Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Skatīt lielāku

"Eiropa 2020" Enduro kalnu velosipēds svīteri mx motokrosa bmx sacīkšu jersey lejup dh īsām piedurknēm riteņbraukšana apģērbu vasaras mtb t-krekls

€11.06

-41 %

€19.06

Jauns produkts

Sezona Rudens
Sporta Veids Riteņbraukšana
Zīmola Nosaukums Yibimotto
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Modeļa Numurs TL-M235
Materiāls Spandex
Auduma Veids Broadcloth
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Piedurknes Garums(cm) Īss
Rāvējslēdzēja Garums Nē Rāvējslēdzēju
Vienuma Tips Svīteri
Dzimums Unisex
Iezīme Anti-sviedri

Džersija Izmēri

izmēri no xs līdz 5xl.Izmēru var būt novirze no 1-3 cm, jo audumu un manuālo mērījumu, ir pieņemams.Pasūtījuma lielums ir pieejama, lūdzu, sazinieties ar mums.

Sūtījumu Politika

Kuģniecības laiks: 15-25 dienām, piegāde ar Pasta Sūtījums. 7-15 darba dienu laikā, izmantojot Ekspress piegāde.Mēs ceram, ka, ierodoties jūsu postenis ir savlaicīgi, bet tā kā tas ir starptautisks piegādes, kuģniecības laiks ir ļoti atkarīgs no kurjerpasta kompānijām, un vietējās Muitas Nodokļi (ja piemērojams) un pilnīgi ārpus mūsu kontroles, kad norīkošanu.Būtu kādas problēmas, kas izriet no šī sūtījuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Kā mēs cenšamies nodrošināt savstarpēju un pozitīvas darījumi.Izsekošanas skaits tiks sniegta tikai par Reģistrācijas Piegāde.Pakas parasti kuģis 2-5 darba dienu laikā, un to var pārbaudīt tiešsaistē (neskaitot sestdienas un svētku dienas) pēc tam, kad saņemta samaksa.Reti preces un liela apjoma pasūtījumus var veikt mazliet ilgāk.

Atgriešanās Politiku

Ja prece saņemta, ir nepieņemami bojāts, bojāta, vai pasūtījumu, lūdzu, paziņojiet mums 3 dienu laikā par piegādi.Gadījumā, ja šīs nepatīkamas lietas notiek, mēs ceram, ka pircējs un piegādātājs var aktīvi komunicēt, lai atrisinātu strīdu elastīgi.

Atsauksmes

Kādi komentāri būtu appreciated.Ja jums patīk mūsu motokrosa svīteri, lūdzu, palīdziet, lai dotu 5 zvaigznes labas atsauksmes.Ja tādi defekti, lūdzu, sazinieties ar mums ātru risinājumu.Vēlam patīkamu iepirkšanos mūsu veikalā.

Sazinieties ar mums

Lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, kas varētu nākt uzreiz, un mēs novērtējam iespēju, lai būtu godīga darījuma.Tikai progresīvi domājošiem!Paldies jau iepriekš par jūsu pacietību.

Tagi: dzimums cosplay karstā sievietēm, apģērbu mx, velosipēdists t krekls, enduro motorcycl, velosipēds bmx, motokrosa jersey garām piedurknēm, motokrosa jersey pilnu piedurknēm, t krekls ar burtu mīlestība, enduro jersey mtb, ktm mx drēbes.

Uzrakstīt recenziju

"Eiropa 2020" Enduro kalnu velosipēds svīteri mx motokrosa bmx sacīkšu jersey lejup dh īsām piedurknēm riteņbraukšana apģērbu vasaras mtb t-krekls

Saistītie Produkti