļa, cilvēka acs.

Plaši pieteikums: Atbalsta programma, vidusskolas attīstību.var izmantot rūpniecības, telekomunikāciju, multiziņas, ražošanā, un daudzas citas jomas.Mēs varam arī sniegt SDK lietotājiem, lai attīstītu savu APP

Portatīvo viegls dizains: Iet jebkur, darīt jebko, būt ikviens ar virtuālo realitāti, jūsu pasaule tikko saņēmu bezgala lielāks.tā arī var būt lieliska dāvana !

Sistēma Atbalsta: IOS 9.0 vai augstāk/Android 4.0 vai virs

Objektīvs: Brīvformas atstarojošs optisko objektīvu

Redzes leņķis: 90°+

Lēcu materiāls: optiskās veltīta PC

Krāsa: balta

Materiāls: ABS

Iepakojuma Saturs:

1 * AR Stiklu

Paziņojums:

Tas ir AR brillēm viedtālrunis.Tā nav all-in-one AR brillēm.Tāpēc ir nepieciešams, lai strādā ar tālruni.Tas izmanto priekšējo kameru no viedtālruņa, lai izsekotu.Tāpēc, ar stikla nav aizņemtā ar kameru priekšā.

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: stikla smart, brilles velo android, vive, ar spēli, ar austiņas, earphon, pimax 5k, ar stikla, htc vr, virtuālā realitāte aizsargbriļļu pasaulē.

Uzrakstīt recenziju

AR Austiņu, AR Smart 3D Brilles Video Paplašinātās Realitātes VR Austiņas, Brilles, iPhone & Android 3D Video un Spēles

AR Austiņu, AR Smart 3D Brilles Video Paplašinātās Realitātes VR Austiņas, Brilles, iPhone & Android 3D Video un Spēles

Saistītie Produkti