Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Krusta kumode Transpersonu Camel Toe Zeķbikses Vīriešiem Hip Augšu Polsterēta Kontroles Gafeles Apakšveļu Skatīt lielāku

Krusta kumode Transpersonu Camel Toe Zeķbikses Vīriešiem Hip Augšu Polsterēta Kontroles Gafeles Apakšveļu

€19.95

-25 %

€26.61

Jauns produkts

Vienuma Tips Bikšturi & Atbalsta
Materiāls Kokvilnas
Zīmola Nosaukums VISIQI
Modeļa Numurs VT-1585L2
Ietekme Ideāls Sēžas Un Gurnu Kontūras
krāsa Melns,Pliks

Kontroles Gafeles Apakšveļa Pad Muca Pastiprinātājs Krusta kumode Transpersonu Camel Toe Zeķbikses Vīriešiem

Dzimums Crossdresser zeķbikses, apvienojumā ar augstas kvalitātes materiāli un nevainojams dizains.,Mūsu seksa zeķbikses ir jūsu labākā izvēle.Ideāls kā arī par pārrobežu kumodes, drag queens, transgenders, transvestītiem

Krāsa:kails un melns

Postenis Tostarp: viens zeķbikses + 2 gabali spilventiņi

Noteikumi un nosacījumi

Produkta stāvoklis:sunny piedāvā pilnu naudu atpakaļ garantiju par lielāko daļu no mūsu non-līmi produktiem.Vienumi preces,Atgriešanās atļauja ir nepieciešama,Vienkārši e-pasta Klientu Apkalpošanas atgriezties atļaujas numurs un kuģi caur apdrošinātā e-pastu atpakaļ uz stūra, Saulains, Mēs labprāt atmaksas pirkuma cenu(bez piegādes izmaksas).Piezīme:www.e-jump.lv zvērs veidlapas veikt uzpildīties maksa par preču atgriešanu vai apmaiņu.

INFORMĀCIJA PAR MAKSĀJUMU:

DARĪJUMA ir vēlamā metode peament Maksājumu ir saņēmušas 5 dienu laikā no pruchase vai beigām izsoles.Ja jums ir nepieciešams papildu laiks, lai veiktu maksājumu,lūdzu, sazinieties ar mums pirms solīšanas.Ja jūs plānojat veikt vairāk nekā vienu pirkuma lūdzu, sazinieties ar mums un ieteikt mums, lai mēs turēt savu rēķinu.

Nē prece tiks apstrādāti un piegādāti bez samaksas, kas tiek saņemti.Pēc tam, kad maksājums ir saņemts objekta tiks nosūtīti tajā pašā dienā vai nākamajā dienā.

PIEGĀDE: Mēs piedāvājam Caur DHL,UPS Paātrinātā,Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pasts, kā anoption .

1. Jūsu apmierinātība ir mūsu vērtību esamību, pls, paies dažas sekundes, lai atstāt lieliskas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preču vai pakalpojumu,lūdzu, sniedziet mums piecas zvaigznes,jo tas ir ļoti

svarīgi, lai mums.Paldies tik daudz!!

2. Pls sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas atsauksmes vai atverot jebkuru strīdu uz vietas, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu asap!Paldies!

Tagi: kamieļa kāju, gafeles āķis, transvestit, 160 motora, kamielis spēle, urīna katetru, , camel toe apakšveļu, transpersonu un crossdressing uz gafelēm, gafeles, krusta skapis.

Uzrakstīt recenziju

Krusta kumode Transpersonu Camel Toe Zeķbikses Vīriešiem Hip Augšu Polsterēta Kontroles Gafeles Apakšveļu

Krusta kumode Transpersonu Camel Toe Zeķbikses Vīriešiem Hip Augšu Polsterēta Kontroles Gafeles Apakšveļu

Saistītie Produkti