Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 6pcs Grafīta Tīģeli Komplekts,Zelta Lietņu Veidņu Komplekts Rotaslietas Dizains Remonta Instrumentu, Tostarp Augstas Tīrības pakāpes Grafīta Tīģeli Skatīt lielāku

6pcs Grafīta Tīģeli Komplekts,Zelta Lietņu Veidņu Komplekts Rotaslietas Dizains Remonta Instrumentu, Tostarp Augstas Tīrības pakāpes Grafīta Tīģeli

€10.92

Jauns produkts

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls grafīta, kvarca, nerūsējošais tērauds
Produkta Funkcijas tīģeļi kausēšanai metāla
DIY Piederumi Metālapstrāde
Izmantošana Citi
Rotaslietas Instrumenti Un Iekārtas Tips Instrumentu Komplekts
Vienuma Tips Rotaslietas Instrumenti Un Iekārtas

Produkta Informācija

Izvēle kausēta kvarca kā galvenās izejvielas, kas izgatavotas, izmantojot modernās keramikas apstrādes tehnoloģijas, ko galvenokārt izmanto zobu sakausējumi, platīna, zelta,sudraba,vara, misiņa un citu augsta temperatūra kušanas sakausējumi, augsta temperatūra virs 2800 grādiem, augstas tīrības pakāpes, korozijas izturība, augsta izturība, augsta karstuma izturīga, augsta triecienizturība.

Grafīta tīģeli uzstādīt izvēle kausēta kvarca kā galvenās izejvielas, kas izgatavotas, izmantojot modernās keramikas apstrādes tehnoloģijas.

Augsta Temperatūras Izturība : Augsta temperatūras izturība līdz 2800 grādiem, augstas tīrības pakāpes, korozijas izturība, augsta izturība, augsta siltuma pretestība un augsta triecienizturība.

Trieciena un Korozijas Pretestība :Šis tīģelī ir spēcīga izturība pret koroziju, lai skābes un sārma šķīdumu, un ir lieliska ķīmiskā stabilitāte un termiskā trieciena izturība.

Labu Siltuma Vadītspēju : Visas izejvielas ir rūpīgi atlasītas vairākas saites.Ir labu siltuma vadītspēju, ietaupa degvielu, ietaupa naudu un ir videi draudzīgs

Galvenais Lietošana : Galvenokārt izmanto zobu sakausējumi, platīna, zelta,sudraba, vara, misiņa un citu augsta temperatūra kušanas sakausējumi.

Tīģeli izmērs: par 60mm x 20mm

Kvarca stikls ir izvēlēts kā galvenais izejmateriāls, izmantojot modernās keramikas apstrādes tehnoloģijas, ko galvenokārt izmanto augstas temperatūras izkausēta sakausējumiem, piemēram, zobu sakausējumi, platīna, zelta, sudraba, vara un misiņa, utt.Karstuma izturība, augsta trieciena izturība.

30 grami boraks (aptuveni)

Ietekmes metināšana, metāla testēšana, labas plūsmas.To var izmantot uz stikla, keramikas, medicīna, mēslošanas līdzekļu, tekstilrūpniecībā.

Boraks ir pamata izejvielas, bora savienojumi, tāpēc boraks, var ražot gandrīz visu bora savienojumi.

Tā ir liela un plaša lietošana metalurģija, tērauds, mašīnas, militārajai rūpniecībai, griešanas rīki, papīra, elektroniskās caurules, ķīmiskie tekstilmateriāli un citās jomās.

Grafīta maisot stienis: par 6mm x 150mm

Izmantot maisīt, dārgmetāli metāli un metāllūžņi metālu kušanas laikā.Kad kušanas zelta un sudraba, šī maksa var palīdzēt jums iegūt vienotu samaisa.

iepakojuma saraksts:

1 x 30g var

1 x skava

1 x grafīta maisa bārs

1 x Boraks

1 x taisnstūra grafīta tīģeli

1 x cilindriska grafīta tīģeli

piezīme

1. Sakarā ar atšķirību, gaismas, ekrāns, krāsu preci var nedaudz atšķirties no attēlā.Lūdzu, saprotiet, ka

2. Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet atšķirība 1-2 cm.

Apmierinātība Garantiju Mūsu pirmā prioritāte ir provede jūs ar vieglu,patīkamu un trauksme-free iepirkšanās pieredzi, mēs centīsimies mūsu labāko, lai dotu skaidru,atklātu un pilnīgu aprakstu par mūsu produktiem, un to nosacījumiem, mēs vienmēr esam gatavi palīdzēt, ja jums ir kādi jautājumi vai rodas problēma ,bet, ja kāda iemesla dēļ neesat apmierināts ar preci vai pakalpojumu, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, Tas ir ļoti impottant, lai mums, ka jums ir pozitīva un 5 star darījumu ar mums.lūdzu, sazinieties ar mums nekavējoties, pirms jūs atstāt mūs negatīvas atsauksmes.mēs weill izmēģināt mūsu labāko, lai jums atrisināt problēmu.Ja es neesmu online,lūdzu atstājiet savu ziņu,mēs atbildēsim jums, kad mēs pieteikties.mums atbildi katru ziņu, izņemot to, mums nav iegūt jūsu vēstījumu.Kompensāciju mēs pieņemam kompensāciju, ja produkts nav kā decribed, Ja preces ir bojātas.Lūdzu, norādiet fotogrāfijas.Mēs varam sniegt jums pilnu kompensāciju.Vai sūtīt jaunu preci, Ja prece ir zaudējis.Vai nepareizs numurs.Ja kļūdāmies.Mēs pieņemam daļēju kompensāciju kompensāciju

Pakalpojumi Pēc maksājuma saņemšanas.Mēs nosūtīsim preces, 12 stundu laikā

Tagi: apkures elements, tvaika, graphit lapa, smērvielu sekss, anālais, lai bez sāpēm, zelta kausējuma, Sudraba rīks, tīģeli kausējuma, Metalurģija, grafīta bīdāmās bloku, bloķēt tērauda bloks, puisis harvey.

Uzrakstīt recenziju

6pcs Grafīta Tīģeli Komplekts,Zelta Lietņu Veidņu Komplekts Rotaslietas Dizains Remonta Instrumentu, Tostarp Augstas Tīrības pakāpes Grafīta Tīģeli

6pcs Grafīta Tīģeli Komplekts,Zelta Lietņu Veidņu Komplekts Rotaslietas Dizains Remonta Instrumentu, Tostarp Augstas Tīrības pakāpes Grafīta Tīģeli

Saistītie Produkti