Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 20m Āra Kāpšanas Virve 48 Dzīslu Ar Karabīne Un Šūšanas Sprādzes 10mm Lejup Virves, Gaisa Anti-Fall Apdrošināšanas Kāpšanas Pa Skatīt lielāku

20m Āra Kāpšanas Virve 48 Dzīslu Ar Karabīne Un Šūšanas Sprādzes 10mm Lejup Virves, Gaisa Anti-Fall Apdrošināšanas Kāpšanas Pa

€9.70

-30 %

€13.87

Jauns produkts

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Diametrs 10mm
Material2 augstas izturības iekšējais kodols
Materiāls augstas izturības polipropilēns
Skaits spoles 48 akcijas
Veids brīvdabas kāpšanas virve
Statiskās spriedzes 1100kg
Funkcijas Drošība un aizsardzība
is_cut Jūs varat samazināt virves, lai tās garums, kas jums patīk
Svars 55g per meter
Uzskaites Super Spēcīga
Statiskā izstiepšanās 4.8%
Drošības Troses Garums 20m

Apraksts:

【Drošības Brīvdabas Kāpšanas Virve] aicina Zems plastiskums statiskā virve var samazināt drošības riskus, ko izraisa trošu pagarinājumu; Garums:20 m( 64feet ), Diametrs: 10mm(0.40 collu), Maksimālā stiepes spēks, klinšu kāpšana, virvju līdz 11KN(par 2425lb); svars:55g/m; Pamata Daļas: 48.

【Dubulto Pinumu Būvniecības] aicina Syiswei Drošības Trosi, kas izgatavoti no augstas stiprības poliestera un pastiprināts iekšējais kodols, kas ir izturīga, ilgstošu un anti-valkā; Salīdzināt ar citām kāpšanas virves, mūsu drošības trosi izmantot augstas kvalitātes carabiners ar 316 anti-oksidācijas pārklājums,kas var aizsargāt virvi.

【Izturīga un Augstas Kvalitātes] aicina Mērens maigumu,kas ir pietiekami elastīgas, lai operators varētu viegli veikt mezgli, āra,spēcīgu nodiluma izturīgu virvi.

【Funkcijas] aicina Vieglais svars un viegli veikt; ātrās žāvēšanas un mīksts, kas ir lielisks palīgs, lai jūs āra darbības, piemēram, klinšu kāpšana, alpīnisms.ugunsdzēsības glābšanas, koks kāpelēt,rappelling, augošā, enkuri, Pārgājieni, Kempings, Lejup, Projektēšana aizsardzības, Siksniņa,magnēts, makšķerēšana ,utt.

Specifikācija:

Materiāls: augstas izturības polipropilēns + augstas izturības iekšējais kodols

Uzskaites: super spēcīga

Drošības virves garums: 20m

Svars: 55g uz metru

Amats: drošības aizsardzība

Lietošanas joma: kalnu kāpšana, iebruka, glābšanas, projektēšana glābšanas

Diametrs: 10mm

Skaits spoles: 48 akcijas

Statisko spriedzi: 1100kg

Statiskā izstiepšanās: 4.8%

Iepakojuma Saraksts:

1 * Virves

2 * Karabīne

2 * Šūšanas pogas beigās

Atgādinājums:

1. Visas bildes ir profesionāli labots, bet sakarā ar dažādu apkārtējo gaismu un dažādas displeja uzstādījumus, var būt dažas novirzes attēlus un objektus sevi.Lūdzu, saprast.

2. Datu mēra manuāli, tur var būt neliela novirze, bet tas neietekmē to lietošanas.

Tagi: bungee treniņu, karabīne 12kn 4, kalnu virvi, 2mm vadu, virvi, āra, carabin galveno, 10mm stikla pērlītēm, virves 10mm 12mm, karabīne kausa āra, roll virvi, sieviešu snowshoes.

Uzrakstīt recenziju

20m Āra Kāpšanas Virve 48 Dzīslu Ar Karabīne Un Šūšanas Sprādzes 10mm Lejup Virves, Gaisa Anti-Fall Apdrošināšanas Kāpšanas Pa

20m Āra Kāpšanas Virve 48 Dzīslu Ar Karabīne Un Šūšanas Sprādzes 10mm Lejup Virves, Gaisa Anti-Fall Apdrošināšanas Kāpšanas Pa