Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! NUCLEO-F746ZG Izstrādes Komplekts ar STM32F746ZG MCU STM32 Nucleo-144 Skatīt lielāku

NUCLEO-F746ZG Izstrādes Komplekts ar STM32F746ZG MCU STM32 Nucleo-144

€26.00

Jauns produkts

Veids SKP
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs NUCLEO-F746ZG
MCU STM32F303K8T6
Saderīgs Marku/Modeli NAV
Zīmola Nosaukums Melochi

NUCLEO-F746ZG Izstrādes Komplekts ar STM32F746ZG MCU STM32 Nucleo-144

Apraksts STM32 Nucleo-144 valde nodrošina pieejamu un elastīgu veidu, kā lietotāji izmēģināt jaunu koncepciju un veidot prototipus ar STM32 mikrokontrolleru, izvēloties no dažādām kombinācijām, veiktspēju, jaudu patēriņu un funkcijas.ST Zio savienotājs, kas ir paplašinājums no Uno, nodrošina piekļuvi vairāk perifērijas ierīces un ST morpho iesākumus padara to viegli, lai paplašinātu funkcionalitāti Nucleo atvērt attīstības platforma ar plašu specializētu vairogiem.Ar STM32 Nucleo-144 valdes neprasa atsevišķas zondes, jo tas apvieno ST-LINK/V2-1 atkļūdotājs/programmētājs un tas nāk ar STM32 visaptverošu programmatūru, HAL bibliotēka, kopā ar dažādu iepako programmatūru piemēri, kā arī tiešu piekļuvi ARM®mbed™tiešsaistes resursiem.NUCLEO-F042K6 Galvenās Iezīmes STM32 mikrokontrolleru in LQFP144 pakete Divu veidu paplašināšana resursi: ST Zio savienotājs tostarp: atbalsts Uno Pārskatīšana 3 savienojumi (A0, lai A5, D0, lai D15) un papildu signālus, piedāvājot plašu perifērijas (A6 ar A8, protokols d16, lai D72) ST morpho pagarināšanu pin header pēdas pilnu piekļuvi visiem STM32 I/Os ARM® mbed™ -ir iespējota (skat. mbed.org), plānots, ka otrajā ceturksnī no 2016. Gada-valdes ST-LINK/V2-1 atkļūdotājs/programmētājs ar SWD savienotājs: Izvēle-režīmu slēdzis izmantot komplekts, kā savrupajam ST-LINK/V2-1 USB atkārtotas skaitīšanas spējas.Trīs dažādas saskarnes, kas atbalsta USB: virtuālo com portu, masu uzglabāšanas, atkļūdošanas ostas Elastīgu valdes barošana: 5V no ST-LINK/V2-1 USB VBUS USB OTG vai ierīces pilnu ātrumu ar Mikro AB savienotājs (atkarībā no STM32 atbalsts) IEEE-802.3-2002 atbilst Ethernet pieslēgvieta (atkarībā no STM32 atbalsta), Trīs lietotājs Led Divas spiedpogas: LIETOTĀJS un RESET LSE crystal: Ārējie barošanas avoti: 3.3 V un 7 - 12 V ST Zio vai ST morpho savienotāji, 5 V ST morpho savienotājs 32.768 KHz kristāla oscilatoru Visaptverošu brīvās programmatūras HAL bibliotēkā tostarp dažādas programmatūras piemēri Atbalsta plaša izvēle Integrētā Izstrādes Vide (IDEs), ieskaitot IAR™ , Keil® , GCC-pamatojoties IDEs, ROKU® mbed™, Kas ir NUCLEO-F746ZG

NUCLEO-F746ZG Izmēri

IEPAKOJUMA SATURS NUCLEO-F746ZG × 1

Bildes

Sūtījumu Noteikumi

1. Vispār, visā PASAULĒ PIEGĀDE.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms laišanas pasūtījumu, ja jūs nevarat atrast savu piegādes ceļu uz savu valsti

2. Parasti, produkti tiks piegādāti ar 1-3 darba dienu laikā, pēc maksājuma saņemšanas.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.Mums nav repponsible neveiksmes piegāde, ja jūsu adrese ir nepareiza.

4. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams.Klientu apmierinātība ir mūsu liels mērķis.

5. Ja jums vajag kādu citu nosūtīšanas veidu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs to iegādāties.Atpakaļ/Kompensācija

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinātos ar mums, jo dienā, kad jūsu sūtījums tika saņemts, ja jūsu sūtījums ir bojāts.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!

2. Atgriezies preces, ir jābūt oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, sīks iemesls, lai atgrieztos.

3. Jūs paturam tiesības saņemt pilnu kompensāciju vai nomaiņa pēc mūsu saņemšanas postenis tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.e-jump.lv.

4. Atpakaļ nosūtīšanas maksā Pircējs.Atsauksmes

1. Mēs esam atkarīgi no mūsu klientu apmierinātība, lai gūtu panākumus.Tāpēc, mēs attiecībā uz katru atsauksmes no jums.

2. Mēs varētu saglabāt mūsu solījums un darīt, kas mūsu spēkos, lai apmierinātu klientu pieprasījumu.Ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumu, lūdzu, atstājiet mums aktīvo atsauksmes.Paldies!

3. Sazinieties ar mums tieši pirms iziešanas neitrāla vai negatīvas atsauksmes, tāpēc, ka mēs varam strādāt ar jums, lai atrisinātu jebkuru problēmu, kas savlaicīgi.Paldies jau iepriekš.

Tagi: duster aizsargs, stieples xlr, stm32mp153, 2x3w pastiprinātājs valde, stm32h750vbt6, cc2531 zigbee2mqtt, roku nucleo, roku atklāšana, valdes attīstīt stm32, valdes fotokameras.

Uzrakstīt recenziju

NUCLEO-F746ZG Izstrādes Komplekts ar STM32F746ZG MCU STM32 Nucleo-144

NUCLEO-F746ZG Izstrādes Komplekts ar STM32F746ZG MCU STM32 Nucleo-144

Saistītie Produkti