Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! BeddingOutlet Nāves Kožu Gobelēns Galvaskausa Dekoratīvās Sienas Karājas Melns un Balts, gultas Pārklāji Tauriņš Gothic Loksnes 130x150cm Skatīt lielāku

BeddingOutlet Nāves Kožu Gobelēns Galvaskausa Dekoratīvās Sienas Karājas Melns un Balts, gultas Pārklāji Tauriņš Gothic Loksnes 130x150cm

€8.71

-29 %

€12.44

Jauns produkts

Tīrīšanas Veids Roku Mazgā & Mašīna Mazgājami
Zīmola Nosaukums BeddingOutlet
Veids Gobelēns
Dizains Mūsdienu
Rāmis No
Stils Sarža
Technics Austs
raksts IESPIESTS
Materiāls Microfiber
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs Dekoratīvie Gobelēns
Modelis Tips Drukāt
Izmērs 130cmx150cm, 150cmx200cm
Forma Taisnstūra
Paklāju Pārdošanas 1pc

Posteņa Nosaukums: Gobelēns iepakojumu sarakstu: 1*Gobelēns Auduma: Microfiber Izmērs: 130cmx150cm, 150cmx200cm Pakete: 1Pc/PVC Maiss Sezona: Pavasaris, Vasara, Rudens, Ziema, Ņemiet vērā: Izmērs varbūt 1-2 cm kļūdas dēļ, puses pasākums, krāsa varbūt nedaudz atšķiras, jo monitora.Paldies par jūsu sapratni.Mainīt līdz jūsu istabas interjeru jebkurā laikā vēlaties, ar mūsu atdzesē kožu galvaskausa dizains.

Pašlaik,jūs varat maksāt, izmantojot Boleto,Visa,MasterCard,QIWI,Western Union,Maestro debitcard,WebMoney un bankas pārskaitījumu.Vairāk maksājuma iespējas būs pieejamas www.e-jump.lv nākotnē.

Piegāde tiks izkārtotas pēc maksājuma panākt, lai mums,1-3 dienu laikā.Mēs būtu uzticamu uzņēmumu, lai mūsu klientiem, piemēram,"China Post","EMS","UPS"."DHL","FedEx".Ja jums ir nepieciešams mainīt pārvadāšanas pakalpojumu,plesae sazināties ar mums,mēs darīsim visu iespējamo, lai apmierinātu jūsu prasības.

Mēs piedāvājam pakalpojumu, 12 stundu laikā,visiem ziņojums būs atbildēja pirmajā.Lūdzu, sazinieties ar Inbox meessage vai Tirgotājs vadītājs.Mēs pieņemam atgriešanās un kompensāciju, ja šīs preces ir kādi kvalitātes problēma.

Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes, 4 vai 5 zvaigznes,un mēs zinām, ka tu esi saņēmis savu pasūtījumu, un ir apmierināti ar šo objektu.Mēs darīsim tāpat!Ja ir kādas problēmas ar pirkumu,plese pārliecinieties, vai sazinieties ar mums, pirms aiziešanas atsauksmes vai darba strīdu,lai mēs varētu atrisināt šo jautājumu pozitīvi.Kā jūs varat iedomāties,jūsu labas atsauksmes ir vitāli svarīga, lai mūsu veiksme.

Tagi: kawaii gobelēns, āfrikas gobelēns, dekoru gotikas, gobelēns ūdens, nāves vadītājs kode, aprīkots lapu gumiju, tumši gobelēns, tauriņš gobelēni pušķi, audums gotikas, šreks gobelēns.

Uzrakstīt recenziju

BeddingOutlet Nāves Kožu Gobelēns Galvaskausa Dekoratīvās Sienas Karājas Melns un Balts, gultas Pārklāji Tauriņš Gothic Loksnes 130x150cm

BeddingOutlet Nāves Kožu Gobelēns Galvaskausa Dekoratīvās Sienas Karājas Melns un Balts, gultas Pārklāji Tauriņš Gothic Loksnes 130x150cm

Saistītie Produkti