Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Rezerves Gumijas Skatīties joslā, Rokas Siksniņa+Aizsargātu Apvalks Gadījumā par ASUS ZENWATCH 3 Skatīt lielāku

Rezerves Gumijas Skatīties joslā, Rokas Siksniņa+Aizsargātu Apvalks Gadījumā par ASUS ZENWATCH 3

€9.53

Jauns produkts

Vienuma Tips Watchbands
stāvoklis Jauns, bez birkas
Band Materiālu Veids Silikona
krāsa muticolor
Skavu Veids metāla sprādzi
Modeļa Numurs BTK-GM18113002
Joslas Garums Citi
Zīmola Nosaukums beterconn

Funkcijas : Savietojams ASUS ZENWATCH 3 Viegli Uzstādīt un Noņemt Precizitāti pelējuma,Aizsargāt jūsu ASUS ZENWATCH 3 Izgatavota no Premium Gumijas, silikona, nav alerģisks ādas Modes izstrādāta,ērti valkāt Gumijas siksnas &Aizsargāt Apvalks Gadījumā Siksna Svars:30g/1.06 unci Aizsargātu Apvalks Gadījumā:10g/0.35 unci 8 Krāsa ir pieejama:

Melns,Balts,Pelēks,Tumši Sarkans,Krīklis,Šīfera,Violeta,Tumši Zila

Iepakojumā ietilpst:

1* Nomaiņas Gumijas Siksniņa un Aizsargāt Apvalks Gadījumā Pircējs Padomi: Atsauksmi 1.Cienījamais klients, ja viss ir labi, lūdzu, sniedziet mums atstāt 5 zvaigžņu atsauksmes.Mēs arī ceram, ka jūs varat dot mums padomu.Mēs pateicamies par jūsu sadarbību un paldies, ka devāt mums iespēju, lai kalpotu jums. 2. Ja jums nav saņēmušas savus objektus, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, lai paplašinātu savu produktu saņemšanas laiku, lūdzu, nepieļaujiet strīdu uzreiz.

3. Ja jums ir kādas problēmas vai nav apmierināti ar vienumus, kas jums saņemta, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms par jūsu atsauksmēm, mums nav cerību kaut kāda kļūda ietekmēt mūsu uzņēmējdarbību.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai tiktu galā ar to.Uzņēmuma Info:

Tagi: 3 siksna, zenwatch 3, aproce asus zenwatch, zenwatch 2, asus zenwatch uzlādes statīvu, asus zenwatch, asus zenwatch 1, asus zenwatch 2, asus zenwatch 2 watchband, asus zenwatch modeļi.

Uzrakstīt recenziju

Rezerves Gumijas Skatīties joslā, Rokas Siksniņa+Aizsargātu Apvalks Gadījumā par ASUS ZENWATCH 3

Rezerves Gumijas Skatīties joslā, Rokas Siksniņa+Aizsargātu Apvalks Gadījumā par ASUS ZENWATCH 3

Saistītie Produkti