Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! TOPSOURCE 7 Skatīt lielāku

TOPSOURCE 7" 2 din Auto Radio Auto DVD atskaņotājs, Gps Navigaion 256M 16GB par Volkswagen golf 6 passat b6 B7 Touran polo Tiguan sēdeklis

€104.68

-34 %

€161.04

Jauns produkts

Sertifikācija CE
Volkswagen Modelis Golfs
Modeļa Nosaukums VWDVD
Displeja Izmērs 7"
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Golfa Gadu 2003
Digital Media Formāts mp4
OSD Valodas Arābu,Spāņu,Itāļu,Horvātu,Turku,Krievu,Portugāļu,Angļu
Operētājsistēmas Wince 6.0
Piemērojamie Modeļi VW/Volkswagen/Passat/GOLF/Skoda/Seat Leon/vw polo/seat altea
Zīmola Nosaukums TOPSOURCE
Īpaša Iezīme Atbalstu Var-Autobusu
GPS Navigācijas Bezmaksas kartes Eiropā / Ziemeļamerikā / Dienvidamerika / Āzijas / Tuvo Austrumu
Postenis Svars 3kg
Ierīces Nosaukums Auto DVD 2 din radio atskaņotājs
Materiāla Tips Metāla
Rezolūcija 800*480
Operatīvā ATMIŅA 256Mb
Izvietojumu Automašīnu Konsoles
TF/Micro SD Slots 2
Par Transportlīdzekļa Marku/Modeli VOLKSWAGEN
Max Ārējā Atmiņa 64GB
Īpašas Pazīmes Radio Kasešu Diktofonu 2 Din DVD Atskaņotājs
Din Double Din
Kartes Pastāvīgu Bezmaksas atjauninājumu
Interfeiss RCA
Postenis Izmēra 7" 2 din
Spriegums 12V
Out Power 4*45w
ROM Citi

TOPSOURCE 7" 2 din Auto DVD GPS radio stereo atskaņotāju Volkswagen golf 6 passat b6 B7 Touran polo Tiguan seat leon, skoda octavia

ES KLIENTAM Izvēlēties Piegāde No Spānijas

Ne pvn nodoklis nav .1-7 darba dienu laikā piegāde.

Mēs tikai kuģu šādām valstīm:

Francija, Itālija, Apvienotā Karaliste, Vācija , Beļģija , Luksemburga, Šveice , Nīderlande , Austrija , Dānija , Somija , Īrija, Zviedrija , Portugāle , Bulgārija , Slovēnija , Slovākijas Republika , Čehijas Republika , Grieķija , Horvātija , Lietuva , Ungārija , Igaunija , Latvija, Polija, Rumānija, Spānija, Anglija

Nodrošina stūres vadības

Par augsto versiju, VW, funkcija CANBUS protokola kastes, atbalsta stūre kontrole

DVD atskaņotājs, DVD atskaņotājs saderīgs ar AVI / DVD / DVD + R / DVD-R / DVD + RW / DVD-RW / VCD / MP3 / CD / CD-RW / JPEG.

Poyo NaCunKa bloķēta atskaņošanas /bet saskaņā 800 * 480 un saderīgi ar video MP4 formātā

FM Pārslēgšana Diapazonu Atbalsts FM radio stacijām, var tikt realizēta sākotnējā radio efektu.Atbalsta Radio ar RDS,

AM Frekvenču Diapazons:522-1620KHz; FM Tuning Diapazons:87.5-108MHz

3D GPS Navigācijas Kartes

> Detalizētas Kartes ar Bezmaksas Atjauninājumus Skaistu 3D orientierus, ēkām,parkiem un kalniem,palīdzēs jums atrast savu paturot nepazīstamās vietās.Braucot ar Sygic GPS Navigācijas ir gan praktiska un patīkams.

> Navigācija Sarežģītu Mezglu ar Vieglumu GPS Navigācijas ir lane assist ar junction view, kas parāda gaidāmo krustojumiem un izmanto spilgtas krāsas bultas, kas norāda jūsu pareizu joslu.un viegli pārvietoties sarežģītu mezglu.

