Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Ir 2021. Top Smagu Stiept Kokvilnas Chinos Vīriešiem Pielāgotus, Streetwear Kokvilnas Bikses, Kas Pielāgoti Ziemas, Rudens, Pavasara, Silts Khakis Bikses Skatīt lielāku

Ir 2021. Top Smagu Stiept Kokvilnas Chinos Vīriešiem Pielāgotus, Streetwear Kokvilnas Bikses, Kas Pielāgoti Ziemas, Rudens, Pavasara, Silts Khakis Bikses

€57.24

Jauns produkts

Vienuma Tips Kostīmi
Zīmola Nosaukums dower mani
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Fit Tips Izdilis
Modeļa Numurs Pasūtījuma Izgatavotu
Materiāls Poliestera
Apģērba Garums Regulāri
Stils Ikdienas
Elsas Slēgšanas Veids Rāvējslēdzēju Lidot
Dzimums VĪRIEŠI
Priekšā Stils Dzīvoklis
Slēgšanas Tips Viena Krūšu

"Eiropa 2020" Smagā Svara Stiept Kokvilnas Chino Pielāgotus, Streetwear Kokvilnas Bikses Vīriešiem, Kas Pielāgoti Ziemas, Rudens, Pavasara, Silts Khakis Bikšu 20080701

Šo uzvalku ir šādi: 1 pāris no chinos

( Labs uzvalks jābūt sagatavotiem kā cimdu,vienīgais veids, kā iet, kas ir gatavotas pēc pasūtījuma, saskaņā ar jūsu ķermeņa izmēri)

Produkta Apraksts :

Noklusējuma krāsa: navy (sct19)

Noklusējuma dizainu: Bikses: josta Nav šuves

Audumi/Materiāli: 97% kokvilnas, 3% spandex; Smagais svars : ~435g/m , piemērotas rudens / ziemas / pavasara

Izmērs: pielāgotus, kas veikts pasākums, īpaši pielāgoti, pasūtījuma izgatavotu ( lūdzu, norādiet 20 ķermeņa izmērus atbilstoši norādījumiem zemāk)

Kāpēc jums būtu, lai no Sara?Mēs koncentrējamies tikai uz vīriešu pasūtījuma apģērbu, un mēs turpināsim piedāvāt labākās klientiem visā pasaulē:

Īpaši pielāgotu risinājumu: mēs piedāvājam nekustamo pielāgošana, lai mūsu klienti: ne tikai, lai pasākums montāža, tērpi, bet arī palīdzību personalizēto dizainu (stilus, audumus, krāsas, odere), izšuvumi, kas pielāgota piegādi utt.

Profesionālisms-mūsu komanda sastāvēja no vecāko šuvēju ar vairāk nekā 20 gadu ilga pieredze, un vecāko dizaineri ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi.Mēs rūpējamies par informāciju un saprast, ka katra pasūtījuma uzvalks/tailcoat/krekls būtu jābūt maigai, lai mūsu klientiem.

6 gadu pieredze: mēs esam uzticams ļoti apmierināti klienti no vairāk kā 75 valstīm , jo īpaši attiecībā uz to svarīgi dzīves dienās: kāzām .Mēs jūtamies ļoti lepni par šo un centīsies piedāvāt labākus produktus un pakalpojumus klientiem.Ko klienti saka par mums???

- " Es nevaru izteikt, cik es esmu laimīgs par šo uzvalku.Tas der ideāli .Tas jūtas lieliski un kvalitātes audums ir tiešām labs .No visiem 5 zvaigžņu feedbacks man ir dota šeit par www.e-jump.lv, Sara un šo uzvalku ir pelnījis visvairāk .Tas ir labākais, ko iegādāties, man ir veikti šeit, un es noteikti pasūtīt vairāk.Pakalpojumu un kuģniecības arī bija lieliski .Ja jūs turpināt par šo dziesmu, un nav saņemt apliets, jums būs daudz apmierināti klienti.Cienījamie Sara, paldies. ++++++++++ "

- " Ļoti, ļoti jauka pārdevēja .Labas kvalitātes uzvalks .Paldies ļoti daudz. "

- " ļoti veikls paketes .ātra piegāde.uzvalks, uzšūts ļoti uzmanīgi , negaidīju, ka tik augstu kvalitāti .Es ieteiktu ikvienam.

