Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 12 Sloksnes Uzlīmes Motociklu Atstarojoša Uzlīme Modes Riepu Decal Super Gļotādu Uzlīmes APRILIA RS RS125 50 250 Skatīt lielāku

12 Sloksnes Uzlīmes Motociklu Atstarojoša Uzlīme Modes Riepu Decal Super Gļotādu Uzlīmes APRILIA RS RS125 50 250

€5.64

Jauns produkts

Vienuma Tips Uzlīmes & Uzlīmes
Materiāla Tips uzlīmes
Īpašas Pazīmes Atstarojošiem
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Postenis Svars 0.07kg
Zīmola Nosaukums ksharpskin

Produktu ieviešanu

Šis ir individuālas svītrainām uzlīmes uz iekšējā loka.Specifikācijas: komplekts (tostarp priekšējie un aizmugurējie riteņi, kopā 12 uzlīmes) Materiāls: atstarojošs materiāls (tas būs īpaši spilgti, ja apgaismo ar gaismu naktī) Krāsa: kā parādīts attēlā (1. Sakarā ar dažādiem monitoriem, būs nelielas krāsu atšķirības. 2. Ja jums ir vajadzīgas citas krāsas pielāgot, lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas dienesta) Funkcijas: sauļošanās, ūdensizturīgs, nav viegli izbalināt, viegli pielīmēt, spēcīgiem saķeres Piemērojamie modeļi:APRILIA RS 17inches

Svarīgi padomi

1. Uzlīme tiek izgatavotas no atstarojoša materiāla, tāpēc krāsu refrakcija ir dažāda dienas laikā un naktī.Tur būs nedaudz krāsu atšķirība dažādās vidēs.Īpašo krāsa ir galvenokārt veida. 2. Tāpēc, ka ietekme atstarojošu materiālu, balts izskatīsies gaiši pelēks.Ja tas nav pieņemams, lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas aizstāt neatstarojošu materiālu. 3. Ja nav piebilde, vai jāsazinās ar klientu apkalpošanas, veikals nosūtīs atstarojošu materiālu, uzlīmes pēc noklusējuma.Sakarā ar pircēja pašu vaina, krāsu, lielumu), daudzumu un citu problēmas radās,tas netiks atmaksāts vai atkārtoti.Lūdzu, pārliecinieties, ka rūpīgi pārbaudīt pirms pasūtījuma. 4. Tad mūsu uzlīmes ir ielīmēts, uzlīmes nepieciešams atdalīt ar noteiktu attālumu, un uzlīmes nevar aptvert visu priekšējiem un aizmugurējiem riteņiem.Ja jums ir nepieciešams, lai segtu, jums ir nepieciešams iegādāties divas loka uzlīmes.

Lietošanas instrukcija

Uzlīme sastāv no divām daļām.Pirmais slānis ir papīrs, ko izmanto, lai aizsargātu līmi, kas nepieciešams noplēst pirms līmēšanas.Otrais slānis ir uzlīme pati.Instalējot, tīru loka, lai noņemtu putekļus un eļļu, liek loka sausas virsmas, pēc tam noraut uz dzeltena papīra saskaņā uzlīmes un ielīmējiet to.

Tagi: leve aprilia rs 125, atstarojošo uzlīmju ruļļi, rsv, cbr1000rr uzlīme, shiver, aprilia motociklu uzlīmes, rs125, velosipēdu forma, 12 collu riepas, aksesuāri honda zobens.

Uzrakstīt recenziju

12 Sloksnes Uzlīmes Motociklu Atstarojoša Uzlīme Modes Riepu Decal Super Gļotādu Uzlīmes APRILIA RS RS125 50 250

12 Sloksnes Uzlīmes Motociklu Atstarojoša Uzlīme Modes Riepu Decal Super Gļotādu Uzlīmes APRILIA RS RS125 50 250

Saistītie Produkti