> Vairāk Informācijas Īsumā ierīce saglabā savu braukšanas karti, ekrāna visos laikos un papildu informācija, kas tiek rādīta blakus.Lai iegūtu plašāku informāciju, vienkārši palūdziet, vai pieskarieties ekrānam.Kā jūs vadīt savu ceļu, Priekšā pastāvīgi brīdina par tuvumā pakalpojumus, ieskaitot degvielas uzpildes stacijas, slimnīcas .

> Par to, kā Instalēt kartes

Atbalsta Europe / North America / dienvidamerika / Dienvidaustrumu Āzijas / Tuvo Austrumu kartes (Mēs uzstādīsim kartes atbilstoši jūsu adresi, piemēram: Apvienotajā Karalistē, mēs uzstādīsim Eiropas kartē)

Atpakaļskata kamera mount

Kad atpakaļskata kamera ir pievienota, ekrāns automātiski pārslēdzas turp un atpakaļ

Produkta reālu šāvienu

Uzstādīšanas Padomi

Biežāk UZDOTIE jautājumi

1. Pārbaudiet, nav nekādu bojājumu uz iepakojuma ir saņemta.

2. Pārbaudiet, nav nekādu bojājumu uz produktu.

3. Testa funkcijas, pirms instalēt savā auto, izmantojiet 12-14v barošanas pieslēgt un check funkcijām.

4. Pārbaudiet jūsu automašīnas informācijas uzmanīgi.Ja jūsu auto nevar pārbaudīt, no mūsu lapā,tas var nebūt saderīgas ar to, lūdzu, nav instalēt to.Augstas sadales automašīnas ar canbus, jums ir nepieciešams, lai nogrieztam kabeļi.

5. Pēc tam, kad uzstādīta, lūdzu, pārbaudiet, vai to var izslēgt, kad jūsu auto izslēgt.ja ne, lūdzu, sazinieties ar mums.

PIEZĪME: pārliecinieties, ka tā var darboties arī ar savu auto, lūdzu, mēģiniet veikt testu ar mūsu instalācijas padomus stingri.Q:Kā pārbaudīt, zems vai augsts sadales automašīnas?A: Augstas piešķiršanu automašīnām: 1. līdz 2014. gada beigām: automašīnas ar canbus; 2. Sākot ar 2015. gadam:automašīnas ar canbus vai parādīt durvis informāciju, Gaisa kondicionēšana, informācija,utt.Zems piešķiršanu automašīnām: auto bez canbus.Lūdzu, pārtrauca red(ACC), un oranžā kabeļi, uzstādot augstu piešķiršanu automašīnām.Zems sadales automašīnas nav nogriezts.Tur ir 2 vadi, lūdzu, pārbaudiet to.Q: DVD nevar izslēgt, kad auto izslēdziet/ DVD, kas turpina patērēt automašīnas akumulatoru, pēc tam izslēgt.A: 1. Augstas sadales automašīnas, lūdzu, pārtrauca red(ACC) un oranža(gaismas) kabeli pirms instalēt. 2. zemas piešķiršanu automašīnām, tas nav nepieciešams, lai nogrieztam un tas neatbilst šo problēmu. 3. Ja nogrieztu troses, bet nevar izslēgt, lūdzu pārbaudiet jūsu auto tipa no rūpnīcas uzstādīts, izvēlieties VW un reboot. 4. Ja jūs mēģināt visu, bet nevaru strādāt, lūdzu, sazinieties ar mums un pastāsti savas automašīnas informāciju, mēs jums risinājumu drīz.Q: pievienojiet aizmugurējo kameru pareizi, bet nevar redzēt Atpakaļgaitas.A: Lūdzu, nogrieziet atpakaļgaitas vadu un savienojumu ar pozitīvu vadu savu auto atpakaļgaitā, stieples.Q:, Kā es varu iestatīt canbus?A:Noklikšķiniet uz Main2 - Setup - General - Vadīt Atslēga - Ievadiet paroli 3368

Tagi: touran, volkswagen tiguan, golfa klubs, automašīnas radio, b6 passat, jetta mkv, golf gti mk3, vw sharan, egr golf 6, passat b7.

Uzrakstīt recenziju

TOPSOURCE 7

TOPSOURCE 7" 2 din Auto Radio Auto DVD atskaņotājs, Gps Navigaion 256M 16GB par Volkswagen golf 6 passat b6 B7 Touran polo Tiguan sēdeklis

Saistītie Produkti