Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Zelta Kristāla Lustras Apgaismojums LED Kristāla Lustras itāļu Mūsdienu Lustras Dzīvojamā Istabā Karājas Lampas LED Apgaismojums Virtuves Skatīt lielāku

Zelta Kristāla Lustras Apgaismojums LED Kristāla Lustras itāļu Mūsdienu Lustras Dzīvojamā Istabā Karājas Lampas LED Apgaismojums Virtuves

€294.85

Jauns produkts

Ēnā Virzienā Uz leju
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Ir Spuldzes Iekļauts No
Ēnā Tips Matēta Stikla
Funkcijas Iekštelpu Apgaismojums
Zīmola Nosaukums Minfu
Instalācijas Veids Flush Mount
Apdare Niķeļa
Ir Regulējamas,
Spriegums 240V
Sertifikācija PSE
Gaismas Avots LED Spuldzes
Stils Mūsdienu
Pamatnes Tips E14
Garantijas laiks 3
Korpusa Materiāls Alumīnija
Modeļa Numurs sy12-1
Barošanas Avots AC
Vienuma Tips Lustras
Slēdža Tips NAV

Materiāls:apšuvuma zelta cinka sakausējums +kristāla+handcraft stikla Izmērs visa: 6lights izmērs diametrs ir 69*h48cm 8 gaismas lielums ir diametrs 77*h49cm 10 gaismas lielums ir diametrs 95*h54cm 15 gaismas lielums ir diametrs 95*h54cm Spuldzes turētājs: E14/E12, Gaismas avots: Nav iekļauts ,lūdzu, izmantojiet led spuldzes Spriegums: 110V-240V (Mēs sagatavosim apgaismojums spriegums atbilstoši spriegums pircēju valstīm)

Pirms pasūtījuma lūdzu lasīt šeit

1. Tas ir mūsu galvenais mērķis, pārliecinieties, ka jums ir patīkamu iepirkšanās pieredzi.Lūdzu atstājiet mums pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigžņu reitingu, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Varbūt, ja paka nāk uz jūsu valstī ,jūs muitas lūgs jums ir jāmaksā ievedmuitas nodoklis ,ko nevar izvairīties ,jo visi valsts Muitas un Valdības nepieciešams aizsargātu Vietējo rūpniecību.

2. Mēs strādājam, lai izpildītu jūsu prasības.Bet, ja jums ir kādas problēmas, kad saņemt sūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mums pa ziņai, vai Tirdzniecības Vadītājs.Lūdzu, neatveriet strīdu, pirms sazināties ar mums.Mums ir vairāki augstas kvalitātes Zelta Pārdošana klientu apkalpošanas būs saņemt atpakaļ uz jums 24 stundu laikā, viņi dos jums visvairāk profesionālu risinājumu.

3. Mēs saprotam, ka bažas un neapmierinātību, iespējams, ir, un centīsimies atrisināt visus jautājumus.Lūdzu, dod mums iespēju risināt jebkuru problēmu.Paldies par jūsu pūles, lai padarītu šo pārdošanas un pirkšanas pieredze laimīgs vienu.

4. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30days atpakaļ no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk nekā 7days.Tiek uzskatīts, izmantot, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI RLACEMENT.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

5. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

6. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU LIELA SUMMA, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem.PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.e-jump.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

Tagi: chandlier led, chandelie crystal, lustra itālija, itāļu virtuvē karājas gaismas, stikla chandalier, chandelie, lustras apgaismojums crystal led, zelta virtuves salu lampas, firefly lampas, itālijas lampas.

Uzrakstīt recenziju

Zelta Kristāla Lustras Apgaismojums LED Kristāla Lustras itāļu Mūsdienu Lustras Dzīvojamā Istabā Karājas Lampas LED Apgaismojums Virtuves

Zelta Kristāla Lustras Apgaismojums LED Kristāla Lustras itāļu Mūsdienu Lustras Dzīvojamā Istabā Karājas Lampas LED Apgaismojums Virtuves