Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! HIV Venerisko Slimību Tests, Ģipša Asins Sloksnes Rīku Medicīnas Seksuāli transmisīvajām Slimībām, Asins teststrēmeļu Skatīt lielāku

HIV Venerisko Slimību Tests, Ģipša Asins Sloksnes Rīku Medicīnas Seksuāli transmisīvajām Slimībām, Asins teststrēmeļu

€7.71

-34 %

€11.86

Jauns produkts

Vienuma Tips Bikšturi & Atbalsta
Zīmola Nosaukums KEYGEN BIOTEHNOLOĢIJAS
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs T 103

PIEZĪME

Ir divu veidu iepakojums, izlases piegādes

Apraksts:

1. HIV asins Testu Komplektus ar stingru iepakojumu,pārliecinieties, ka drošības un pieņemt izaudzētos trešās paaudzes tehnoloģijas,inaktivācijas nav infekciozi. 2.Self test asins savākšanas,Vienkāršas darbības rezultāti 15 minūšu laikā. 3.Saskaņā ar CDC(Centers Slimību Kontroles un Profilakses) Aplēsēm,ik 13-64 gadu vecs cilvēks ir ieteicams, lai viena HIV testa vismaz. 4.mēs esam ieguvuši CE sertifikāti, FDA sertifikāti, FSC sertifikāti, ISO 9001:2008 un ISO 13485:2012 kvalitātes sistēmu sertifikācija

TESTA PROCEDŪRA

Ļauj testa ierīces un paraugiem equilibrate, lai temperatūra(15-30℃ vai 59-86 ℉)pirms testēšanas. 1.Izņemiet teststrēmeli no noslēgtā maisiņā un izmantot to pēc iespējas ātrāk. 2.Turiet pilinātāju vertikāli un nodošana 1 piliens paraugu (aptuveni 35µl)paraugam pad testa joslā,pēc tam pievieno 1 pilienu rezerves(aptuveni 35µl ) un sākt taimeri. 3.Jāgaida krāsainu līniju parādīšanos.Interpretēt testa rezultāti 15 minūšu laikā.Nav lasīt rezultāti pēc 20 minūtēm.

REZULTĀTU INTERPRETĀCIJA

Pozitīvi: *Divas līnijas parādās.Vienas krāsas līnija būtu vadības reģionā(C),un citu skaidrs, krāsainu līniju blakus būtu testa reģionā(T).Šis pozitīvais rezultāts liecina klātbūtni antivielas pret HIV 1 un /vai HIV-2. Negatīvi: Vienas krāsas līnija tiek parādīta kontroles reģions(C).Nē rinda testa reģionā(T).Šāds negatīvs rezultāts liecina, ja nav antivielas pret HIV-1 un HIV-2. Spēkā neesošu: Kontroles līnijas, kas neierodas.Nepietiekama parauga tilpums vai nepareizu procesuālo metodes visbiežāk iemesli kontroles līnijas bojājumu.Pārskata procedūru un atkārtojiet testu ar jaunu testa kasete/lentes.Ja problēma joprojām pastāv,pārtraukt izmantot daudz nekavējoties sazinieties ar savu vietējo distrubutor.

Tagi: hiv tests, vīrieši vīrusi, treneris t krekls, vīriešu seksuālās rīki, ātrās noteikšanas tests, sejas maska vīruss, medicīnas profesionālās rīks, dzimums rīks, ierīču medic, vīriešu grupa atbalsta.

Uzrakstīt recenziju

HIV Venerisko Slimību Tests, Ģipša Asins Sloksnes Rīku Medicīnas Seksuāli transmisīvajām Slimībām, Asins teststrēmeļu

HIV Venerisko Slimību Tests, Ģipša Asins Sloksnes Rīku Medicīnas Seksuāli transmisīvajām Slimībām, Asins teststrēmeļu

Saistītie Produkti