Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Vr Izsekošanas Jostas un Tracker Jostas Htc Vive Sistēmas Tracker Putters - Regulējams Jostas un Siksnas Viduklis, Virtuālā Realitāte Skatīt lielāku

Vr Izsekošanas Jostas un Tracker Jostas Htc Vive Sistēmas Tracker Putters - Regulējams Jostas un Siksnas Viduklis, Virtuālā Realitāte

€12.28

-36 %

€19.49

Jauns produkts

Pieteikumu Vecuma Grupā Pieaugušie
Funkcijas Darbības Tracker
Ūdensizturīgs Pakāpe Nav Ūdensizturīgs
Sertifikācija NAV
Ekrāna Stils NAV
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Saderība Citi
Valodas angļu
Zīmola Nosaukums FGHGF
Band Materiāls Citi
Ekrāna Tips NAV
Modelis Informācija šajā lapā, ir nepareizs. Lūdzu, skatīt datu lapu
Touch Screen No
Stils Sporta

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; krāsa: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produkts-desc { width: 100%; augstums: 209px; } #apraksts { width: 100%; augstums: 50%; } #detaļas { width: 100%; augstums: 50%; } .ui-box-sadaļa { augstums: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; teksts-enkurs: mantot; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-ķermeņa { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; robežu apakšā: 1px solid black; } #tbspecifics tr { augstums: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

HTC VIVE Tracker Jostas un rokas siksniņas par HTC VIVE Tracker.Jostas un siksnas ir viegli pievienot jūsu vidukļa, rokām, kājām, vai citiem objektiem, un HTC VIVE Tracker.

Perfekta pilna ķermeņa uzskaiti.Vienkārši uzlieciet un nostipriniet, lai ietilptu.

Labākais izturīgs spēle-spēlētāji.Augstas kvalitātes jostas un siksnas ir īpaši paredzēta spēlētājiem, kuriem patīk garas sēdes VR spēles un ir izturīgs pret nodilumu.

Šoka absorbējošs.Polsterējumu siksnas un jostas ir izgatavotas, lai absorbētu augstas un zemas intensitātes vibrācijas, kas nodrošina precīzu izsekošanu.

Regulējamas siksnas un stingru saķeri.Jostas un siksnas var viegli regulēt atkarībā no lieluma, kas nepieciešams.

Jūs varat pievienot jostas un rokas siksniņas uz vidukļa, rokām, kājām, un citām precēm, labākas spēļu pieredzes.Jūs varat viegli mainīt jostas un siksnas atkarībā no jūsu izmērs ir par objektu, kas jāpievieno.

Stiprinājuma punkti par jūsu tracker ir labi polsterēts un palīdz precīzu izsekošanu un novērš jūs no kļūst noguruši, kas ļauj jums spēlēt par ilgi izsakās laiku bez jebkāda diskomforta.

Jūs varat skrūvju jūsu HTC VIVE Tracker viegli uz sākuma punkts, un tas saskan ar labu saķeri, lai tas nav ļodzīties apkārt, kad jums ir spēlēt savu spēli, vai dejas tiem.

Ar HTC VIVE Tracker vidukļa Siksnu, viegli absorbē vibrācijas, ko ražo VIVE Tracker, ņemot vērā tās triecienu izturīgs polsterējums.Tātad, tagad, jūs varat dejot, ērti VR spēles, piemēram, Redfoot Bluefoot Dejas, ko droši nodrošinātu jūsu HTC VIVE Tracker.

Šī siksna komplektā ir jābūt,-nopirkt piederumu ja jums ir vērā spēles, kas ir pieejami par SteamVR un Viveport un labāko daļu ir jums VIVE Tracker Roku Siksnas un jostas, lai patiesi pilna ķermeņa izsekošanas pieredzi.

krāsa:melna

Materiāls:audums

Iepakojuma Saturs:

1 * drošības jostas

2* rokas siksniņa

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Laiks sūtījumu: Visi produktu mēs varam piegāde no 3~8 nedēļas dienās, parasti mēs esam saskaņā ar klientu pasūtījumus laikā, iepakošanas un nosūtīšanas, mums ir nepieciešams, lai rūpīgi pārbaudiet preču kvalitāti, pirms Kuģi, Tāpēc nepieciešams laiks, lai rīkojas.Par izsekošanas numuru update: Ja izsekošanas skaits nav loģistikas informāciju, kā tūkstošiem pakas nosūtīti uz ārvalstīm, loģistikas uzņēmumiem nav atjauninājumu loģistikas informācijas, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi, lūdzu, Lūdzu, nav tieši atvērt strīdu.Mums ir pirmo reizi, lai jūs varētu atrisināt!Vai jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en (Kopēts pārlūku, lai atvērtu)

Tagi: ar lodziņu, 20 gab āda, 360 segtu s4, 1016, vive, 120 led spuldzes, htc vive siksna, siksna vive, binokļu skatītājs, diy vr.

Uzrakstīt recenziju

Vr Izsekošanas Jostas un Tracker Jostas Htc Vive Sistēmas Tracker Putters - Regulējams Jostas un Siksnas Viduklis, Virtuālā Realitāte

Vr Izsekošanas Jostas un Tracker Jostas Htc Vive Sistēmas Tracker Putters - Regulējams Jostas un Siksnas Viduklis, Virtuālā Realitāte

Saistītie Produkti