Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Skrāpējumiem izturīgs triecienizturīgs 360 Grādu Rotāciju ar Gredzenu Roktura Turētājs Mīksto TPU Telefonu Gadījumā Vāks Oneplus Nord(1+nord) Skatīt lielāku

Skrāpējumiem izturīgs triecienizturīgs 360 Grādu Rotāciju ar Gredzenu Roktura Turētājs Mīksto TPU Telefonu Gadījumā Vāks Oneplus Nord(1+nord)

€4.04

-4 %

€4.25

Jauns produkts

Funkcijas Netīrumu izturīgs
Dizains Vienkāršā
krāsa black green blue rose-gold, pelēka, zelta, tumši-zils, sudraba
Zīmola Nosaukums kumonkey
Veids Aprīkots Gadījumā
Saderīgs Oneplus Nord(1+nord)
Saderīgu Zīmols Oneplus

Izturīgs TPU Segšanai - Triecienizturīgs Defender 360 grādos Regulējamas metāla Gredzenu Stāvēt Grip Triecienu Absorbējošu mīksto TPU mīksto Atpakaļ uz lietu

Iezīmes: AUGSTAS KVALITĀTES MATERIĀLS: Pieņem Premium TPU materiāla un PC, Mīksts un ērts, Lielisku amortizāciju, un trieciena absorbciju, Ultra plānais un ultra-gaismas dizains, Anti-nodiluma, izturīgs pret skrāpējumiem, sweatproof , ūdensizturīgs ROTĀCIJAS STĀVĒT: Izstrādāta ar 360 grādu rotējošu gredzenu, multi-angle vietu uz leju, ielieciet to horizontāli vai vertikāli, utt.Paredzēti, lai novērstu tālruņa pilieni vai kombinē, sniedz multi-skata leņķi, skatoties video, fotografēt, kā statīva FUNKCIJAS: Interjera rhombus tekstūra, tā ir laba siltuma noraidījumu.Izslēgšanas pogu, un pilnībā segtu pogu caurumiem nekustamā aizsargāt jūsu tālruni.TELEFONU GADĪJUMĀ KONSTRUKCIJA: Noapaļoti stūri dizains nav plaisu, spēcīgiem saķeres Nav viegli atdalīt, 1 mm paaugstinātu malu ap atpakaļskata kamera spēj aizsargāt fotokameru nav saskrāpēts.GARANTIJAS un PAKALPOJUMI: Piegāde jums 180 dienas garantiju nomaiņu un 7x 24 stundas tiešsaistes pakalpojumu, Atrisināt visas šaubas.

Kas ir iepakojumā? 1* gadījumā, Samaisa, Lai:

jūs vienkārši pateikt mums, kāda veida lietas jūs vēlaties,mēs sniegs jums pilnu cenu! 1. Parasti, Mēs kuģis Pasaulē būs ar HK-post/Ķīna post/Singapūra post/DHL, Fedex, UPS,EMS/ plakani piegāde. 2. Vienums tiks nosūtīti no 3 - 5business dienas pēc jūsu maksājuma pabeigšanas (Izņemot Brīvdienas un svētku dienas). 3. Piegādes laiks ilgst aptuveni:(HK-post/Ķīna post/Singapūra post/) A) asv: 8-22business dienās B) Austrālijā, Apvienotajā Karalistē: 15 - 25 darba dienas.C) Spānija, Francija, Vācija, Kanāda : 15-30 darba dienas.D) Citas valstis: 35-65 darba dienu laikā. 4. Lūdzu, sazinieties ar mums, ja prece nav bijusi piegādāta pēc 4 nedēļām.Bet mēs iesakām pircējs, izmantojot Paātrināta Pakalpojumu EMS kuģniecības, kas ir ātrāk un drošāk nekā Aviopastu, un saprātīgu cenu.Arī, Ja jūs atsaukties uz DHL, Fedex, UPS un citi express shipping, lūdzu, dariet mums zināt. 5.Piegādes laiks ilgst aptuveni:( DHL, Fedex, UPS) 3-7 dienas, 6.Piegādes laiks ilgst aptuveni:( EMS ) 15-25 dienas

1. Parasti, mēs atbildēt uz ziņojumiem 24 stundu laikā, ja jums nav iegūt atbildes 1-2 darba dienu (Izņemot brīvdienas), lūdzu pārbaudiet jūsu Ziņojumus kastē vēl vienu reizi, vai, Lūdzu, rakstiet mums VĒLREIZ.

2. E-pasts ir prioritāte mūsu klientu apkalpošanas, ja jūs nevarat saņemt, mums, lūdzu, izvēlēties dzīvot atbildes

1. Ja jūs neapmierina kāda iemesla dēļ (Bojāts, Bojāta, Iegādāta kļūdas), lūdzu, sazinieties ar mums 3 dienu laikā pēc piegādes. 2. Lūdzu, sazinieties ar mums PAR ATGRIEŠANOS ADRESI, ja jums ir nepieciešams, lai atgriezto preci, nav atgriezto preci uz to adresi, kas norādīts uz iepakojuma (tas nav mūsu birojā?s adrese).Citādi, mēs nevaram to saņemt.Lūdzu, atstāt piezīmi iepakojumā un uzrakstiet Pircēja ID un Pārdevējs ID.Tad mēs varam to atrisinātu, drīz pēc tam, kad mēs to iegūt. 3. Visas preces ir jāatgriež to sākotnējā stāvoklī, lai kvalitātes preču apmaiņu.Mēs pieņemam tikai oriģinālā iepakojumā.Lūdzu, pārliecinieties, vai vienums ir BEZ mākslīgām sabotāžu.Tikai bojāto produktu, var piedāvāt maiņas, mēs neuzņemamies atbildību, ja kāds, kurš sabojājis preci, ja to instalēt.Lūdzu, ŅEMIET vērā, ka kuģniecības un pārkraušanas maksa netiek atgriezta, visu atgriezties kuģniecības maksa, ko maksā pircējs. 4. Mēs paturam tiesības noraidīt jebkuru atgriežas objektīvu iemeslu dēļ.

1. Pozitīvas atsauksmes ir automātiski izdarīt, kad maksājums tiek noskaidroti.Mēs novērtējam jūsu atsauksmi. 2. Zvaigzne-punkti ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja kaut kas par jūsu darījums neatbilst jūsu cerības.Lūdzu, paziņojiet mums, un dod mums iespēju strādāt, lai jūs, pirms jūs atstāt atsauksmes.

Tagi: vāks oneplus nord dragonball, stikla oneplus nord, anime segtu oneplus nord, vāks oneplus nord krāsas, akumulatora vāciņu oneplus nord, līmi aizmugurējo vāciņu oneplus nord, vāks oneplus nord māksla, maka segtu oneplus ziemeļu, gadījumā segtu oneplus ziemeļu, vāks oneplus ziemeļu brīnums.

Uzrakstīt recenziju

Skrāpējumiem izturīgs triecienizturīgs 360 Grādu Rotāciju ar Gredzenu Roktura Turētājs Mīksto TPU Telefonu Gadījumā Vāks Oneplus Nord(1+nord)

Skrāpējumiem izturīgs triecienizturīgs 360 Grādu Rotāciju ar Gredzenu Roktura Turētājs Mīksto TPU Telefonu Gadījumā Vāks Oneplus Nord(1+nord)

Saistītie Produkti