Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 192kHz Digitālā uz Analogo Audio Converter, Optisko Fiber Toslink Koaksiālā Signāla uz RCA R/L Audio Decoder SPDIF LTV APK Pastiprinātājs Skatīt lielāku

192kHz Digitālā uz Analogo Audio Converter, Optisko Fiber Toslink Koaksiālā Signāla uz RCA R/L Audio Decoder SPDIF LTV APK Pastiprinātājs

€5.39

-33 %

€8.05

Jauns produkts

Komplektā Komplektā 1
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null
Veids Audio Pagarinātāju
Iepakojums
Savienotājs A Vīrietis
Sertifikācija NAV
Dzimums Vīriešu-Sieviešu
Pieteikums multivides
Savienotājs B Vīrietis
Modeļa Numurs Digitālā uz Analogo R/L Audio Converter
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Funkcijas:

1.Ciparu Analogais Pārveidotājs: Šī APK Converter Konvertē Koaksiālos vai Toslink Digitālo Audio Signālu Analog L/R Audio un Var Tikt Savienota ar Ārējām Ierīcēm, Piemēram, Pastiprinātāji, izmantojot Standarta RCA Tipa Ligzda, Jūs Varat Izvēlēties Arī 3.5 mm Austiņu Ligzdas izeju, Pievienojiet Augstas Precizitātes Austiņas, Tas ir Ideāli piemērots Home vai Professional Audio Komutācija.

2.Divvirzienu Slēdzis: Divvirzienu Slēdzis Dizains Padara To Vairāk Nekā APK Pārveidotājs, Ne tikai Atbalsta Ciparu uz Analogo, Atbalsta Arī Digitālā Ciparu (Atbalsta Toslink, lai Koaksiālie un Koaksiālo uz Toslink) LŪDZU, ŅEMIET vērā: Šis Pārveidotājs Atbalsta Ciparu uz Analogo, BET NE Atbalstīt Analogās uz Digitālo.

3.Atbalsta Skaļuma Regulēšana: Iebūvēts Augstas precizitātes Pastiprinātājs Mikroshēmas, L/R un 3,5 mm Izejas Var Vadīt 16~150ohm Pretestība Austiņas/Skaņas.Atbalsta Skaļuma Kontrole, Skaļuma regulēšanas Poga Tikai Skaļuma Regulēšana Austiņu Interfeiss un RCA Interfeiss, Nav Koaksiālajiem vai Toslink.

4.Plug and Play: Nāk ar 4.0 OD Optisko Kabeli, Koaksiālo Kabeli un Strāvas Adapteri, Nav Nepieciešams Instalēt Papildu Programmas, Tikai Plug and Play (Piezīme: Šis Pārveidotājs nav Atbalsta 5.1 Kanālu Piemēram, Dolby un DTS; Lūdzu, Iestatiet Audio Izeja, lai PCM vai LPCM, Pirms Lietojat; PS4 Pro un PS4 Slim nevar Izmantot Šo Pārveidotāju).

5. 192KHz paraugu Ņemšanas Ātrums Sasniegts: Ar Skaļuma regulēšanas Poga, Jūs Varat Regulēt Skaļumu RCA L/R + 3,5 mm Jack Audio Izeja, Ērts lietošanā (Piezīme: NEVAR Kontrolēt Toslink vai Koaksiālā Audio Izeja).Tas Faktiski Nodrošina paraugu Ņemšanas Ātrums 32, 44.1, 48, 96 un 192 KHz un 24-Bitu S/PDIF Ienākošo Bitu Plūsma uz Kreiso un Labo Kanālu.

Apraksts:

1. Šī APK converter konvertē koaksiālos vai Toslink digitālā audio signālus analog L / R audio un var tikt savienota ar ārējām ierīcēm, piemēram, pastiprinātāji, izmantojot standarta RCA ligzdas tips.

2. Jūs varat arī izvēlēties, 3,5 mm austiņu ligzdas izeju, pievienojiet augstas precizitātes austiņas, tas ir ideāls mājas vai profesionālas audio komutācija.

Specifikācijas:

Materiāls:Alumīnija

Ieejas interfeiss: Toslink, Koaksiālie

Izejas saskarne: R/L RCA, Toslink, Koaksiālie, 3.5 mm

Signālu Paraugu Ņemšanas Ātrums: 32-192 KHz,

Bitu Pārraides Ātrums: 16-24 Bitu

Krāsa: Melna

Paketē Iekļauts:

1 x Digitālā uz Analogo R/L Audio Converter

1 x DC USB Barošanas Kabelis

1 x Toslink kabelis

Piezīmes:

1. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

2. Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Tagi: melns papildināšanas, audio dac, toslink cabl, ciparu analogais audio converter digitālās, audio auto, toslink, apk, pure audio pastiprinātājs, rca cabl, aux redzes.

Uzrakstīt recenziju

192kHz Digitālā uz Analogo Audio Converter, Optisko Fiber Toslink Koaksiālā Signāla uz RCA R/L Audio Decoder SPDIF LTV APK Pastiprinātājs

192kHz Digitālā uz Analogo Audio Converter, Optisko Fiber Toslink Koaksiālā Signāla uz RCA R/L Audio Decoder SPDIF LTV APK Pastiprinātājs

Saistītie Produkti