Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Karājas Kakla Vilkšanas Ierīci, Dzemdes Kakla Korekcija Nestuvēm, Sāpju Kaklā Vilces Rāmis Dzemdes Kakla Vilces Fiksācija Skatīt lielāku

Karājas Kakla Vilkšanas Ierīci, Dzemdes Kakla Korekcija Nestuvēm, Sāpju Kaklā Vilces Rāmis Dzemdes Kakla Vilces Fiksācija

€11.77

-41 %

€20.29

Jauns produkts

Funkcija 2 Kakla Atbalsts Atvieglot Kakla Sāpes
Funkcija 1 Atvieglot Kakla Sāpes Kakla Pozu, Diski
Funkcija 3 Karājas Kakla Traktoru
Ietekme Atbrīvot Sāpes No Slimības
Vienuma Tips Bikšturi & Atbalsta
Zīmola Nosaukums agdoad
Funkcijas 4 Dzemdes Kakla Korekcija Nestuvēm
Līdzeklis 1 Kakla Korekcija Nestuvēm
Uzstādīšana Durvju Piekārtiem
funkcija 5 Izstieptu Kaklu Ierīci, Kas Atvieglot Sāpes
Iezīme 2 Kakla Ortoze Vilces Rāmis
Materiāls Audekls, Tērauds, ABS
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
funkcija 3 Kakla Figūriekavas Korekcija Nestuvēm
Funkcija 5 Regulējams Galvas, Mugurkaula Kakla Daļas Masāža Relaksējoša Nestuvēm
Modeļa Numurs mājas stiepjas medicīnas karājas kakla spondylosis kakla ārstēšana
4. funkciju Karājas Dzemdes Kakla Vilkšanas Ierīces

PVC Vadītājs Vakuuma banku likšana Komplekts

Mēs izmantojam ideāls videi draudzīgo silikona materiālu un pārredzama ūdens caurules, kas ne tikai izskatās ļoti skaistu, bet arī viegli novērot ādas izmaiņas, lai kontrolētu laiku.Tas veido negatīvo spiedienu, izmantojot vakuuma un uzsūc to uz sejas, lai sasniegtu labu efektu, Ķīniešu medicīna, skaistums banku likšana!Viegli darboties, jūs varat diska jebkurā laikā, jebkurā vietā!Ideāls jūsu ģimenei!

Strukturālās Iezīmes:

Durvis-aptur dzemdes kakla vilces rāmis ir izgatavots no ABS plastmasas un tērauda materiāla elektrogalvanizācijas.Galvenās sastāvdaļas ir vertikālā āķi, piekares sijas, skriemeļi, vilces jostas, vilkšanas āķi, un svars somas.

Durvis-aptur dzemdes Kakla Vilces

Karājas kakla vilces komplekts var spēcīgu atbalstu, lai mazinātu spiedienu uz muskuļiem, nervu audu un nelieli lūzumi mugurkaula kakla daļas.

Vairākus Pieteikumus

Cilvēkiem, kuri bieži vien spēlē mobilie tālruņi, spēlēt spēles, biroja darbiniekiem un grāmatu mīļotājiem, tas var efektīvi koriģēt mugurkaula kakla daļas un mazināt spiedienu uz mugurkaula kakla daļas.

Regulējams Izmērs

Regulējams izmērs vadītājs lencēm var plaši ietilptu lielākā daļa pieaugušo, viegli noteikt, kakla, ierobežojot locīšana, stiepšanās un vērpšana, viegls un praktisks.

Kā to izmantot ?

1.Pievienojiet ABS plastmasas klipu, piekares rāmja un trīsi, pakārt diviem galiem vilkšanas virve par pretsvaru soma un vilces āķis, attiecīgi, un pakārt vilces jostas vilces āķis, un iekārta ir gatava. 2. Koriģēt svaru un pretsvaru maisā saskaņā ar ārsta ieteikumu. 3.Pacients sēž krēslā un var izvilkt ar vilces valkājot jostu. 4. Laiks, kas vajadzīgs katrai vilces 15-30 minūtes.Vilces vismaz reizi dienā, ja apstākļi atļauj, vilces, var 2-3 reizes, kopumā 20 dienas kā ārstēšanas kurss, vai arī ievērojiet ārsta norādījumus.

