Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Lemegeton Modes Melnās Brilles, Ķēdes, Saulesbrilles Vads siksna Akrila saulesbrilles siksniņa karājas Kakla briļļu Turētājs vadu Skatīt lielāku

Lemegeton Modes Melnās Brilles, Ķēdes, Saulesbrilles Vads siksna Akrila saulesbrilles siksniņa karājas Kakla briļļu Turētājs vadu

€3.05

-28 %

€4.24

Jauns produkts

Materiāls Akrila
Objekta Garumu 74cm
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs SUNGACRY003
Briļļu Piederumi Ķēdes & Lanyards
Metālu Tips cinka Sakausējums
Dzimums Unisex
Modelis Tips Cietie
Vienuma Tips Briļļu Piederumi

Produkta apraksts

Postenis Stils: brilles, ķēdes

Stāvoklis:100% Pavisam Jaunu

Materiāls : Akrils

Krāsa : kā attēlu

Izmērs: 74*1.65 cm

Svars: apmēram 48 g/Gab

Daudzums: 1 gab,iepakojumā nav nevienas rūpnīcas papīra informācija.

Produkta Parādīt

Pakalpojumu Politika

1)Ja jūs neesat apmierināti ar mūsu produktiem, par jebkuru kvalitātes iemesla dēļ, Lūdzu, sazinieties ar mums 7 dienu laikā un veikt foto ,Mēs nosūtīt vai atmaksāt naudu, lai jūs.

2)Ja jūs iegādāties lielu daudzumu, neatkarīgi no cenu vai kuģošanu, ja jums ir kādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums.

Kuģniecības Politika

1.mēs kuģis visas mūsu preces, lai visā pasaulē laikā 48hours ar ķīnu pastu ierakstītā pasta/ePacket/ķīna post parasto mazo pakešu/DHL/EMS.

Kuģošanas ceļš ir atkarīgs no kopējā summa, ko jūs pasūtīts.

2. Dažkārt tas var aizņemt pat 4-7 nedēļām, jo stingri pasūtījuma Pārbaudi.

3. Pakalpojuma tranzīta laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

4.Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese ir jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.Mēs nevaram mainīt adresi vairs,tāpēc, lūdzu, pārbaudiet adresi, ko tā izskata.

5.Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 60 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

6.Uz visiem jūsu pasūtījuma summu mūsu veikalā neietver jūsu valsts pasūtījuma nodokļu un jebkurus atzīt pasūtījuma izmaksām.Lūdzu, Ņemiet Vērā!

Piegāde Grozs

Atsauksmes

Tagi: hauwei p20 lite komandas, lauka 2121 ātruma kloķi, modes gem deguna gredzenu, gāzes plīts gefest 5500, galda dekorēšana studiju, modes ženēvas gumijas, statuetes pop dbz zelta, zelta sudraba vainags, celular iphone 7 rose.

Uzrakstīt recenziju

Lemegeton Modes Melnās Brilles, Ķēdes, Saulesbrilles Vads siksna Akrila saulesbrilles siksniņa karājas Kakla briļļu Turētājs vadu

Lemegeton Modes Melnās Brilles, Ķēdes, Saulesbrilles Vads siksna Akrila saulesbrilles siksniņa karājas Kakla briļļu Turētājs vadu

Saistītie Produkti