Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Bezmaksas Piegāde 1gb 80*0.5~5.0 mm karbīda frēze,Rievu griezēja,zāģa asmeni frēze,virpas un frēzmašīnas pin tool Skatīt lielāku

Bezmaksas Piegāde 1gb 80*0.5~5.0 mm karbīda frēze,Rievu griezēja,zāģa asmeni frēze,virpas un frēzmašīnas pin tool

€14.66

-18 %

€17.88

Jauns produkts

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Karbīda
Modeļa Numurs 80*0.5~5.0
Diametrs 80
Zīmola Nosaukums KAVTECNC RĪKI
Pārklājums Citi
Iekšējais Caurums 22mm
Kopējais Garums MM
Veids Citi

Labdien, mans dārgais draugs, pateicos jums ļoti daudz, lai iepirktos!

Jo no ātro pārdot, izmantojot platformu 2017. gada jaunajiem noteikumiem, katrs veikals internetā preču pārdošanu nevajadzētu būt vairāk kā 3000! Tātad mēs ieliekam lielākā daļa produktu augšupielādēt, liela daļa produktu ir apvienojas ar saiti zemāk!

Zemāk mēs izmantot attēlus, lai ieviestu vēlāk, ja iegādāties preci!Tas var radīt neērtības draugs, bet mums nav arī tā!Es ļoti atvainojos!

Ultra micro graudu ražošanas volframa tērauda asmens dimanta volframa karbīda materiāliem, ir laba nodiluma izturība un triecienizturība.Piemērojami HRC28 grādiem līdz 48 grādiem, visu veidu materiāliem, ātrgaitas apstrādes un apdares mašīnas, apstrādes rīks ir ideāls volframa tērauda asmens un materiāli, kas tiek plaši izmantoti, ir tāda pati kvalitāte, kā parasto, ir 2 līdz 3 reizes vairāk, nekā kalpošanas laiku.Parasti izmanto labu un stabilu darba apstākļi, laba daļas, sijas un nepārtraukti, vidēja un liela ātruma gaismas griešanas.Galvenokārt izmanto parasto tērauda rūdīšana tērauda, vara, alumīnija un citu metāla materiālu un nerūsējošā tērauda, titāna sakausējuma, iespiedshēmas plates un citi grūti pārstrādes materiāli, slīpēšanas un frēzēšanas groove apstrādi.Salīdzinājumā ar HSS frēze, ātrgaitas frēzēšanas, augsta apstrādes efektivitāti.Malšanas groove ir priekšrocības precīzu izmēru, laba apdare un augsta produktu kvalitāte.Piemērots CNC frēzēšanas mašīna, īpašu automātisku spēļu frēzēšanas mašīnas, automātiskās frēzēšanas dzīvoklis mašīna un tā tālāk

Tagi: frēzēšanas darbarīki, metāliem, alumīnija t trase, sandvik, frēzēšanas darbarīki, digitālā, 45 grādu redzēju, metālkeramikas, flipper lāpstiņa, neilona turner, tnmg160404, frēzēšanas darbarīki 19.

Uzrakstīt recenziju

Bezmaksas Piegāde 1gb 80*0.5~5.0 mm karbīda frēze,Rievu griezēja,zāģa asmeni frēze,virpas un frēzmašīnas pin tool

Bezmaksas Piegāde 1gb 80*0.5~5.0 mm karbīda frēze,Rievu griezēja,zāģa asmeni frēze,virpas un frēzmašīnas pin tool

Saistītie Produkti