Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Jostasvietas Atbalstu, Muguras Spilvens Skatīt lielāku

Jostasvietas Atbalstu, Muguras Spilvens " Memory Foam Back Atbalsta Uzlabot un Unikāls Muguras Atbalsta Spilvens Muguras Sāpes Atvieglojums Spēļu Katedra

€17.34

-49 %

€34.67

Jauns produkts

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
krāsa melna / zila
Produkta Tips Auto sēdekļa spilvens
Modeļa Nosaukums Auto sēdekļa spilvens
Produkta Īpašības automobiļu interjera
Piemērojamo Sezonu Četri Gadalaiki
Produkta Funkcijas Izturīgs, videi draudzīgs, elpojošs un ērts
Zīmola Nosaukums AUTOYOUTH
Uzpildes Atmiņas kokvilnas
Materiāls Atmiņas Putas
Svars 725g

Produkta apraksts

Produkta nosaukums: "memory foam" auto sēdekļa spilvens Krāsa: Melna/Zila Ārējais materiāls: audums Uzpildes materiāls: atmiņas putas

Produkta iespējas:

[Upgrade & Unikālo Muguras Atbalsta Spilvens] - Ja jūs pavadīt daudz laika, sēžot biroja krēslā, spēļu katedra un brauc auto, tas jostasvietas spilvens lieliski palīdzēt jums.Muguras atbalsts auto ir izstrādāta, ergonomiski, lai atbrīvotu augšējā, vidējā un apakšējā muguras sāpes un muguras sasprindzinājums, atbalsta jūs, lai sasniegtu veselīgu stāju un palīdz saglabāt dabisko līkne no mugurkaula.

Šo preci ir labākā dāvana cilvēkiem, kuri sēdēt uz ilgu laiku, piemēram, biroja darbinieki, studentu vai vadītāja utt.

Nē-Slip Gumiju Apakšā un Regulējamām Lencēm: Lai saglabātu muguras atbalsta spilvenu vietā un novērstu jostasvietas spilvens, slīd uz leju un pārliecinieties, vai atzveltnes atbilstu perfekti jebkura biroja krēsla, datora krēsla, galda krēsls, krēsls, dīvāns, dīvāns, auto sēdeklis, SUV, kravas automašīnu, ratiņkrēsla un recliner sēdeklis utt.

Augsta Blīvuma Pienācīgu Stingrību un "Memory Foam": Tā var pieņemt formu jūsu atpakaļ un līknes lieliski un nodrošina optimālu Jostas atbalstu atvieglojumu muguras sāpes.Neraizējieties par flatted ārā.

3D Elpojošs un Mazgājams Sieta Vāks: Anti-Sviedru absorbējošu materiālu nodrošina gaisa cirkulāciju, lai saglabātu ērti visas dienas garumā, ar noņemamu vāku, kas ir viegli tīrīšanai.

Paketē ietilpst

1 glabāšanas soma

Zīmola Stāsts

AUTOYOUTH zīmols tika izveidots 2004. gadā, ar daudzu gadu ražošanas pieredzi, uzmanību pievēršot jaunattīstības un ražo automašīnu sēdekļu pārvalki un aksesuāri.

Par Piegādi

Pēc tam, kad maksājumu , www.e-jump.lv aizņem ap 12-48hs, lai apstiprinātu fonda kanāls droši.Kad tas ir apstiprināts, zemes gabals tiks izvesti laikā 48hours.Kuģis ar www.e-jump.lv Standarta Piegāde no Ķīnas.Zemes gabala ieradās pie jūsu valstī, izsekošanas datus var pārbaudīt uz vietējo pasta vietnē.Kuģis ar IML no Krievijas.Uzskaite: https://www.17track.net/en.

Atgriezties & Kompensācijas

Nav iemesla, lai atgrieztu preces, 15 dienu laikā.Tikai gabalā bez personas kļūdu izmantošanu vai bojājumiem, kas neietekmē otrā-pārdošanas paku.Kuģniecības izmaksas ir jāsedz pircējam.Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru,konkrētu iemeslu, lai atgrieztos,un savu kārtas numuru.

Par Atsauksmes

Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai,mēs sincerel aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi (Piecas Zvaigznes) par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas.Paldies par sapratni!

Tagi: jostas, korektoru postur, sāpes, silla spēlētājs metāla, krēsla spilvens, spēļu kariete, led egea, jostasvietas spilvens, jeep cherokee tps, krēsls spēlētājs.

Uzrakstīt recenziju

Jostasvietas Atbalstu, Muguras Spilvens

Jostasvietas Atbalstu, Muguras Spilvens " Memory Foam Back Atbalsta Uzlabot un Unikāls Muguras Atbalsta Spilvens Muguras Sāpes Atvieglojums Spēļu Katedra

Saistītie Produkti