Produkta Parametru

Materiāls: Audekls, Tērauds, ABS Krāsa: Pelēka Uzstādīšana: Durvis Karājas

Plašāka Informācija:

Paketē Iekļauts:

1* Dzemdes Kakla Vilces Komplektu(Kā Attēlā Redzams) 1* Uzglabāšanas Soma

>>Piesardzības pasākumi:

1. Lūdzu, uzmanīgi pārbaudiet, vai iekārta savienojums ir uzņēmums pirms lietošanas, lai izvairītos no traumām, lai pacientam. 2. Smagi slimiem pacientiem un gados veciem pacientiem būtu uzvilkts ar palīdzību īpašu personu. 3. Ja jums ir kas cieš no slimībām, lūdzu, ievērojiet ārsta norādījumus, ja tas ir piemērots vilces ārstēšana. 4. Saskaņā ar īpašiem nosacījumiem, pacienta, lūdzu, konsultējieties ar savu ārstu pirms lietošanas.

>>Tabu:

1. Pacienti ar nopietnākām sirds slimību un cerebrovaskulāru slimību. 2. Pacientiem ar asiņošanu tendence un ļaundabīgie audzēji. 3. Ādas bojājumi vai izsitumi vilces jomā.

Laipni Atzīmēja:

1. Lūdzu, pārbaudiet montāžas savienojums pirms lietošanas uzmanīgi gadījumā, ja kaitējumu, kas nodarīts pacientam. 2. Kritiski slimiem pacientiem un gados veciem pacientiem jāsaņem palīdzība un kopā ar cilvēkiem, kas pareizas izmantošanas. 3. Cilvēkiem, kuri cieš no smagāki sirds slimībām, cerebrovaskulāru slimību, hemorāģisko tendence, ļaundabīgs audzējs, izsitumi vai vilces jomās, ar ādas bojājums, ir AIZLIEGTS izmantot ierīces.Ja jums ir kas cieš no slimībām, lūdzu, ievērojiet ārsta norādījumus pirms lietošanas.

Biežāk UZDOTIE jautājumi:

Q. Kā izsekot savu sūtījumu ?

a.Sekošanas informāciju parasti updayed jo 24-72 stundas.Jūs varat sekot šajā mājas lapā:http://www.17track.neto/zh-cn b.Parasti tas prasīs 10-45 dienas ierodas ,ātruma coustoms likvidēšana & ātrumu kuģniecības pircēja valsts, kas nolemj, tā ierodas ātrāk vai kavēšanās.lūdzu, saprast.

Q. Ko man darīt, ja es saņēmu nepareizi vai bojāti, vai dažas paketes, es pasūtīts ir zaudēts?

Dārgais, lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas nekavējoties, lūdzu, neatveriet strīdu, Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu problēmu, jums!Mēs varam nosūtīt pakas, bezmaksas vai kompensāciju, un dažās valstīs bauda bezmaksas atgriešanas pakalpojumus!

Q.'Free Atgriešanās " pakalpojumu:

Atpakaļ 15 dienu laikā (Pakalpojumu Sfēra• Ne visas valstis ir Bezmaksas Atgriešanas pakalpojums.Pašreizējā brīdī, jāatbalsta valstīm, kas ietver sauszemes teritoriju, Amerikas savienotās Valstis, Kanāda, Austrālija, lielbritānija, Francija, Spānija, Vācija, Krievija, Dienvidkoreja, Saūda Arābija, AAE, Itālija, Nīderlande, Polija, Brazīlija) Pircējam ir jāpārliecinās, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.

Q. Par Atsauksmes:

Mēs piedāvājam 24 stundu klientu servisu, un ceram, ka ikviens klients var būt apmierinoša iepirkšanās pieredzi!Ceru, ka jūs varat sniegt mums piecu zvaigžņu atsauksmes!Ja ir problēmas ar saņemto paku, lūdzu, neatveriet strīdu, Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu problēmu, jums!Mēs pieņemam kompensācijas vai nosūtīt preces un sniedz viens-dolāra kuponu par brīvu!

Tagi: kakla vilces, muskuļu sāpes, kakla sāpes, medicīnas istrument, mugurkaula kakla daļas vilces, kakla fiksators, kakla vilces, stiept nestuvēm, kakla atbalsts, kakla nestuvēm.

Uzrakstīt recenziju

Karājas Kakla Vilkšanas Ierīci, Dzemdes Kakla Korekcija Nestuvēm, Sāpju Kaklā Vilces Rāmis Dzemdes Kakla Vilces Fiksācija

Karājas Kakla Vilkšanas Ierīci, Dzemdes Kakla Korekcija Nestuvēm, Sāpju Kaklā Vilces Rāmis Dzemdes Kakla Vilces Fiksācija

Saistītie Produkti