Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! POSSBAY Universālā 5/6 Ātrumu, Oglekļa Šķiedras Rokasgrāmata Automašīnu Pārnesumu Stick Shift Knob Sarkana/Zila Spuldzes Tips Automašīnu Rokturi uz Lietu Skatīt lielāku

POSSBAY Universālā 5/6 Ātrumu, Oglekļa Šķiedras Rokasgrāmata Automašīnu Pārnesumu Stick Shift Knob Sarkana/Zila Spuldzes Tips Automašīnu Rokturi uz Lietu

€16.12

-30 %

€23.03

Jauns produkts

Objektu Platums 1.9inch
Uzstādīt Universal Fit Golf 4 Audi A4
Īpašas Pazīmes Auto Interjers
Postenis Augstums 10cm
4. funkciju Pārnesumu Pārslēgšanas Slēdzis Rokasgrāmata/Pārnesumu Pārslēgšanas Rokturi Universal
Funkcija 3 pomo palanca cambio
Iezīme pommeau levier de vitesse
Līdzeklis 1 Auto Pārslēdzēju/Pārslēdzēju Rokturi
Postenis Svars 0.23kg
Materiāla Tips Oglekļa Šķiedras un Alumīnija
Modeļa Nosaukums 110104030200 (3-4)
Gads VISAS
Posteņa Nosaukums Auto Pārnesumu Pārslēgšanas Slēdzis
Iezīme 2 Spuldzes Tips Rokas Vāciņu
Objekta Garumu 4inch
Zīmola Nosaukums POSSBAY
Funkcija 5 Auto-stils/Auto-ietver
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Vienuma Tips Ātrumkloķa
Postenis Krāsa Zils/Sarkans

Produkta apraksts: Šī melnā Slim stila oglekļa šķiedras pārnesumu pārslēgšanas kloķi gan manuālā pārnesumkārba transportlīdzekļiem.Vītnes šo nekustamo oglekļa šķiedras pārslēgšanas slēdzis nāk ar universālo vītne adapteri, kas būs piemērota lielākajai daļai automobiļu.Uzstādīt:

Piemērots lielākajai daļai auto ieslēdziet pārslēdzēju ir 8mm, 9mm,10mm, 11mm , 12mm

Funkcijas: 4 pavedienu adapteriem iekļauts Materiāls: Izgatavots ar augstas kvalitātes nekustamā oglekļa šķiedras un Alumīnija Krāsa: Zila/Sarkana Oglekļa Šķiedras Diametrs: 2", augstums: 2.6" Paketē Iekļauts: 1x Shift Knob

4 x vītnes adapteriem iekļauts

Uzstādīšana:

1.Noņemt sākotnējo shift knob no shifter

2.Veikt piemērotus adapteri shift knob

3 Ielieciet rīku galvu shift knob

4 pārnesumu galvas tieši, kas iestrādāts shift knob stienis

5. Pārliecinieties, pārnesumu strādā pareizi

~~~ Attēlus Rādīt ~~~

Zilā krāsa :

Sarkana krāsa :

Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

Jūsu pasūtījums tiks izvesti noteiktajā izskatīšanas laika.Jūsu preces tiks pārbaudīta un pārbaudīta, pirms nosūtīšanas.

Mēs izvēlēties pēc iepakojuma atbilstoši produktu, ne visi produkti ir ar kārbu.

Mēs neesam atbildīgi par nepareizi vai nevar piegādāt adresi.Mēs pieņemam tikai www.e-jump.lv pārbauda un apstiprina adresi.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese ir pareiza, un uzdevums.Ja jums ir nepieciešams, lai mainītu savu adresi, lūdzu, mainīt vispirms, pirms jūs maksājat.

Ja prece ir bojāta un nedarbojas pēc ierašanās, lūdzu, sazinieties ar mums 7 dienu laikā saņem bojātu par remontu vai kompensāciju.Visas preces atpakaļ, jābūt visām sākotnējo iepakojuma materiālu.

Visa peļņa ir iepriekšējas atļaujas.Lūdzu, ņemiet vērā, mēs neuzņemas nekādu atdevi, kas nav atļauts ar mums.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atgriezto preci.Pircējs ir atbildīgs par preces atdošanas.Mums ir atbildīgs tikai par to, kad re-sūtīšanas izdevumi nomaiņas dēļ defektiem.

Jūsu apmierinātība ir mūsu pirmā prioritāte.Mēs novērtējam jūsu pozitīvas atsauksmes.Mūsu sistēma atstās atsauksmes automātiski pēc tam, kad jūs to samaksāt.Lūdzu atstājiet mums pozitīvas atsauksmes pēc apmierinājuma objekts.Lūdzu, e-pastu mums, pirms aiziešanas negatīva un neitrāla atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu šo jautājumu.

Pirms konkursa, lūdzu, izlasiet iepriekš minētos noteikumus un nosacījumus uzmanīgi.Konkursa uzvarētājs tiks uzskatīts, ka piekrītu visiem noteikumiem un nosacījumiem, kas uzskaitīti.

Tagi: idol alfa vāciņu, jaka f rūpnīcas, ipad pua gamepad, ipad pārdošana amazon, atkritumu maisi diy, atsavināšanas brilles, gaiši pelēkā vārna sporta zāle, gaismas volvo s80, pilna zeķes sexey.

Uzrakstīt recenziju

POSSBAY Universālā 5/6 Ātrumu, Oglekļa Šķiedras Rokasgrāmata Automašīnu Pārnesumu Stick Shift Knob Sarkana/Zila Spuldzes Tips Automašīnu Rokturi uz Lietu

POSSBAY Universālā 5/6 Ātrumu, Oglekļa Šķiedras Rokasgrāmata Automašīnu Pārnesumu Stick Shift Knob Sarkana/Zila Spuldzes Tips Automašīnu Rokturi uz Lietu

Saistītie Produkti