- " Teicami, lielisks produkts labākais!!! "

- " Exelente.Todo perfecto "

- ......Mūsu 3-solis, lai process ir ļoti vienkāršs ievērot:

1. solis: Lai un Iesniegšanas dizaina specs & mērījumi

Lūdzam iesniegt (sūtīt ziņu) šādu informāciju saskaņā ar instrukcijas 1.1. un 1.2.,kamēr jums vietu pasūtījumu.Lieliem pasūtījumiem, jūs varat arī sazināties ar mani, lai nosūtītu excel failu.

1.1 Krāsu un dizainu:

Krāsas vai audumi (ieskaitot sīku informāciju par kabatām, atlokiem): Bikses:

Stili: Bikses: Iekļaušanās līmeni (slim / regulāri / brīvs):

1.2 Ķermeņa izmērus (Lūdzu sazinieties ar mums, ja jūs vēlaties, lai mēs veiktu bikses pēc labi pieguļošs bikses jums jau ir)

(1) Vidukļa Apkārtmērs: __________ CM ( collas )

(2) Gurnu Apkārtmērs: __________ CM ( collas )

(3) Bikšu Kāpums: __________ CM ( collas )

(4) Augšstilba Apkārtmērs: __________ CM ( collas )

(5) Ceļa Izmēra: __________ CM ( collas )

(6) Bikšu Garums: __________ CM ( collas )

(7) Kāju openning (faktiskā bikses):__________ CM ( collas )

(8) Jūsu Augums Bez Kurpēm: __________ CM ( collas )

(9) Jūsu Svars Bez Apavi: __________ KG ( vai Mārciņas )

Ja iespējams, lūdzu, dodiet mums trīs ķermeņa attēlus, priekšā, aizmugurē un sānos, kas ir ļoti ideāls, lai mūsu pielāgot zināt jūsu ķermeņa formu un padarīt perfektu labi pieguļošs uzvalks jums.Lūdzu, norādiet kāju openning ja jūs vēlaties super slim bikses.

1.1 Dizaina specs 1.1.1 Vairākus variantus krāsas un audumi (šeit ir visbiežāk izmanto tie, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani, lai citas krāsas vai audumi) :

1.1.2 Stila Pielāgošana Izvēli (Lūdzu, sazinieties ar mani, vai sūtīt man bildes, ja jums ir nepieciešams īpašs dizains):

Piezīme:

(1) Klienta dizainu ir apsveicami.Jūs varat dot detalizētus attēlus vīriešu apģērbu, kas jums patīk.Tad mēs varam veikt vīriešu uzvalku saskaņā ar uzvalku, kas jums patīk.Mēs varam pasūtījuma ir veicis visu veidu vīriešu uzvalki, pamatojoties uz detalizētu attēlu.Bez maksas pielāgot saskaņā ar iepriekš minētās iespējas vai citas vienkāršas korekcijas.

(2) Lūdzu, ņemiet vērā, ka sakarā ar ierobežojumiem, fotogrāfiju un neizbēgamo atšķirību monitors/ekrāna iestatījumi, krāsu parādīts fotogrāfijā, iespējams, nav jāatbilst 100%, lai tiem, priekšmeti paši.Tur var būt nelielas krāsu atšķirība starp fotogrāfiju un gatavo vīriešu uzvalks

Tagi: haki sievietēm, skropstu pieaudzēšanas korejiešu, sieviešu tērps, vīrieši streetwear, vīriešu izgatavoti speciāli tērpi, ziemas sievietes, vīriešu uzvalks, msfts michael kors, pasūtījuma logo, boss zils uzvalks.

Uzrakstīt recenziju

Ir 2021. Top Smagu Stiept Kokvilnas Chinos Vīriešiem Pielāgotus, Streetwear Kokvilnas Bikses, Kas Pielāgoti Ziemas, Rudens, Pavasara, Silts Khakis Bikses

Ir 2021. Top Smagu Stiept Kokvilnas Chinos Vīriešiem Pielāgotus, Streetwear Kokvilnas Bikses, Kas Pielāgoti Ziemas, Rudens, Pavasara, Silts Khakis Bikses

Saistītie Produkti