Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! IPega PG-9139 Kontrolieris Bezvadu Bluetooth Gamepad Kursorsviru Spēļu Joypad, Lai Pārslēgtos PC Spēles-Kontrolieris Skatīt lielāku

IPega PG-9139 Kontrolieris Bezvadu Bluetooth Gamepad Kursorsviru Spēļu Joypad, Lai Pārslēgtos PC Spēles-Kontrolieris

€26.35

-23 %

€34.23

Jauns produkts

Modeļa Numurs PG-9139
Iepakojums
Sertifikācija NAV
Zīmola Nosaukums Minithink
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Interfeisa Tips Bluetooth
Saderīgs Marku/Modeli Nintendo
krāsa melns
Nintendo Modelis NINTENDO SLĒDZIS

Iezīme

1. Piemērojamo aprīkojums: izmantojot N-Switch uzņēmēja/tablet/PC (Win 7/8/10 sistēma)/Bluetooth savienojumu viedtālrunis, izmantot to spēli darbība;

2. Struktūra ir ergonomisks un ērti pieskarties;

3. Atbalsta 3D maināmām funkcijām, uzlieciet 3D un funkciju taustiņu nostāja, saskaņā ar lietotāja paša pieredzi, iegūt labāku pieredzi;

4. Atpakaļ-galvenais, L1, L2, R1, R2 pasūtījuma programmēšanas:

5. Produkta foršs krāsu LED apgaismojums

Specifikācija

Modelis: PG-9139

Darba spriegums: DC3.7V

Darba strāva:

Kontrolieris ekspluatācijas instrukcija

N-Switch Režīmā:

1. Pārī savienošanas: Nospiediet mazo pogu uz labo pusi atpakaļ 1 sekundi, lai ievadiet Bluetooth pārī valsts.LED 1-4 indikators mirgo telts režīmā, un tuvo krāsu LED lampiņa mirgo 7 krāsas.Ja savienošana pārī ir veiksmīga, 2 minūtes, rokturi iet gulēt.

2. Pārī veiksme: Pēc tam, kad Bluetooth savienošana pārī ir veiksmīga, LED1-4 indikators vienmēr ir ieslēgts pēc noklusējuma kanāls piešķir uzņēmējas, un tuvo krāsu gaismas ienāk 7-krāsu ciklu, un lēni mirgo (intervālu starp katra krāsa ir 3 sekundes).

3. Pārī atpakaļ savienojums: Nospiediet pogu HOME 1 sekundi, lai ievadiet Bluetooth savienojumu valsts, LED1-4 indikators mirgo telts režīmā, un tuvo krāsu LED lampiņa mirgo 7 krāsas.

DATORA Režīmā:

1. Savienojuma metode: tieši savienot ar datoru un rīkoties ar datu kabeli; Led no XINPUT režīms Led 1, 2 un 3 ir vienmēr.

Šajā DINPUT režīms, Led 1. un 2. ir vienmēr; divos režīmos, centrālā laternu ienāk 7-krāsu lēni flash (3 sekundes starp katru krāsu) valsts.

2. Nospiediet un turiet '-' (PAŅEMT) un " + ' (START) pogu, kas kopā 3 sekundes, lai pārslēgtu režīmus starp XINPUT režīmā un DINPUT režīmā.

Programmējamās pogas funkcija:

1. Plānošanas funkciju var realizēt jebkuru viens no A, B, X, Y, L, ZL, R, ZR.

2. Uzstādiet programmēšanas poga: vispirms nospiediet un turiet '+' (START) pogu, un pēc tam nospiediet pogu, kas ir ieprogrammēts uz muguras, pēc tam balta gaisma mirgo 2 reizes, un pēc tam paliek.Šajā brīdī atlaidiet pogu, un nospiediet funkciju taustiņu A, B, X, Y, L, ZL, R, ZR), kas ir kopēti atkal, tas ir, iestatīšana ir pabeigta, un programmēšanas režīms tiek automātiski izstājās pēc tam, kad iestatīšana ir pabeigta.

3. Atcelt programmēšanas taustiņu: vispirms nospiediet un turiet '+' (SĀKT) taustiņu, un pēc tam nospiediet programmēšanas taustiņu, kas nepieciešams, lai tiktu atcelts, lai pabeigtu atcelt programmēšanas vidē.

TURBO Funkcija:

1. Darbības pogu ietilpst A/B/X/Y/L/ZL/R/ZR) astoņas pogas, no kuriem visi var izmantot TURBO funkciju.

2. TURBO slēdzis var tikt uzstādīts manuāli ar jebkuru darbību, pogas.

3. Iestatīšanas metode: Nospiediet darbības pogu, pirmkārt, pēc tam nospiest TURBO pogu, tajā pašā laikā, TURBO funkcija ir ieslēgta, nospiediet taustiņu darbības pogu, pirmkārt, pēc tam nospiediet pogas TURBO, TURBO funkcija ir izslēgta.

4. Kad rokturis ir izslēgta, power off, ziemas guļas, kad rokturis ir atsākta, Turbo funkcija tiek automātiski izdzēsti pirms iestatījumu.Ja Turbo funkcija ir iespējota, to ir iespējams atiestatīt.

Rokturi Uzlādes/Sleep/Wake-up/Shutdown/RGB apgaismojums:

Uzlāde: Kad LED ir izslēgts, Led 1, 2, 3, un 4 mirgo, tajā pašā laikā.Vidū krāsa ir cietas zaļas, Led 1, 2, 3, un 4. pants tiek izslēgts.Tuvo krāsu deg sarkanā krāsā.

Uzlādes savienotā valsts, LED gaisma lēni mirgo pašreizējā režīmā, mirgo gaismas tur mirgo pašreizējais režīms un pašreizējā režīma indikators ir vienmēr.

Zema akumulatora: jebkurā režīmā, par zemu akumulatora signāls, mirgo LED4, un mirgojošs režīms saglabā pašreizējā režīmā mirgo.

Kas kastē

1*Bezvadu kontrolieris

1*Krusta disku atslēga

1*TIPS-C līnija

1*Lietošanas rokasgrāmata

Tagi: kontroli spēle, tastatūras mechan, kontroles ps5, lqs spēļu pele, nintendo slēdzis controlers, kursorsvira, prieks con nintendo slēdzis, grupa netflix, spēle nintendo slēdzis, pc gamepad.

Uzrakstīt recenziju

IPega PG-9139 Kontrolieris Bezvadu Bluetooth Gamepad Kursorsviru Spēļu Joypad, Lai Pārslēgtos PC Spēles-Kontrolieris

IPega PG-9139 Kontrolieris Bezvadu Bluetooth Gamepad Kursorsviru Spēļu Joypad, Lai Pārslēgtos PC Spēles-Kontrolieris

Saistītie Produkti