Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Valance 7 Stilu Grezns Pasūtījuma izgatavotu Viesnīcu Virtuve Dzīvojamā Istaba Guļamistaba (nav Iekļauts Aizkaru un Tilla) Skatīt lielāku

Valance 7 Stilu Grezns Pasūtījuma izgatavotu Viesnīcu Virtuve Dzīvojamā Istaba Guļamistaba (nav Iekļauts Aizkaru un Tilla)

€34.85

-32 %

€52.01

Jauns produkts

Technics Austs
Atrašanās vieta Logs
Izmantošana Birojs
Atvēršanas un Aizvēršanas Metode Pa kreisi un pa Labi Biparting Atvērt
Piemērojamo Logu Tips Jumta
Instalācijas Veids Griestu Montāža
Formāts VIRVES
Veids Pelmet
Zīmola Nosaukums ZJBYZHOUSEHOLD
Stils Eiropas un Amerikāņu Stilā
Apstrādes Piederumi Izmaksas Iekļauts
raksts Ziedu
Funkcijas Augstas Tonējums(70%-90%)
Materiāls Poliestera / Kokvilnas
Modelis Tips ĢEOMETRISKAS

Padomi: 1. Paketē iekļauts: Valance Nav tostarp Audumu, aizkaru un tilla / ( Šis ir veltīta saiti, lai iegādātos Valance) 2. Par Valance PASŪTĪJUMA: Ja grozs nav izmēru vēlaties, lūdzu, sazinieties ar mums Valance pielāgota 150cm ~ 400cm apmetums (piemēram !) 1) lai nodrošinātu pasūtījuma kvalitātes aizkari, mums ir nepieciešams 5-10 dienas, jums rūpīgi pielāgot aizkaru, un pēc tam nosūtīt uz jums.Mēs vienmēr izmantojiet UPS/Fedex/DHL/EMS/e-EMS/RETS-EXPRESS/DPEX/Aramex. 2) Sakarā ar to, muitošana, Mēs vienmēr rakstīt vērtība 20-100 ASV dolāru.Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja atbildība. 3) kad jūs saņemat paketi, ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, pirmo Reizi sazinieties ar mums (cn1520077324fiux ) , mēs palīdzēsim jums atrisināt,Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, dodiet mums 5 zvaigžņu atsauksmes, jo mūsu alga Paldies, Atsauksmes 1. Tāpēc, ka klientu apmierinātība ir mūsu uzņēmuma dienesta vajadzībām, ja jūs neesat apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi, jo laika starpība, mēs atbildēsim jums 24 stundu laikā, mēs centīsimies palīdzēt jums atrisināt, mēs paļaujamies ir Klientu apmierinātība ir veiksmīga, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, dodiet mums 5 zvaigžņu atzinību kā atlīdzību, ļoti pateicīgs 2. Laipni lūdzam, lai uzzinātu vairumtirdzniecības cenas sekundārajā tirgū, ja jūs saņemt šo paketi, ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, pirmo Reizi sazinieties ar mums ( cn1520077324fiux ) , mēs palīdzēsim jums atrisināt,Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, dodiet mums 5 zvaigžņu atzinību, kā mūsu atalgojums, Paldies.

Tagi: valanc, aizkaru pelmet, aizkaru viesistaba luksusa, zemniecisks aizkari virtuvē, aizkaru krāsa, lavandas valance aizkari, nomirst aizkari, aizkaru virtuves, pasūtījuma logo, aizkaru dzīvot istabā.

Uzrakstīt recenziju

Valance 7 Stilu Grezns Pasūtījuma izgatavotu Viesnīcu Virtuve Dzīvojamā Istaba Guļamistaba (nav Iekļauts Aizkaru un Tilla)

Valance 7 Stilu Grezns Pasūtījuma izgatavotu Viesnīcu Virtuve Dzīvojamā Istaba Guļamistaba (nav Iekļauts Aizkaru un Tilla)

Saistītie Produkti