Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 12 Collu LCD Rakstiski Tabletes Portatīvie LCD Zīmēšanas Tablete Rokraksta biznesa Pad Zīmējumu, Grafikas Rokraksta Elektronisko Pad Skatīt lielāku

12 Collu LCD Rakstiski Tabletes Portatīvie LCD Zīmēšanas Tablete Rokraksta biznesa Pad Zīmējumu, Grafikas Rokraksta Elektronisko Pad

€9.40

-40 %

€15.93

Jauns produkts

Tabletes Platums 185mm
Iepakojums
Ekrāna materiāls Elektroniskā Papīra
Modeļa Numurs 12 collu LCD Rakstiski Tabletes
Nomaināms Akumulators CR2025 3 v poga akumulators
Izšķirtspēja Attiecība 2048lpi
Piemērojami Lietošanai Bērni, Biroja Darbiniekiem, Kurls
Spiediena Līmeņi Rakstīšana
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null
Ekrāna Izmērs(pa diagonāli) 12"
Tablete garums 282mm
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls ABS+LCD
Preces nosaukums 12 collu Bloķēšanas taustiņš rakstiski tabletes
Sertifikācija ROHS
Veids Digitālo Tabletes
Atbalsts Dropshipping Un Vairumtirdzniecības
Ekrāna Tips LCD
Ekrāna Izšķirtspēja 1920 x 1080

Lietošanas metode: 1. Izvelciet pen 2. Rakstot par noteiktā teritorijā 3. Nospiediet remove-pogu, lai notīrītu rakstiski saturu, lūdzu, nomainiet akumulatoru, ja nav skaidrs, 4. Nomainiet akumulatoru, ja atskrūvējiet skrūvi, izvelciet uz augšu, akumulators, lai nomainītu akumulatoru 5. Atpakaļ personalizētu produktu jomā, var likt uz peles paliktņa, uzlīmes, utt.Piezīme: 1.User 0℃ līdz 40℃ 2.Izvairieties pieskarties ūdenī vai mērcēt šķidrums 3.Izvairieties no asiem priekšmetiem skrāpējumiem ekrāna 4.Lūdzu, izmantojiet tīru drāniņu noslaucīt tīru 5.Lūdzu, izmantojiet tīru drāniņu noslaukiet 6.Lūdzu, izmantojiet konsekventu akumulatora Funkcijas: Vienkārša ekspluatācija un augsta efektivitāte, dzēst jūsu zīmēšanas tikai ar pieskārienu erase) (izdzēst).Ultra-slim un kompakts dizains, viegli pārnēsājams, un to var viegli slided uz jūsu portfeli, mugursoma, vai cita soma.Viegls un pārnēsājamo, ideāls skolā, birojā, mājās vai izmantot citādi izmantot.Spiediena jūtīgu LCD rakstīšanas virsmu, padara jūsu rakstīšanai vai zīmēšanai, šķiet, bez kavēšanās.Rakstīt vai zīmēt ar iekļauto plastmasas irbuli vai jebkuru citu piemērotu instrumentu, pat ar pirkstu!Iebūvēts maināmiem pogu šūnas, ilgs baterijas darbības laiks līdz 2 gadiem, jums nav obligāti jāuztraucas par jaudas samazinājumu.Pieteikumi: 1. Labs palīgs studentiem: klases piezīmes, melnraksti un zinātnes vienādojumu atrisināt matemātiskas problēmas. 2. Lai uzvarētu sākumā: viegli kopt bērnu rakstīt, calculus, gleznošanas prasmes, mācīties ar prieku. 3. Elektronisku: darījumu cilvēkiem, dizaineri, inženieri, skolotāji, studenti un ārsti, utt.noderīgi un videi draudzīgi. 4. Neizteikta vārds: viegls un vienkārši pārnēsājams, un to var pārstrādāt, var ļaut nedzirdīgajiem cilvēkiem sazināties vieglāk. 5. Mīlu savu ģimeni, baudīt savu dzīvi: kā ģimenes ziņojumu dēli, lai nodrošinātu jūsu mīlestību uz savu ģimeni, var novietot uz galda un galds.Specifikācija: Nosaukums:12 Collu Multi Krāsu LCD Rakstiski Tabletes Materiāls: ABS Rāmis + LCD Virsmas Dimemsion:282.7 * 185 * 7mm Rakstot Spiediens:150-250g Akumulators:Iebūvēts CR2020 Akumulatora Atstarošanas: 25%-30% Krāsas: Melna,Sarkana,Zaļa,Zila,Balta Iepakojuma saraksts: 1 * LCD rakstiski tabletes 1 * Plastmasas irbuli 1 * Lietotāja rokasgrāmata 1 * Krāsu Kaste Par Sūtījumu:

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

Atgriezties & Kompensācijas:

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas skaits.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, Pircējam un Pārdevējam atcelt darījuma, no www.e-jump.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

Par Garantiju:

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Par Atsauksmes:

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tagi: izdarīt planšetdatoru, nagu zīmēšanas bloks, peles paklājiņš, e-tintes, anime sailormoon, android planšetdatoru, grafiskais wacom tablet, gaomon, lācis šarmu pandora, mi rakstiski tabletes.

Uzrakstīt recenziju

12 Collu LCD Rakstiski Tabletes Portatīvie LCD Zīmēšanas Tablete Rokraksta biznesa Pad Zīmējumu, Grafikas Rokraksta Elektronisko Pad

12 Collu LCD Rakstiski Tabletes Portatīvie LCD Zīmēšanas Tablete Rokraksta biznesa Pad Zīmējumu, Grafikas Rokraksta Elektronisko Pad