Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! SodaStream CO2 Carbonator Cilindra Tvertnes Uzpilde Adapteris Uzpildes Uzlādes Adapters ar Pin & W21.8-14 vai CGA320 Savienotājs Skatīt lielāku

SodaStream CO2 Carbonator Cilindra Tvertnes Uzpilde Adapteris Uzpildes Uzlādes Adapters ar Pin & W21.8-14 vai CGA320 Savienotājs

€7.80

-25 %

€10.40

Jauns produkts

krāsa kā rādīt attēlu
Veids Citi
Zīmola Nosaukums ZimKyfa
Materiāls Misiņš
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Detaļas: Tas ir viegli izmantot SodaStream Balonu Uzpildes Adapteris ļaus jums aizpildīt savu CO2 no jūsu lielāku taras cilindru mazākās SodaStream cilindri.Viegls un lēts veids, kā aizpildīt savu Sodastream Cilindri mājās, jāpatērē niecīga daļa no izmaksām, kļūst uzpilda no jūsu vietējā veikalā.Bez kapsulā

Kā tas darbojas: Var izmantot lielu daudzumu co2 tvertnes ar CGA320 savienotājs(ASV, VAR, Brazīlija, Kolumbija, Peru...) vai DIN477 / W21.8-14(labās rokas) Savienotājs / JIS m22-14 Vārsts, CO2 Tvertni (VECUMS, JP, LIELBRITĀNIJĀ, Vācijā, Francijā, Polijā, Norvēģijā, Šveicē, Krievijā, Ukrainā, dienvidāfrikā, Zviedrijā, Čīli, čehijas Republika, Singapūra,...)

Lūdzu, ņemiet vērā:

1. Pievienotais pin izmanto, lai spiežot RPV(atlikušo spiediena vārsts) regulators, ja jūsu lielā tvertnē nav RPV vārstu, jums nav nepieciešams, lai uzstādītu to, kad jums pildījumu.

2. Tā kā katrā valstī, kas nav pārliecināts, vai tur ir sifons CO2 lielas tvertnes, lūdzu, skatiet sadaļu " kā tas darbojas? "Ja jūs nevarat pildījumu, kopumā ņemot, liela tvertne jāizgriež otrādi.bet Video bija šaut Ķīnā.Ķīnas lielo tvertne nav nepieciešams pagrieziet ar augšpusi uz leju, ne arī Nepieciešams, lai lēnām atveriet liela pudele vārsts (jo sodastream pudeles izmanto šauras pin)

Kā tas darbojas? : 1.Atdzesē SodaStream Cilindru saldētavā uz 1 stundu. 2.Skrūves adapteris komerciāla CO2 gāzes cilindrs 3.Tukša CO2 balonu ir pieskrūvēta adapteris 4. Lielākā daļa lielo cilindri: pagrieziet liels cilindru otrādi. (mostof tvertne nav dip/syphon caurules iekšpusē.) 5.Uzmanīgi Atveriet vārstu, lielu gāzes pudele(vārsts uz SodaStream Cilindru izslēdz plūsmu, ja tas ir atvērts daudz.Tas notiks, ja jūs atvērtu liels cilindru pārāk daudz / pārāk ātri.Triks ir, lai atvērtu de liels cilindru ļoti rūpīgi.Jūs dzirdēsiet gaisa plūsmu.Tāpēc, lai to aizpildītu veiksmīgu) 6.Apmēram pēc 15-20 min., Cilindrs ir pilnībā aizpildīta 7.Aizvērt vārstu lielo gāzes pudele 8.Atverot izplūdes skrūvi, lai notek atlikums gāzes

9.Atskrūvējiet CO2 kārtridži – darīts

Informācija Uzpildes jaunāku Co2 cilindru, ar pildījumu, aizsardzības vārsts(6mm plats vārstu pin) Atšķirībā no citām cilindru vārstiem, tas vārsts, kas ir jāaizpilda ar lēna spiediena pieaugumu.

Ja uzpilde, tas ir svarīgi, ka spiediens dažas pirmās sekundes ir ļoti zema, tikai cilindra vārsts paliek atvērts.Rokrats ir tāpēc, sākoties tikai nedaudz un ļoti lēni, līdz kāda gāze plūst cauri (tas var dzirdējis).Uzgaidiet 10 sekundes, un pēc tam pagrieziet rokas rats lēni ar roku pusi, kas savukārt tālāk.Vēl pēc 10 sekundēm, roku ripu var pagriezt visu ceļu.Pagaidiet aptuveni 30 sekundes, kamēr jūs dzirdat, nav gāzes plūsmām un pagrieziet rokas uz muguras.Pēc tam, kad, uzpilde ir pabeigta.

Kopš sviras pulksteņa rādītāja virzienā atver rokas nedaudz, tas ir izdevīgi, piemēram, uz pirmo mēģinājumu.Uzmanīgi pagrieziet ar nelielu cauruļu uzgriežņu atslēgas gabals.Jo lielāka sviru, plūsmu var regulēt .Pēc dažiem mēģinājumiem tas būs off, izmantojot rokas bez atbalsta.Ja ir gāzes plūsmas laikā untwisting sākumā...stop!!Jums ir atkārtot uzpildes darbības.Adapteris ir izplūduši iepriekš.

Trūkums ir tas atkārtojas pūles, lai pielāgotu spiediena pieaugums salīdzinājumā ar pārējām cilindru vārstiem, ko var piepildīt ar simpley crackin pie rokas rata.Ja jūs vēlaties, lai apietu šo darbu, ieteicams lietot patronas ar kādu citu vārsti. (Mūsu veikalā var ar piemērotu vārstu, lai tas cilindrs ar rīkojumu,nopirkt no )

(Fona aizpildīšanai: Šis vārsts ir otrs vārsts posmā, ja pin atrodas aiz nospiež atpakaļ pārāk daudz spiedienu caur vārstu, tas tiek aizvērts no iekšpuses.Manuālu darbību vārsta pin uzpildīšanas laikā process nav apiet šo funkciju.Šī cilindra vārstu ir iespējams, tikai ar pamazām pieaugošu spiedienu.

Atsauksmes:

BEZ PLATUMS

ES JP KOR-VERSIJA

MUMS、CA、BR-VERSIJA

AU NZ-VERSIJA

AR KONTŪRAS

Tagi: co2 pistole, tvertnes vāks, airgun pcp, co2 sodas plūsma, din 477 w21.8, airsoft marķieri, pcp tvertne, adapteris co2, pielāgot sodastream, broša pin.

Uzrakstīt recenziju

SodaStream CO2 Carbonator Cilindra Tvertnes Uzpilde Adapteris Uzpildes Uzlādes Adapters ar Pin & W21.8-14 vai CGA320 Savienotājs

SodaStream CO2 Carbonator Cilindra Tvertnes Uzpilde Adapteris Uzpildes Uzlādes Adapters ar Pin & W21.8-14 vai CGA320 Savienotājs